Ahojte, chcel by som začať nosiť farebné šošovky, ale nepotrebujem nosiť okuliare, ide mi len o tú zmenu farbu, Môžem si kúpiť aké chcem, alebo musím ísť najprv k očnej alebo ako to je? ďakujem
vyser sa na farebne šošovky ....ludia s nimi vyzeraju jak keby bol zfetovaní ...uplne mega to vidiet ,že máš farebne šošovky a vyzerá to neskutočne prijebane
@luc.ka no jako neskumal som kombinie farieb,ale zatial u každého čo som videl farebné šošovky neskutočne zle to vyzeralo a dotyčný bol ako pod vplyvom nejakých látok podla pohladu ....podla mna je to strašná pičovina,ako keby nebolo jedno akej farby máš oči
A musím že je mi smiešno ked si predstavím ako sa budeš učiť ako sa nasadzujú a vyberajú šošovky v návode.
Je potrebne aby ti to niekto ukázal ako sa čistia a podobne , ja som ani po 30 minútach nebol schopný dať šošovku , dnes na to nepotrebujem ani zrkadlo.
Pripadá mi to dosť zbytočne je potrebne kupovať roztok a bla bla bla a to iba pre farebne očka , iný dôvod je ak nechceš nosiť okuliare tam to je už iné
@2@5 lol. nevidim dovod, preco by musel ist k ocnemu, cocka nemoze vypadnut z oka, ked k nemu raz prilne. jedine ze by bola fakt stara, sucha a nepruzna, zakrivenie neni nijak zasadny parameter, a neviem, ci sa farebne nevyrabaju len v jednej "velkosti".
nasadit a vybrat sa ju musi naucit v prvom rade sam, nijak to neurychli fakt, ze pri nom bude sediet ocny a drzat mu palce.
@ridgeback Nemusis ist Staci si objednat farbu. Problém nastáva pri nasadzovaní. Mne sa zo zaciatku nepodarilo ani po hodinovom skusani dat si sosovku. Po takych dvoch tyzdnoch som si ju dal za takych 20 minut .. ale potom ma to omrzelo a vyjebal som sa na to
(som mal čierne šošovky.. proste božsky to vyzeralo)
Uplna hlúposť zakrivenie je dôležitý parameter pri výbere šošoviek , kedže je dobre si objednať šošovky ktoré máju rovnaké zakrivenie ako oko nositeľa daných šošoviek
V prípade že je parameter zakrivenia šošovky a oka vo veľkej miere odlišný je možne že nositeľ nebude mať komfort z nosenia šošoviek, taktiež je možne že šošovky nebudú dostatočne nasadene na oku čo bude mať za následok ich potencionálne vypadnutie z oka či to bude iba mierne pretretie oka alebo mierne vyschnutie ktoré bude mať za následok že sa nedostatočne priliahnuta šošovka vypadne z oka
Vyber šošoviek je potrebne konzultovať s kontaktologom , ktorý upozorni na možne rizika a ukáže určite spôsoby nasadzovania a vyberanie kontaktných šošoviek , iba ukáže spôsob si už nájde každý sam
@9 krasne, vskutku hlavne, ked su vsetky farebne - opakujem farebne a nedioptricke, ktore nemaju ziadnu funkcnost a nekoriguju zrak, iba su pekne - jednu velkost.
ale ked si mantak a potrebujes konzultovat s hentoslovonemozeexistovat, tak konzultuj, inemu postaci pozriet si navod alebo dvojminutovy tutorial na yt.
mozes si kupit ake chces, len davaj bacha aby k nim bolo napisane NEDIOPTRICKE nepotrebujes nikoho navstivit, len ked si objednavas objednaj si krycie (to by tam malo byt napisane, to znamena ze ti to prekryje tvoju povodnu farbu oka)
Kludne si objednaj šošovky aj z aliexpress za 4,20 euro mne je to jedno ja som napísal čo sa môže stať, tvoja neodbornosť je už na druhom mieste a vonkoncom ma nezaujíma
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Ide hlavne o zakrivenie , predsa nechceš aby ti vypadla.
ak iny odtien svojej, nemusi to byt zle... otrasne vyzeraju extremne vyrazne neprirodzene farby alebo svetle cocky a tmavohnedych ociach
Je potrebne aby ti to niekto ukázal ako sa čistia a podobne , ja som ani po 30 minútach nebol schopný dať šošovku , dnes na to nepotrebujem ani zrkadlo.
Pripadá mi to dosť zbytočne je potrebne kupovať roztok a bla bla bla a to iba pre farebne očka , iný dôvod je ak nechceš nosiť okuliare tam to je už iné
nasadit a vybrat sa ju musi naucit v prvom rade sam, nijak to neurychli fakt, ze pri nom bude sediet ocny a drzat mu palce.
(som mal čierne šošovky.. proste božsky to vyzeralo)
Uplna hlúposť zakrivenie je dôležitý parameter pri výbere šošoviek , kedže je dobre si objednať šošovky ktoré máju rovnaké zakrivenie ako oko nositeľa daných šošoviek
V prípade že je parameter zakrivenia šošovky a oka vo veľkej miere odlišný je možne že nositeľ nebude mať komfort z nosenia šošoviek, taktiež je možne že šošovky nebudú dostatočne nasadene na oku čo bude mať za následok ich potencionálne vypadnutie z oka či to bude iba mierne pretretie oka alebo mierne vyschnutie ktoré bude mať za následok že sa nedostatočne priliahnuta šošovka vypadne z oka
Vyber šošoviek je potrebne konzultovať s kontaktologom , ktorý upozorni na možne rizika a ukáže určite spôsoby nasadzovania a vyberanie kontaktných šošoviek , iba ukáže spôsob si už nájde každý sam
ale ked si mantak a potrebujes konzultovat s hentoslovonemozeexistovat, tak konzultuj, inemu postaci pozriet si navod alebo dvojminutovy tutorial na yt.
Kludne si objednaj šošovky aj z aliexpress za 4,20 euro mne je to jedno ja som napísal čo sa môže stať, tvoja neodbornosť je už na druhom mieste a vonkoncom ma nezaujíma