Mám 2 ročný vztah priatel si nasiel byt aj prácu v mojom meste Pozná moju rodinu aj priateľov Na vikendy zvykne chodiť domov je to 150 km ma tam dielnu nikdy ma tam nezoberie nepoznám jeho rodinu ani priatelov aj som ho prosila vraví mi nezapadla by si
@rici135 už sme sa o tom rozprávali nespočetné veľa krát stále si nájde nejaký dôvod zeby som nepochopila ich zvyky doma, že sa bojí že by som zmenila názor na nho, viem že je ku mne úprimný dosť často mi o svojej rodine rozprava no príde mi to ako keby mal nejakú traumu
dám ti radu, je z osobnej skúsenosti, nikdy nepresviedčaj človeka aby na to zmenil názor, síce je smutné, prečo ti nepovie pravdu, ktorá určite nie je to, že by si nepochopila jeho zvyky (ide o to, že sa v jeho rodine istotne niečo stalo a on nechce, aby si to videla, možno majú zlé vzťahy, možno sa za niečo hanbí atd..)
nemyslím si, že je to nejaký extra problém, kedže máte len 20 rokov, možno ťa raz časom s nimi zoznámi, nešla by som na to tak hrr, pozvi ich napríklad k vám na obed, alebo chodte niekam spoločne, nie hned sa sáčkovať k nim domov, najprv na neutrálne pôjde, pokecajte a uvidíte
Mne môj mužíček dlho tiež nehovoril o rodine, potom troška začal ale nebolo to bohvie čo. Spýtala som sa ho na to priamo a on mi povedal že,, však potom uvidíš "
Prešlo nejaké obdobie a nasledne som aj videla a pochopila som, prečo som ich nespoznala " hneď " ale až po dlhej dobe...
môj najdlhší vzťah trval vyše 3roky nezoznamovali sme sa s nikým... pokiaľ to nebude zasahovať už do ultravážnosti s uvažovaním nad svadbou,bývaním, plánmi a pod nevidím zmysel našich zakaždým s niekým zoznamovať
Niečo v tej jeho rodine poriadne neklape a nechce ťa zaťažovať tými ich problémami.
Alebo vie, že nie si typ ženy, ktorá by vyhovovala ich predstavám. Bojí sa, že ti vynadajú a že ty potom od neho odídeš.
Ďakujem za rady dávala som ich čítať aj priateľovi a uvedomil si ze to takto nemôže ísť ďalej ze nechce aby som sa trápila priznal sa že sa len bal ako zareagujem na jeho rodinu a na vikned sme naplánovali výlet s jeho sestrou takže ešte raz vďaka
Mne pripadá absolútne cudne aby som s niekym chodila a nezoznámila ho s rodinou, pri oboch vážnych vzťahoch som tak spravila po krátkej dobe (aj opačne) a bolo to úplne normálne. Však každý vieme že rodinky sú občas divné (a to ja mám vždy čo vysvetľovať ale proste je to môj chlap, človek ktorého ľúbim, nebudem ho skrývať pred nikým...
Strašne som vďačná maminke že mi nikdy nerobila problémy, vždy sme mohli bez problémov prespať u nás, aj u rodín bývalých a ....long story short, nechcela by som mať vzťah s človekom ktorý by ma odmietal zoznamit s rodinou.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
príde mi to ako blbosť. nech má akékoľvek problémy, vzťahy, čokoľvek, s rodinou by sa človek mal zoznámiť.
nemyslím si, že je to nejaký extra problém, kedže máte len 20 rokov, možno ťa raz časom s nimi zoznámi, nešla by som na to tak hrr, pozvi ich napríklad k vám na obed, alebo chodte niekam spoločne, nie hned sa sáčkovať k nim domov, najprv na neutrálne pôjde, pokecajte a uvidíte
Prešlo nejaké obdobie a nasledne som aj videla a pochopila som, prečo som ich nespoznala " hneď " ale až po dlhej dobe...
Alebo vie, že nie si typ ženy, ktorá by vyhovovala ich predstavám. Bojí sa, že ti vynadajú a že ty potom od neho odídeš.
Strašne som vďačná maminke že mi nikdy nerobila problémy, vždy sme mohli bez problémov prespať u nás, aj u rodín bývalých a ....long story short, nechcela by som mať vzťah s človekom ktorý by ma odmietal zoznamit s rodinou.
má dielňu ? , čo chalan vyrába ?