Deti moje. Už dlhšie vás tu sledujem a nesčetne krát denne tu čítam o vašich hriechoch a skazenom spôsobe života. Chválite sa tu tým, že máte predmanželský pohlavný styk a iné zvrhlosti o ktorých už radšej ani rozprávať nechcem.
@ teriq doteraz som vás tu len smutne sledoval. No dnes som sa rozhodol sa k vám pridať do vašej komunity a vniesť medzi vás trocha lásky a snažiť sa vám otvoriť vaše oči
@smajdalf ak by si teraz nesmilnil tak boh by ťa neskôr obdaril oveľa krajšími vecami ako si vieš teraz predstaviť.
@demonica13 ty si ešte dievča popletené čo chce byť rebelom. Len si ani sama neuvedomuješ, akého hrozného hriechu sa týmto dopúšťaš. Ale Boh je milosrdný
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
2. nebojím. keď neverím, nemám sa čoho báť
@ mvpn asi budeš rozumné dievča
@ mieliki mala by si veriť, lebo viera je veľmi dôležitá pre spasenie tvojej duše
Kuvinčík, nesmej sa!
..................
toto sa nedá
@demonica13 ty si ešte dievča popletené čo chce byť rebelom. Len si ani sama neuvedomuješ, akého hrozného hriechu sa týmto dopúšťaš. Ale Boh je milosrdný
toto kresťanstvo je celé dopletené...
ja som dobručké dievčatko, pomodli sa za mňa aby som dala zajtrajšiu skúšku. díky, čau!
@adsy to nebolo vtipné