das jej svetko a ona ta ojebe a podjebe...no otras...zenskym netreba verit su to svine...ked je clovek na ne dobry len ho vyuziju...obcas sa ani necudujem tym co ich pretiahnu a odhodia...samozrejme cest vynimkam
Musí to byť hrozný pocit, nezávidím ti. Ale chalani, nepáči sa mi na vás, že hovoríte o ženách v množnom čísle. Treba si uvedomiť, že ľudia sú individuálny..Niektoré baby tohto schopné sú, iné zasa nie. Rovnako ako chalani. Ale je to humus čo urobila pravudpovediac. Teraz ti už nezostáva nič iné, iba veriť, že príde lepšia a inteligentnejšia.. Pre takéto dievča sa neoplatí smútiť. Držím palce..
niektore su take, s tym pohne iba cas-obcas-ako u mna. mam chalana, ktoremu by som v zivote nedokazala ublizit a fakt zivot bez neho si uz neviem predstavit aj ked mam len 19 rokov..
na baby treba inak-netreba im vsetko strkat do riti, potom si nic nevazia
Mno este cchem doplnit treba si davat bacha a nic im nedavat proste s nou len chodit spoznat ju a nie hned ako zarabt na jej chrbticu a podobne inak nechodil si s mojou byvalou? Dost sa to na nu podoba
Bolo to z jej strany svinsto, ale aj take veci sa stavaju. Bud rad, ze si na to prisiel a nemakal na nu dalsi mesiac. A druhykrat uz nebudes aspon tak naivne dobry.
A nemyslim si, ze sa jej to raz vrati, co viem z vlastnych skusenosti, take ako ona (aj chalani) to maju v zivote praveze lahke.
No tak jej tu chrbticu polam a je to...kurvy treba tak skopat aby si vedeli udrzat picu v gatoch...niektore nezmenis nikdy ved zenska staci ze zaciti a hm uz rostahuje 80% bab je bohuzial takych to jest mal si jej dat uspokojenie nedal nasla inde smola
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
nechcel by som ...
Aj ked ta to teraz urcite velmi hneva, snaz sa o to aby si tuto zlu skusenost nezovseobecnil na vsetky zeny. To co hovori Holyknight, nie je pravda.
Vzdy je to o jednotlivcoch, ja hovorim, ze aby sme nasli to, co je pre nas dobre, musime najprv odhlalit to zle ... :/
Vynimka - sama o seba znamena, ze je to nieco vynimocne, co sa len tak nevidi.
S tymto nazorom sa naozaj stotoznujes ?
na baby treba inak-netreba im vsetko strkat do riti, potom si nic nevazia
Alebo by ste sa utiahli do seba a lutovali sa ...
Bolo to z jej strany svinsto, ale aj take veci sa stavaju. Bud rad, ze si na to prisiel a nemakal na nu dalsi mesiac. A druhykrat uz nebudes aspon tak naivne dobry.
A nemyslim si, ze sa jej to raz vrati, co viem z vlastnych skusenosti, take ako ona (aj chalani) to maju v zivote praveze lahke.