Ahoj Potrebovala by som pomoc . Sám od seba (prisahám) mi odišiel touchpad ... vedel by mi niekto poradiť ako to aspoň skúsiť opraviť ? Ďakujem Ešte by som asi mala napísať, že je to Asus . Už som skúšala všetko ... Aj som ho prosila
mne sa to tiež stalo keď mi chcel kamarát opraviť notebook .... nakonec sa mu to podarilo opraviť len pokazil touchpad .... čouž no .... aj tak ma s touchpadom nebavilo robiť a kúpil som si myšku . ak máš ten notebook starší a nieje v záruke tak neviem či sa ti ho ešte oplatí dávať do opravy, keďže tento nedostatok sa dá vyriešiť bezdôtovou myškou zaa 10€
@77hanes77 Možno som ho vypla, len neviem ako ... A už vôbec nie , ako ho zapnem @zertoxify Chcela som sa vyhnúť míňaniu na myške :/ ale nemám na výber asi už @piter09 Ja za nič nemôžem ! dúfam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
a si si ista, ze si nevyliala kavu na pocitac?
A nie je tak čírou náhodu len vypnutý ?
Skúšala si ho zapnúť?
Aj keby nebol nainštalovaný ovládač, touchpad ako taký musí ísť stále, nakoľko je to primárna myš ... S najväčšou pravdepodobnosťou bude vypnutý
@zertoxify Chcela som sa vyhnúť míňaniu na myške :/ ale nemám na výber asi už
@piter09 Ja za nič nemôžem ! dúfam
Na väčšine Asusov by to malo byť takto :
Skús stlačiť naraz fn a F9 (najskôr podrž tlačidlo fn a pokým ho držíš tak stlač tlačidlo F9)...
Ak to nepomôže, skús stlačiť iba F9