Ahojte , toto smerujem hlavne ľuďom ktorí často navštevujú rôzne párty,keďže danú pesničku som tuším ani nikde inde nepočul.je to pieseň ktorá je charakteristická iba base dropom,ak to tak možno nazvať. Tuším sa tam vôbec nespieva. Píšte všetky čo poznate
Kategóriu si nevšímajte. Birdz je tak optimalizovaný na môj mobil , že som bol rád za to že som mohol niečo označiť , nie ešte aby som mal šajnu na čo klikam . Za všetky tipy budem vďačný , lebo sám to nezistím a takto je tu aspoň šanca .
No to je práve ten problém že moja špecifikácia je úplne obmedzená . Keby nie tak si možno aj nejako poradím ale takto som stratený . Jedna možnosť je teraz len čakať kedy pôjde znova a pomôcť si so soundhoundom ale kto vie v akom stave budem keď sa práve bude hrať .. neviem ti špecifikovať žáner ale je to niečo na štýl dr. Kucho - cant stop playing
Tak známy čo ja viem . Nehráva sa pravidelne to je jasné nie je to ani animals ani intoxicated a Harlem tiež samo sebou nie . Je to niečo novšie . Viac ako rok to nemá určite
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Vedel by si aspoň bližšie špecifikovať žáner?