@hajzelodkosti - niesom naivný ale som si skúsil čo sa stane, ked napíšem do GOOGLE názov stránky čo chcem urobiť a čo bude obsahovať preto som sa tak vyjadril ako som sa vyjadril.
@godzila pozeral som si tvoje back linky. Ano mas PR 3, ale bohuzial neviem ci ti moc vydrzi. Mas tam dake linky z czine.sk a neviem ako sa tam dostali (asi forum, ze?) a zo SME, kde mas v profile odkaz na blog. Mas tam par nofollow linkov a dake katalogy. Dokopy mas cca. 700 back linkov co je fajn, ale bohuzial nemaju daky extra prinos si myslim, mozno, ze ti davaju stavu, ale tak neviem. Urcite ti pomoze viac pisat a hladat si KW, ktore budu pre tvoj web relavantne a urcite si hladaj weby, ktore su podobneho zamerania ako tvoj.
@chocolate1 - ten Zvolen tam je viac než dôležitý, pretože recenzie budú len z mesta Zvolen a preto sa mi najviac páčilo to čo dal do kopi salora a to www.dobrezvolenypodnik.sk tam je všetko čo som potreboval
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
(recenzie zvolených miest vo zvolene)?
www.dobrejedlovozvolene.sk
www.dobrezvolenypodnik.sk
dobre - to má súvis z recenziami
zvolený - to je mesto Zvolen
podnik - to je zariadenie
v tomto bode to je vinikajúce
1.r:recenzie
2.Z: Zvolenských
3.r: Reštaurácií
Spokojný?
vzhľad stránky ešte riešim a články budú použité z mojej global stránky a sú takéto zvolenskepodujatia.wordpress.com/recenzie-sluzieb
preto som chcel tú novú stránku aby som mal recenzie čisto na jednej www