som mala 2 a 3 jula sex, nedal to do mna, o 2 dni nato som dostala menstruaciu celkom silnu ale trosku kratsiu ako obvykle, o 2 tyzdne som mala mierne bolesti v podbrusku ktore presli, teraz ocakavam menstruaciu aj sa citim ako pred menstruaciou mam aj bolesti v podbrusku ako vzdy pred nou, ale este nedosla, v poslednych dnoch ma tam ako keby stipe alebo neviem a mam uplne slaby tvarohovy vytok ale fakt slaby.. 5 testov vyslo negativne
@nixxina nebol to frajer po prve po druhe nesom na slovensku a odchadzam az o 2 tyzdne tu teraz na gyndu chodit nebudem az ked s avratim domov ale tak 2 tyzdne no
viete co chodte do pice vsetci som necakala na birdzi ani nic ine clovek chce radu nazor ci ma podobnu skusenost a co to asi moze byt ale vy samozrejme musite vzdy picoviny pisat
ženská, preboha, už je to mesiac po tom sexe. robila si si 5 testov, všetky negatívne.
Sú citlivé na výskyt human chorionic gonadotropin-u v moci zeny, tento hormon produkuje plod v tele zeny, co znamena, ze ak ti vysli negativne, ziadny v sebe nemas. tento hormon su testy schopne zachytit uz po par dnoch, a ak toot bolo po mesiaci, uz je vysledok viac menej isty... tak co stresujes -.-
@leiladrumnbass najprv hihihi hahaha uhuhuh ohohoh ahahaha, a teraz sa bojis, druhy krat to neprehanaj, a nie teraz je kazdy debil lebo ti nevie poradit
neviem co si cakala, tu si budu robit furt picu a vrtulu z takychto tem... skus radsej ine forum, nie teenagerske, ale nejake konkretne na zdravie alebo co...
určite máš mykózu.. (čo ti povie aj google ak zadáš 'pálenie tam a tam' utekaj do lekárne, lieky nie sú na predpis. (Canesten Combi napr. ) ale rýchlo kým to nezačne parádne bolieť!
@leiladrumnbass Sú prípady keď baba dostane aj 4 krát krámi a je tehotná, alebo má len pocit že na ňu ide menštruácia, ale má len výtok. A tehotenský test tiež nie je na 100 % spoľahlivý, suseda si tiež robila 3 tehotenské testy a teraz už môže svojmu 9 mesačnému synovi povedať že test bol negatívny. Btw , žena môže otehotnieť aj z pred ejakulátu čiže chalan to nemusí dať do teba aby si bola mamina.
Btw : ak chceš mám na predaj starší kočik a postielku peknú drevenú, skladaciu. Na cene sa dohodneme.
po prve, zena moze byt tehotna aj ked ma kramy, po druhe tehotenske testy nesu vzdy spolahlive, po tretie vacsinou sa taky vytok definuje jak tvarohovity a uz som to pocula najmenej stokrat ale este sa mi to nestalo, a po stvrte neviem fakt, kto je tu dementny, si precitajte vase mega vtipne komentare vy sojky .. a diky za rady aj nabuduce
povies tu kazdemu ze je dement ale co my sle doktori? mala si kramy, testy negativne, okajumem robila si si ich 5! my laici ti samozrejme povieme ze nie si- vydychni si a bud spokojna... alebo nam dalej never tak laskavo chod ku gynekologovi lebo mas na 120% infekciu, pokial viem tu ziaden doktor nepise prispevky takze tu najdes len tie "vtipne"
áno, všetky tebou popísané prípady sú reálne, a vysoko ojedinelé, hlavne kombinácia všetkých je v tvojom prípade fakt vrchol paranoje.
nie si tehotná, si CHORÁ, a už ti to tu xy ľudí napísalo, tak tu nepindaj, že ti tu nikto neporadil. trochu schlaď hlavu, predýchaj to, a aj sama uvidíš, že je nulá šanca, aby si bola v tom.
tie krámy ti budú asi meškať, keďže telo teraz bojuje s tou infekciou/mykózou/či čo to máš. a nabudúce nejeb s pochybnými chlapmi bez kondómu
ale nie,neboj,prepána,ved 5 testov bolo negtívnych nestresuj,kriste na nebi ...ved mas len zapal nejaky ....to je v pohode,tehotna istiotne nie si...poloz si otazku,mas z coho byt tehotna ?
Pozri sa ak si vysolila prachy za 5 testov mohlo ťa napadnúť už "TABLETKU PO" keď si sa tak bála, vyrovná sa to finančne skoro tým trápnym testom aj keď nieje moc prospešná pre organizmus :/
3 kondómy stoja okolo 2 eur v Kauflande, oplatí sa
P.S: V zdravotníctve som už pár rokov ale "tvarohový výtok" som v živote nepoužila a ani žiadneho doktora s ktorým mám prednášky nepočula použiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
@mcvpn dobre si dal luigi
inac na toto existuje vacsinou clovek co studuje medicinu 6 rokov skus ho navstivit... vola sa to gynekolog...
@najivna nebola si ty MUDr gynekologicka ?
Sú citlivé na výskyt human chorionic gonadotropin-u v moci zeny, tento hormon produkuje plod v tele zeny, co znamena, ze ak ti vysli negativne, ziadny v sebe nemas. tento hormon su testy schopne zachytit uz po par dnoch, a ak toot bolo po mesiaci, uz je vysledok viac menej isty... tak co stresujes -.-
P.S.
prečo musím čítať o pičných výtokoch (blee)
za 4 tyzdne by ti uz vysiel pozitivny test
a odporucam zacat rozmyslat hlavou a nie picou a pouzivat aspon ten debilny pharmatex -.-"
Inak @2
neviem
Btw : ak chceš mám na predaj starší kočik a postielku peknú drevenú, skladaciu. Na cene sa dohodneme.
Myslím aj, že to vyzerá na nejakú pohlavnú chorobu, resp. minimálne nejakú infekciu.
dlho som nemal spravenu motokaru
inak @2
a si vskutku paranoidná
@2
áno, všetky tebou popísané prípady sú reálne, a vysoko ojedinelé, hlavne kombinácia všetkých je v tvojom prípade fakt vrchol paranoje.
nie si tehotná, si CHORÁ, a už ti to tu xy ľudí napísalo, tak tu nepindaj, že ti tu nikto neporadil. trochu schlaď hlavu, predýchaj to, a aj sama uvidíš, že je nulá šanca, aby si bola v tom.
tie krámy ti budú asi meškať, keďže telo teraz bojuje s tou infekciou/mykózou/či čo to máš. a nabudúce nejeb s pochybnými chlapmi bez kondómu
ale rob si tie testy az kym neporodis kazdopadne
ale nie,neboj,prepána,ved 5 testov bolo negtívnych nestresuj,kriste na nebi ...ved mas len zapal nejaky ....to je v pohode,tehotna istiotne nie si...poloz si otazku,mas z coho byt tehotna ?
3 kondómy stoja okolo 2 eur v Kauflande, oplatí sa
P.S: V zdravotníctve som už pár rokov ale "tvarohový výtok" som v živote nepoužila a ani žiadneho doktora s ktorým mám prednášky nepočula použiť