Prosím pomoooc.. všade aj na mobile na druhom notebooku a aj na starkeho notebooku ide internet, všetko v pohode s wifi, len na notbuku mojej starkej nejde... kontrolovala som aj tlačitko aj wifi, aj router som odpojila a zapojila ako mi kazal tam ten pom
@kosmiklove ale z kade ako? ved aj som uplný analfabet do toho preboha..hej išla a zrazu nešla a píše že bezdrotová komunikácie je vypnutá.. apritom je zapnutá
@denafilth no ovladace by bolo najlepsie stahovat zo stranky vyrobcu toho wifi adaptera...na stranke tohsiby nemusia mat aktualne ovladace...ale tak skusit mozes
@kosmiklove ten driver ke dsom nainštalovala tak tam dole na panely mi už neukazuje tie čiarky že signál wifi ale ako keby bolv počítači net cez ten kábel ale bez prístupu na net že je tam obrázok toho monitoru s tým káblikom a tam žltý trojuholník s výkričníkom
@denafilth takto este raz...dole pri hodinach klikni pravym na to co ti ukazuje pripojenie na net > otvorit centrum sieti > zmenit nastavenia adaptera...co tam mas?
no mas pripojenei bezdrotovej siete(to je tvoj notebook) a pripojenie bezdrotovej siete 2( to je vacsinou neaka externa wifi karta alebo nieco podobne co je wifi ale das to aj prislusenstvo...)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
neni tam ziadny konflikt v podobe vykricnikov?
Lokálne pripojenie
sieťový kábel je odpojený
Realtek PCIe family controller
Lokálne pripojenie 2
vypnuté
Pripojenie bezdrôtovej siete
Nepripojené
Pripojenie bezdrotovej siete 2
Nepripojené
@denafilth dve bezdratove siete by si tam mat nemala