kto si ich nenecháva? mi ich máme tiež celú kopu. moja kamarátka dostala od otca také že tá čokoláda mala na výšku asi tak 15 cm takého by som chcela škoda že sa to u nás nepredáva
Nevyhadzujem ich zvyčajne, lebo je to neekonomické, ale raz som už asi vyhodila, lebo som to momentálne hrozne nechcela... Je to hrozne zbytočná vec a zavadzia to, tak už ich proste nekupujem. neviem, čo s tými, ktoré mám...asi si ich nakresím zo všetkých možných uhlov a aspoň si precvičím kreslenie. a potom, budú zas zaberať miesto...nie dám ich možno. niekomu, kto ich bude chcieť. Panebože, daj aby sa vyskytol zúfalý milovník Kinder hračiek! ( ) Vždy som to proste poobdivovala a odložila a nechápala, ako sa to môže volať hračka, keď je to obyčajná figúrka a na nič sa v živote nedá použiť. Našťastie ich mám pomerne málo. Už aby neboli. Nemám rada v mojom živote zbytočné veci, ktorým treba vymýšľať účel.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Ešte aj tá čokoláda nie je to, čo bývala :/
a od mikuláša som dostala také asi 5x väčšie ako normálne a tam taká mega hračkaa :3
preto to uz ani nekupujem...