Ahojte, chcela by som vás poprosiť niekoho kto sa stretol už s podobným problémom alebo sa vyzná do PC. Mám notebook Lenovo (asi 1rok) včera som vybrala batériu z neho aby sa zbytočne nevybíjala a nenabíjala, keď som ju tam znova dala a chcela si presunúť
prípadne klik pravým na tento počítač, potom vľavo spravca zariadení a ako prvé budeš mať batérie, pozri sa či tam nemáš zakázanú batériu, môže to byť dôvod, prečo ju nečíta správne
Ja toto robim uplne bezne, ked mam notebook v sieti bateria von, ked idem niekde a nemozem ho mam zapnuty na sieti ale len cez bateriu hodim bateriu aj ked je zapnuty a v pohode to ide... tam by sa nemalo stat nic.
mne začalo vyhadzovať že mám nelegitímny windows po tom čo sa mi nainštaloval update na windows 8.1 a to len preto že v biose som mal vypnutý safe boot potom to šlo už fajn, skús vybrať baterku s laptou vytiahni ho zo siete a potom na ňom stlač a podrž aspoň minútu tlačídlo na vypínanie, neviem ako to má dell ale pri niektorých laptopoch to zressetuje bios (nie presne stále je tam záložný zdroj) a to by možno pomohlo, podom doň daj len baterku a zapni ho bez toho aby bol v sieti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
prípadne klik pravým na tento počítač, potom vľavo spravca zariadení a ako prvé budeš mať batérie, pozri sa či tam nemáš zakázanú batériu, môže to byť dôvod, prečo ju nečíta správne
ked si ju tam davala, nb bol zapnuty?