Nainstaloval som si win 7 profesional na notas ale nejdu mi usb porty... vyhadzuje mi ze mam zle nainstalovane ovladace... stiahol som si service pack 1, nainstaloval a usb porty stale nic... nevie mi niekto poradit ako ich mam rozbehat?
@night mam legalnu verziu ... ako student si ju mozem v pohode stiahnut zo studentskej stranky... jeden trojkovy a dve dvojky... nejde ani jeden... k notasu som mal aj dvd s ovladacmi... pocas instalacie mi to dokonca slapalo a po restarte zase nula bodov... co ma uz fakt prekvapilo... citim sa ako analfabet a uz som zufaly
@dynco ako student si mozes stiahnut win7 zo studentskej stranky? wtf? tak o tom mi povedz viac hocijaku instalacku winu mozes stiahnut hocikde...ide prave o licenciu resp o licencny kluc...ako to tam maju riesene ze si to moze student "v pohode" stiahnut?
@kosmiklove ze pri stahovani dostanem licencny kluc... tak ... chodim na mtf-ku do trnavy... pouzivam stranku » msdnaa.mtf.stuba.sk/... ... prihlasujem sa udajmi ako do aisu... a mam tam vsetko od microsoftu... od win 8 az po office a podobne
@kosmiklove mozno ti toto o tom povie viac ako ja ... » msdnaa.fiit.stuba.sk/... (tak ako to ma k dispozicii fiitka tak to mame aj my, mtfka)... a ked nie je dostupny, tak preco som ho mal nainstalovany v pc? ... a par chalanov z intraku na nom uz frci... len mne sa akosi nan nechcelo zvykat... ja sa citim byt laik v tychto veciach... mne staci win 7 a v nom si rozbeham CAD/CAM programy a viac ma netankuje
@dynco aha takze to bude asi nejak dohodnute s microsoftom
inak na win8 bezim uz aj ja od augusta, hned jak vysiel...win8 ako taky uz je final verzia ktora sa da pouzivat...verejnosti pristupny neni resp este sa neda kupit ale urcita skupinka ludi ma k nemu pristup a ostatni ktori chcu si ho stiahnu z warezu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
inak na win8 bezim uz aj ja od augusta, hned jak vysiel...win8 ako taky uz je final verzia ktora sa da pouzivat...verejnosti pristupny neni resp este sa neda kupit ale urcita skupinka ludi ma k nemu pristup a ostatni ktori chcu si ho stiahnu z warezu