takze mam jednu velmi dobru kamosku chodime spolu von asi mesiac v poslednom case sa nas vztah velmi pekne vyvijal. posledne dni sme sa uz proste stale drzali za ruky a tak asi viete co myslim. lenze minule som bol opity a boli sme spolu a povedal som jej
žeby s tebou nechcela nič riešiť, keď si opitý? potom by určite rozmýšľala, či si to spravil iba kvôli tomu, že si pod vplyvom alkoholu, alebo lebo si to naozaj chcel a bla bla bla.
Tak asi keď si opitý, tak to by nebola moc výhra... ona musí vedieť, či to tak cítiš za triezva, hlavne keď je to vaša prvá pusa... byť ňou, tak by som sa ti už ani neozvala..
Nepochopim ako sa niekto moze spytat nieco v style: bude pusa? Ked chce aby bola, nech sa o to pricini a proste ju da! Zbytocne to riesi a vyznie to akoby sam nevedel ci ju chce. Tak sa necudujem ze cuvala...no a neviem o com sa chce porozpravat, to z toho ani moc neni jasne.
Bože tak si asi myslí, že potom už nebudete takí kamaráti alebo čo, mne sa stalo niečo podobné, a teraz som s tým človekom 3 roky tak to nerieš na internete a choď za tou babou, od nás sa to asi ťažko dozvieš
dáte si kávu,koláč..možno jej (ne)dobrý obed a k tomu nejaké víno ...bla bla bla..a potom ti prečíta úryvok od Andreja Sládkoviča ..proste urobíte si pekné nedeľnajšie poobedie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
inak gramatika chlapec!
a chod k nej..