hrala som to síce dávno, ale tuším sa tam dá zapnúť navigácia keď nevieš... šak si otvor mapu a zbadáš. máš tam bodky a krúžky rôznych rôznych farieb - plné sú myslím obchody a servisy, a tie prázdne sú rôzne trate.
ale veľa obchodoch je skrytých a na mape ich neukazuje.
dúfam, že 18 ročný chalanisko to aspoň hrá s manuálom, nie automatikou
co akoze nechapes ? sak si stiahni cestinu ked niecomu nerozumies alebo comu nerozumies sak normalne prides na miesto zavodu zapnes ho a hotovo inak to je moja najoblubenjsia zavodna hra
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
...nevšimnúť si ikony na minimape, a svietiace svetelné kruhy približne veľkosti auta vo svete, to je imho celkom dosť výkon.
ale veľa obchodoch je skrytých a na mape ich neukazuje.
dúfam, že 18 ročný chalanisko to aspoň hrá s manuálom, nie automatikou
co akoze nechapes ? sak si stiahni cestinu ked niecomu nerozumies alebo comu nerozumies sak normalne prides na miesto zavodu zapnes ho a hotovo inak to je moja najoblubenjsia zavodna hra
Akože chápem, že tam mám jazdiť a zbierať body a pod., len nič konkrétne, nejaké ciele tam nie su....mne tam na mape skoro nič neukazuje
Čo tu všetci trepete...ja viem, že sú tam na mape kruhy aj jazdievam závody, dostávam peniaze, ale ako mám napredovať v kariére ?