Nechcem vyznieť ako rasistka..ale rómovia v našom meste sú úplne strašný...
Stále máme niečo zničené a radi kradnú ....sme si dali úrodu do nášho domu ktorý je oproti toho v ktorom bývame a normálne si tam do dverí spravili dieru a ukradli nám zemiaky a potom sme tam mali ešte veľa železa a aj to nám ukradli...dneska ma to doraz
ludia su uz taki. nam tiez nejaky kokoti posprejovali predvcerom plot na dome, ktory som cez leto natieral. takze viem, ake to pre teba je, ked si sa s niecim narobila, a v podstate to bolo zbytocne kvoli tomu, co sa stalo.
u nás nie sú o nič lepší.. policajti sa ich boja, ich sa bojí každý...pretože oni používajú ešte len tie primitívne zbrane ako kamene, ktorým sa žiaľ normálny človek nemá šancu ubrániť... ja keď vidím cigáňa nožík vo vrecku sa mi otvára, fakt...
nenavidiet romov nie je rasizmus, uz si by si to konecne vsetci mohli uvedomit. je to diskriminacia. no netreba hadzat vsetkych do jedneho vreca, hoci uznavam, ze nie vzdy nam to zlahcuju. btw. pise sa strasni, nie strasny
Neznášam ich, stačilo že som bola v Plaveckom Štvrtku, to je kúsok od Malaciek a mala som pocit, že každú sekundu ku mne priskočí jeden z nich a ujebe mi jednu a okradne ma.
Začali sa tam predvádzať (bolo to na železničnej stanici ) a urážali sa tam takými vulgarizmami že som len pozerala akí sú hlupáci. Jeden tam ziapal na druhú, niečo že "ty špina čo máš už 4 deň tie isté ružové gaťky"..
Nie som rasistka, milujem černochov, ale toto je moc a navyše oni nemajú nič spoločné. Lebo oni sú úplne o niečom inom.
Ako sa približne pred 30 rokmi stalo v Lábe, že jeden ich bágrom nahrnul do jednej jamy. Síce to bolo zo súkromných dôvodov lebo mu zbili syna a on umrel.
Fakt by sa to malo riešiť tak aby ich úplne oddelili od nás a vôbec aj celého sveta. Nejaký ostrov navrhujem a okolo žraloky a múr až po dno a vysoký tak aspoň do stratosféry
@pissoff ach tak by som chcela vidiet ako byvas tam kde ja to je raj pre samopaly ...samozrejme ze nie vsetci cigani su zli, ale zrovna tych ktorych vidam uz 9 rokov pred mojim domom (len na doplnenie, aby bolo jasne ze nejsom rasistka !
Škoda,že jeden nemenovaný pán nebýval na Luníku IX, mohol minúť všetku muníciu čo mal v zásobe a neboli by prišli o život nevinní.A to si myslím že až taký rasista nie som.Oni jednoducho musia pochopiť že oni tu pánmi nie sú a že väčšina nebude skákať ako bude pár degešov pískať.Však keď si cudzinec zapne naše TV noviny musí mať dojem že bieli sú tu len redaktori televízie.
@ubosko uplne s tebou suhlasim .....nesmu si dovolovat síce ja som na to malý pán ale aj tak...ved to nieje normálne a ľutujem tých ktorý s nimi žijú tak , že ich tam je 50%....
U nás na dedine je 1/3 obyvateľov rómskeho pôvodu a tiež s niektorými nie sú žarty Minule sa v dome oproti mne pomlátili dve rodiny a keď zavolali von policajtov,skoro aj tí dostali cez držku... Vykrikovali vtedy po sebe,že vyvraždia celú ulicu či čo,no mne do smiechu nebolo. Som sa bála chodiť ráno o 6 z domu na autobus. Neviem,či niekto z vás zaregistroval tento prípad:
Príď do Košíc a vtedy uvidíš, čo je to "strašný róm". Konečne zrovnávajú zo zemou tie bytovky v dezolátnom stave a idioti dávajú im nové byty, len žeby do pár dní zas všetko rozobrali. By som ich vyhostila jak Francúzi.
@strikinelka Nie žeby dávali byty nejakým začínajúcim rodinám, alebo aspoň príspevky, podporovali študentov, žeby im to všetko neutieklo z republiky, oni stavajú nové byty pre rómov, lebo ich staré už nedokážu stáť čo sú také zdemolované... A v Revúcej či kde im postavili nové domy, všetko vybavenie im tam dali ale nechceli sa nasťahovať, lebo mali plastové okna... Holt, nebolo by čo rozoberať.
ja by som ich úplne oddelila od nášho sveta... predvčera sme cakali pred domom..a dosel tam taky róm a chcel cigaretu..a tak mu peto dal a za chvilku že chce ešte jednu na to mu peto povedal že už nedostane ze sak vravel že ma vela penazi.. on ten r=m vyhukoval že je bohaty a že ani bieli nema to co on...nechutne..
@pissoff ja som si tu svoje napísala istú dobu a nemám chuť riešiť debilkov, ako si ty alebo pán @stormmast3r. skús si pozrieť archívne diskusie, ak ešte nejaké sú a neboli vymazané, a tam máte do posledného detailu napísané,
a aj keď by som bola z ĽPR (čo aj som, už tri roky), tak mne sú vaše jebnuté urážky maximálne ukradnuté. ja si aspoň môžem povedať, že neriešim takéto veci spoza počítača, keďže je to moja seriózna práca a s kľudným svedomím ti poviem, že som toho urobila oveľa viac, než ty ľudia ako ty, ktorí si riešia svoje problémy cez internet, sú mi u riti, to si pamätaj. ja nesedím doma celý deň za kompom ako ty
zvykaj si, s nimi sa neda nic robit...len na nich makat...oni sa ti podakuju tym, ze ta okradnu este aj to, co neslo priamo k nim, ale k tebe na vyplatnu pasku
Všade sú s nimi problémy aj u nás a z roka na rok ich je tu viac a viac ..ale sú tu aj takí ktorí chcú pracovať a snažia sa niečo zarobiť.. lenže ich je veľmi málo....
a nie som rasistka mala som aj kamarátov a kamarátky rómskeho pôvodu ale stotožňujem sa s názorom @ 25 ..
a ešte tie deti čo majú medzi sebou v rodine že bratranec so sestenicou sa spolu vyspia tak čo z takých detí môže vyrásť...
Jediné šťastie majú tie deti ktoré skončia v detských domovoch lebo tam z nich niečo aj vychovajúú.. z takých detí niečo aj môže byť..
Nejakých Maďarov poznám a poväčšine sú fajn ľudia ... A to je stále dosť irelevantné, to len tak, keď ťa to tak veľmi zaujíma
Môžeš mi skúsiť povedať, aké sú dôvody na neznášanie Maďarov, počúvam
A že tak neskončíme je jasné každému, pravdepodobne aj Slotovi, ak si neprechľastal aj tú poslednú mozgovú bunku, ale, ako vidno, jemu sa proste oplatí kričať, že sme v ohrození, aj keď nám nič také nehrozí
@tunidlo A myslis ze v Kosove srby ratali stym ze raz takto skonci ??? tiet si mysleli ze im nic nehrozy...A ja neznas len tych ktory tvrdie slovensko patry madarsku a este tych ktory nadavaju na slovensko a pritom madarsko je takmer vo vsetko horsie ako SVK..a musis uznat ze nieje normalne aby madary ktory ziju na slovensku neovladali slovencinu..
S Maďarskom sme spolu v EÚ, NATO a ktovieakých ďalších organizáciách, ktoré si dávajú pozor, aby im pod rúškom nevznikali obrovské nepokoje
A to, že nejaký politik niekedy trepol nejakú kravinu ešte neznamená, že existuje nejaká reálna hrozba ... Či, keďže Slota povedal, že nasadneme do tankoch a zrovnáme Budapešť, berieš to ako reálnu hrozbu?
To je zvláštne, lebo ešte len pred chvíľou si tvrdil, že proste neznášaš Maďarov
A to, že u nás Maďari často neovládajú Slovenčinu mi nie je úplne po chuti, ak by sa ju naučili, "všetko by razom bolo jednoduchšie" (naivne povedané), ale nie je to dôvod na nenávisť, je to ich vec, ktorá nikomu nespôsobuje žiadny priamy problém ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
70 komentov
general gramatickej policie
Začali sa tam predvádzať (bolo to na železničnej stanici ) a urážali sa tam takými vulgarizmami že som len pozerala akí sú hlupáci. Jeden tam ziapal na druhú, niečo že "ty špina čo máš už 4 deň tie isté ružové gaťky"..
Nie som rasistka, milujem černochov, ale toto je moc a navyše oni nemajú nič spoločné. Lebo oni sú úplne o niečom inom.
Ako sa približne pred 30 rokmi stalo v Lábe, že jeden ich bágrom nahrnul do jednej jamy. Síce to bolo zo súkromných dôvodov lebo mu zbili syna a on umrel.
Fakt by sa to malo riešiť tak aby ich úplne oddelili od nás a vôbec aj celého sveta. Nejaký ostrov navrhujem a okolo žraloky a múr až po dno a vysoký tak aspoň do stratosféry
» www.pluska.sk/slovensko/regio...
Ale toho chlapca rómovia psychicky aj fyzicky týrali, bol to brat môjho spolužiaka...
Ale zase,sú aj dobrí a pracovití rómovia,tiež takých pár poznám
ale tých " šariškých" cigánov by som zavrela dakde a dala im okoštovať molotov koktail.
Tvoj pristup sa mu lubi ja som si raz jeden vyrobil ale nepouzil , bal som sa ze mi drbne na zem
a aj keď by som bola z ĽPR (čo aj som, už tri roky), tak mne sú vaše jebnuté urážky maximálne ukradnuté. ja si aspoň môžem povedať, že neriešim takéto veci spoza počítača, keďže je to moja seriózna práca a s kľudným svedomím ti poviem, že som toho urobila oveľa viac, než ty ľudia ako ty, ktorí si riešia svoje problémy cez internet, sú mi u riti, to si pamätaj. ja nesedím doma celý deň za kompom ako ty
ty si nikdy nič také neurobil a si len jeden z tisícov internetových kecálkov, ktorí sa na nič nezmôžu.
my nie sme malé deti, ktoré sa teraz akože postavili za boj proti rasizmu, o to sa neboj
a nie som rasistka mala som aj kamarátov a kamarátky rómskeho pôvodu ale stotožňujem sa s názorom @ 25 ..
a ešte tie deti čo majú medzi sebou v rodine že bratranec so sestenicou sa spolu vyspia tak čo z takých detí môže vyrásť...
Jediné šťastie majú tie deti ktoré skončia v detských domovoch lebo tam z nich niečo aj vychovajúú.. z takých detí niečo aj môže byť..
Nie, to si len hlúpe dieťatko, ktoré skočilo Slotovi na špek
Nejakých Maďarov poznám a poväčšine sú fajn ľudia ... A to je stále dosť irelevantné, to len tak, keď ťa to tak veľmi zaujíma
Môžeš mi skúsiť povedať, aké sú dôvody na neznášanie Maďarov, počúvam
A že tak neskončíme je jasné každému, pravdepodobne aj Slotovi, ak si neprechľastal aj tú poslednú mozgovú bunku, ale, ako vidno, jemu sa proste oplatí kričať, že sme v ohrození, aj keď nám nič také nehrozí
Pamätaj, paranoja je nezdravá
S Maďarskom sme spolu v EÚ, NATO a ktovieakých ďalších organizáciách, ktoré si dávajú pozor, aby im pod rúškom nevznikali obrovské nepokoje
A to, že nejaký politik niekedy trepol nejakú kravinu ešte neznamená, že existuje nejaká reálna hrozba ... Či, keďže Slota povedal, že nasadneme do tankoch a zrovnáme Budapešť, berieš to ako reálnu hrozbu?
To je zvláštne, lebo ešte len pred chvíľou si tvrdil, že proste neznášaš Maďarov
A to, že u nás Maďari často neovládajú Slovenčinu mi nie je úplne po chuti, ak by sa ju naučili, "všetko by razom bolo jednoduchšie" (naivne povedané), ale nie je to dôvod na nenávisť, je to ich vec, ktorá nikomu nespôsobuje žiadny priamy problém ...