Nazdar,kamrát by si chcel stiahnuť need for speed shif 2..keďže je do toho absolútny neznalec(ako ja) tak sa pýta či sa to dá stiahnuť z internetu plná verzia.Kde ako ? ..ako mi viete poradiť nech sa páči
@flus myslis, ze neviem ved som jej napisala, ze s volantom je to tisickrat lepsie. lebo pochybujem, ze kazdy clovek ma doma len tak nahodou volant. .... ale je to šupa hra.
mna to trochu prestalo bavit. ale na arkadovkach sa mi nepaci, ze sa vzdy niekde zaseknem a uz dalej nedojdem a prestane ma to bavit. momentalne mam NFS hot pursuit 2010 a toto shift. ale ta grafika. joooo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
a ide to v pohode. ale jeden detail. s volantom sa to hra tisickrat lepsie. cez sipky sa toto nfs hra divne. aspon mne. ale da sa samozrejme
mne sa až tak nepáči ja mám radšej arkádové NFS-ká vlastne celkovo simulácie nemusím
mna to trochu prestalo bavit. ale na arkadovkach sa mi nepaci, ze sa vzdy niekde zaseknem a uz dalej nedojdem a prestane ma to bavit. momentalne mam NFS hot pursuit 2010 a toto shift. ale ta grafika. joooo