Aj vy mávate každú nedeľu(pred prácou, školou) zlú náladu a myšlienky typu - nič(život) ma už nebaví a pod. ??? Ako to zvládate, alebo ako sa to dá zahnať ?
Pri odchode z domu na intrák ma to presne chytilo.
Prišla som na spomínaný intrák, otvorila si ananásový kompót, ananásový džús a čokoládového princa. Hneď som z "depresie" vonku.
to skor ked sa vraciam z prace/ skoly...proste ked je ta spomienka cerstva...ale ked skonci vikend, som praveze oddychnuta a lahsie sa mi tam ide...sice ked je toho vela, tak asi naopak...
a áno vadí mi to, že zas sa celý týždeń nevyspím a že je škola a že neviem čo očakávať, že sa musím učiť, že musím robiť veci ktoré ma nebavia ale nútia ma do toho a celkovo tak
ale fakt najhrošie je toto vstávanie, ale keď ja nechcem isť spať o deviatej alebo o desiatej ... to je môj najaktívnejší čas
nedeľa, streda, ktorýkoľvek deň...cez víkendy pod perinou, kukam serialy/ filmy, žeriem chipsy, sladkosti, ovocie, idem spat okolo 3-4 rano a vstavam poobede... cez vykend si zlepšujem naladu ignorovanim povinnosti...ale to len na private, doma je dobre, rodina a přátelé
to pomenovanie , že nedeľná depresia ma totálne pobavilo ale inak áno mám, ale jedine vtedy keď idem večer do postele a ja nemôžem z nedele na pondelok zaspať :/ a nič mi nepomáha
Niečo podobné som mávala kedysi, nenazvala by som to depresiou, ani som nemala také myšlienky ohľadom toho, len mi proste šla nálada v nedeľu podvečer/večer dole a istú dobu sa mi zle spávalo v noci z nedele na pondelok, lebo som si vlastnou vinou vypestovala blok. Ale tuším mi pomáhalo, keď som sa ten deň vyhýbala stereotypu a keď som ho nebrala ako ten kľudný oddychový deň pred ďalším týždňom.
lebo som už mala plné zuby našich za celý víkend, chceli ma furt vytiahnuť športovať, samozrejme všetko učenie som si odložila na nedeľu večer a aj tak som hovno robila
teraz ich nemám rada buď preto, že som doma a nič sa mi nechce a za to sa neznášam...ale to vlastne robím každý deň alebo preto, že ak som práve u rodičov, tak v nedeľu večer mi ide bus nas5 a ja sa samozrejme nestíham zbaliť a ešte aj so všetkými rozlúčiť a nechcem ísť preč nikdy a furt chodím za mamou a pýtam sa či nemôžem ostať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Prišla som na spomínaný intrák, otvorila si ananásový kompót, ananásový džús a čokoládového princa. Hneď som z "depresie" vonku.
no dobre, punčové rezy mám raz za sto rokov, ale sú super
Nikdy som sa necítil lepšie
ale vždy pomáha hudba
a áno vadí mi to, že zas sa celý týždeń nevyspím a že je škola a že neviem čo očakávať, že sa musím učiť, že musím robiť veci ktoré ma nebavia ale nútia ma do toho a celkovo tak
ale fakt najhrošie je toto vstávanie, ale keď ja nechcem isť spať o deviatej alebo o desiatej ... to je môj najaktívnejší čas
prosto spánok je strašne super a nemám rád ak mi ho niekto berie
ale aj butošenie je super
ono sa to ľahko povie ale tak čo už nám iné ostáva, pravda?
lebo som už mala plné zuby našich za celý víkend, chceli ma furt vytiahnuť športovať, samozrejme všetko učenie som si odložila na nedeľu večer a aj tak som hovno robila
teraz ich nemám rada buď preto, že som doma a nič sa mi nechce a za to sa neznášam...ale to vlastne robím každý deň alebo preto, že ak som práve u rodičov, tak v nedeľu večer mi ide bus nas5 a ja sa samozrejme nestíham zbaliť a ešte aj so všetkými rozlúčiť a nechcem ísť preč nikdy a furt chodím za mamou a pýtam sa či nemôžem ostať