Rozhodla som sa že nechám jedného chalana len tak, už vyše roka ma naťahuje a neviem, či všetko len hrá alebo skutočne je to tak ako hovorí..Lenže nečiní sa a už bolo toľko príležitostí.. a nemá 5 rokov, že by sa hambil..
nechaj ho tak a druhú šancu mu nedávaj ,keď sa nečiní ,tak načo ??nájdi di iného a lepšieho ako on !a nestrácaj zbytočne čas ...a nechaj ho ísť ,keď ťa bude chcieť potom sa bude činiť ,možno keď si uvedomí ,že ťa "stratil "
pokial si len píšete ---> ser naňho ani to viac nerieš, nevieš čo to môže byť za kkta...
pokial sa poznáte aj osobne --->daj mu poslednú šancu, na ktorú ho upozorníš, že to je už poslednýkrát a keď ju nevyužije -->nechaj ho ísť --> buď sa spamätá alebo nie (ja som spravila to isté)
Ale aka pokec laska.. ja ho poznam welmi dobre osobne.. len on robi takze sa widime len cez wikend niekedy ale zato kazdy den si piseme na pokeci.. sak ja na pokec chodim len kwoli tomu.. kriste wed kebyze ho nepoznam.. ale poznam uplne najwiac.. a teiz som si s nim nepisala len na pokeci a tak sme sa spoznali..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
nevideli ste niekto manuelu? odkedy skoncil serial sa mi neozvala
pokial sa poznáte aj osobne --->daj mu poslednú šancu, na ktorú ho upozorníš, že to je už poslednýkrát a keď ju nevyužije -->nechaj ho ísť --> buď sa spamätá alebo nie (ja som spravila to isté)