No jeden spolužiak pravidelne sedával na betóniku, napuchlo mu jedno vajco, a dosť ho to bolelo, potom bol tuším 2 týždne v nemocnici takže mne to ako dôkaz rozhodne stačilo
Ale je pochopiteľné že to nezáleži od ročného obdobia ale od zimy
Nesedím na zemi, nemám k tomu dôvod pretože si dávam pozor na moje šaty - isto nechcem aby som si zašpinil alebo nedajbože vyderavil nohavice na tej špinavej východniarskej zemi
Ja si ľapnem kedy chcem a kde chcem, málokedy si neľapnem iba keď som v niečom slávnostnom na oslave alebo spoločenskej udalosti inač na našich betónoch sa niet čím zadžabať..
To ale fakt halôuz nieje som v nemocnici bola tyzden a pol a ked ma zacnu bolet oblicky hned sa naobliekam ze az... Ale si davam riadny pozor teraz uz... A ja nesedavam uz vobec ako fakt to je dost krute
po prvý krat som sa to teraz dočítala/dopočula... ale nemyslím že je to nejaké nakazlive...ja už som mala zapal lavej obličky ale prešlo to pomaly...ale....prešlo
a keby bolo v maji zrazu -10 stupnov, tak by si sedela na zemi??? ked si nachylna na zapal mocoveho mechura, tak by si nemala na zemi sediet vobec ked je chladnejsie... a myslim ze to sedenie na zemi nie je nic take strasne, ked tak idem po meste a vidim dievcata v januari s holym chrbtom... hroza!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Ale je pochopiteľné že to nezáleži od ročného obdobia ale od zimy
Tak veríš?
@pawlo už som rosypala aj to aj to a nič sa nedeje xD
sadnem si kedy chcem kde chcem
nie, nesedavam na zemi. iba pri specialnych pokecoch v noci pred barakom
Ale teraz v apRili tiez zacina byvat velke teplo,ale tak neviem, nesadim si bez deky, fuj hmyz