Ahojte má tu niekto takúto skúsenosť?Odhlásilo má rano z fb aj msngru že potrebuju overiť moju identitu či sedi real meno s menom ktoré mam na fb,mala som poslat nejaký údaj fotku kde mam Poslala som, viac krat a doteraz nič.kolko cca trvá kým ho obnovia?
no myslia si ze si fejkova. mne raz zablokovali fb tak som im poslal fotokopiu obcianskeho preukazu aj s kratkym pokecom v anglictine a za par dni mi ho odblokovali a este sa mi aj ospravedlnili. nepamatam sa uz ako dlho to trvalo bolo to par rokou dozadu...
@kierkegaard
Ja sa normálne pýtam, lebo blbá som si neulozila kontakty -,- mam tam t.cisla z práce v správach ktoré potrebujem a neviem sa k ním inak dostať
@xxar3s
No len ja tam mam svoje meno napísane skrátene ako ma prezývajú, nebude to vadit? Ale vlastne priezvisko rovnaké na fb aj dokladoch co som im poslala Ale to mi niekto musel nahlásiť fb či? Lebo niekoľko rokov s tou prezývkou nebol žiadny problém a teraz zrazu že som fejk
@lessbo moze byt ze koli menu... ja som tam mal zase 3 mena a to stredne mi zmazali lebo ho nevideli v obcianskom A mozno ta aj niekto nahlasil asi mas tajneho hatera
Určite ti neprišiel email s podvodným textom kam si im dala svoje prihlasovacie údaje ?
stačí, že klikneš na link facebook.dajakkokotina.com a už to nie je facebook ale len niečo čo sa za to vydáva.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Ja sa normálne pýtam, lebo blbá som si neulozila kontakty -,- mam tam t.cisla z práce v správach ktoré potrebujem a neviem sa k ním inak dostať
No len ja tam mam svoje meno napísane skrátene ako ma prezývajú, nebude to vadit? Ale vlastne priezvisko rovnaké na fb aj dokladoch co som im poslala Ale to mi niekto musel nahlásiť fb či? Lebo niekoľko rokov s tou prezývkou nebol žiadny problém a teraz zrazu že som fejk
stačí, že klikneš na link facebook.dajakkokotina.com a už to nie je facebook ale len niečo čo sa za to vydáva.