Caute, mam taky problem, tento rok mam nastupit na VS a dnes som mal mat zapis, problem je ze som si myslel ze ma byt az zajtra, tusite ci je to prilis velky problem? Ono skusal som hladat ale na mojej fakulte nie je nic o dodatocnom zapise alebo nedostav
Myslím že sa nič nedeje, napíš im či nemôžeš prísť niekedy inokedy. Na mojej záložnej škole kde ma prijali bol zápis v júni a keďže som sa nebol zapísať tak mi ešte koncom septembra písali či k nim nechcem ísť.
Takto, pozrel som si harmonogram, problem je ze moj odbor ma rozne variacie a rozdelili zapis na dve skupiny, ja som si vsimol tu neskor a bol cely cas v tom ze je zajtra, nie ze bol dnes. Pytam sa ci mate niekto susenosti s tym, ci to znamena to ze nemozem nastupit ani ak by som tam na dalsi den dosiel?
Proste tam dojdi a bud si vymysli vyhovorku, alebo rovno povedz, ako to bolo Malo by to byt v pohode, maximalne ta (na Slovensku/Cesku) niekto spicuje a potom ta zapisu a bude to OK
Prídi tam, ospravedlň sa a povedz že si sa pomýlil. Ja som minulý rok tiež takto išla až s ďalšou skupinou v tom dni na zápis (lebo mi meškal vlak) . Nadali mi, že im pridávam robotu, zapísali ma a bolo.
Mne sa to tiež stalo prišla som na ten zápis a pozerám ze wtf kde sú všetci. Normálne ma na študijnom zapísali a do 5min som šla domov. Potom som sa dozvedela ze ostatní tam sedeli cca 3 hodiny (Uniza)
ja som takto isiel na zapis a v elektricke som si uvedomil, ze mi chyba kopia maturitneho vysvedcenia (za co ma dva roky po sebe zjebali), tak som tam nesiel a napisal mail, ze som chory, a oni ze ok, ze mam prist o tyzden, a ja som prisiel, a vsetko bolo ok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov