@kolivideam Neurobil som to naschvál. Veď to bolo nedávno aj v TN na Markíze. Vieš ako to, človek rád, že aspoň nejakú prácu nájde a ešte sa aj oklame...
Ale to bolo asi pred 6-timi rokmi a išlo o prácu na doma a zaplatila som 50 Sk
Mala ísť o prepisovanie textov, nakoniec išlo o kopírovanie nejakého letáka a podávanie inzerátov, aby som nachytala iných ľudí a tí mi za to zaplatili.
Ale ak sa táto téma týka hľadania práce v zahraničí a následneho zaplatenia dosť vysokého poplatku, tak našťastie nie
@johny281 A o koľko išlo? Išlo o nejakú prácu v záhraničí?
Inak teraz sa takým podvodníkom musí veľmi dariť, lebo práci v zahraničí je málo a ak nejakú človek nájde, tak ak je aj tá agentúra nová, zo zúfalstva to riskne, aj ked vie, že môže ísť o podvod. :/
Kedysi si človek mohol prácu a agentúru vyberať, takže ak nechcel riskovať, kľudne si mohol vybrať osvedčenú agentúru.
@d170 62 €. Išlo o Taliansko. Všetko vyzeralo dôveryhodné a zrazu sprostosť. No ja som myslel, že ma hodí o zem. Veď sa na tom oklamalo 170 ľudí. Ten chumaj bude trestne stíhaný. Verím, že ho dolapia. A peňazí by mi ľúto nebolo, len keby som ho mohol tak rozkopať, že by sa ani nepostavil.
@d170 Áno, chcel som si aspoň niečo zarobiť. Ale všade kam ideš s veľkými očami, tak to zle dopadne. Ja sa rád nechám učiť na vlastných chybách, ale toto je drahá platba. Mohol som mať na niečo iné.
@johny281 no sedelo to podla tvojho popisu..ja som sa taktiez skoro nechala odrbat Kapkom..nastastie moja intuicia mi zachranila 50 ecok...ale cloveka to naserie...taka som bola rada, ze aka fajn robota..a nakoniec z toho nic nie je
@johny281 viem o tej skupine...musi ta to riadne mrziet...a urcite aj ostatnych, co mu naleteli...som teda velmi zvedava, ci to policia vyriesi...a ako to bude riesit, kedze podla niektorych, sa ten debil vydaval za nejakeho ineho pod menom Kapko
@krowka Áno, presne tak. Vraj za nejakého chorého chlapca. Ale aj on sa iste musí tak volať, veď len tak z ničoho by si účet nezaložil. A kto vie, čo je to za debila vôbec aj koľko mien má.
všetko je to jedna banda, odo mna chcela jedna agentúra dopredu 230€ za podpísanie zmluvy no a dal som im veľke hovno, bola to česka agentúra a už známa firma v Prahe, ešte že mám známych!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Mala ísť o prepisovanie textov, nakoniec išlo o kopírovanie nejakého letáka a podávanie inzerátov, aby som nachytala iných ľudí a tí mi za to zaplatili.
Ale ak sa táto téma týka hľadania práce v zahraničí a následneho zaplatenia dosť vysokého poplatku, tak našťastie nie
Inak teraz sa takým podvodníkom musí veľmi dariť, lebo práci v zahraničí je málo a ak nejakú človek nájde, tak ak je aj tá agentúra nová, zo zúfalstva to riskne, aj ked vie, že môže ísť o podvod. :/
Kedysi si človek mohol prácu a agentúru vyberať, takže ak nechcel riskovať, kľudne si mohol vybrať osvedčenú agentúru.
Je to dosť nepríjemná skúsenosť.
» www.facebook.com/group.php?gid=1...
Nič idem, dobrú noc.
filip