Ak by som mal partnera s negatívnymi vlastnosťami tak to sa môžem na to vykašľať Ak sa aj časom prejavia tak buď sa niečo zmení prípadne nejaký ten kompromis. Ak to nezaberie tak zmena partnera
BTW: Aký je zmysel mať partnera s negatívnymi vlastnosťami?
@rocafella to čo si práve vypotil?
zozačiatku sa vo vzťahu každý zdá byť perfektný skvelý bezchybný atď, postupom času sa chyby ukážu pretože NIKTO nie je dokonalý. ale nemyslím si, že to nie je dôvod na to, aby človek musel meniť partnera, potom by všetky partnerstvá časom stroskotali.
@rocafella kazdy mame predsa zle vlastnosti,neverim ze existuje niekto kto nema,ja som sice tiez idealista ale skor na to doplacam takze ani to nie jbe bohvieka dobra vlastnost
nemám partnera .. veci, ktoré na partnerke vidím je môj problém nie jej. Ak to vadí mne tak sa tomu prispôsobím ak to je možné. Ak to je proti mojej filozofii tak jej to poviem. Ak neraguje, nemá význam strácať čas.
negatíva toho môjho si uvedomujem, ale sem písať nejdem, aby sa drahý neurazil
a moje negatíva sa prejavujú hlavne krátko pred krámami, plus som ako malé decko (neznášam, keď sa na dačo teším a na poslednú chvíľu sa to mení alebo keď niekam chcem ísť a drahému sa až tak nechce...) obdivujem svojho chlapa, že to zvláda
moje negativa: velakrat si vyvodzujem vlastne zavery, vzdy nespravne, potom sa kvoli nim trapim, som precitlivela, obcas som trapka , vela krat sa ofučim a vydrzi mi to tak 3 minuty max, obcas privela rozprávam. obcas sa spravam ako male decko, hlavne ked mam mat svoje dni a vtedy som na nevydržanie
priatel: fuha...mozno to, ze ked si vyvodim vlastny zaver, tak ma necha obcas "potrapit" namiesto toho, aby mi rovno povedal ze to tak neni ako si myslim
co sa tyka skoly a ucenia, napriek tomu ze je sikovny, je hrozne lenivy ale ma strasne stastie a velakrat ma lepsie znamky ako ja, co ma obcas hnevka
je perfekcionista,raz mi pomáhal s dačim do školy a musela som to urobit na 100%, pričom ja som taka že mne stači aj 80
ale inak je to moje jedine zlatičko a hoci, si uvedomujem negativne strany, nič to nemeni na tom, čo k nemu citim..
@girl19955 Je to môj názor prečo sa do neho navážaš?
Neboj sa viem aké je to vo vzťahoch. Mal som 3-ročný vzťah kde som býval s priatelkou a proste viem aké je to keď zo začiatku človek má rúžové okuliare a veľa vecí prehliada.
A aj ja som prehliadal zlè vlastnosti a bola to chyba. Lebo ak má niekto zlé vlastnosti a partner ich tak vníma tak vždy mu to bude vadiť. A ak sa to časom vystupňuje tak vzťah troskotá.
A byť s niekým ak má zlé vlastnosti má aký zmysel? Všetci sme nejakí to je pravda nehovorím, že sa rozchádzať pre maličkosti. Ale ak sú tie negatívne vlastnosti horšie a partnerovi vadia tak to bude dôvod rozchodu ak sa nič nezmení.
Ja som mal náladovú, výbušnú priateľku a som rád,že som to ukončil Aj chudák chalan ktorý je s ňou teraz je na tom blbo
@genksta O tom vravím. Ale tak je to individuálne a každý človek má na všetko vlastný názor. nevidím dôvod byť s niekym ak mi jeho vlastnosti prekážajú. Potom o čom je vzťah?
Nie o tom aby sa človek hádal.
@salkoo ty si jedna veľká ilúzia. Ako je to môj názor. Nie je to moja vec? Ak sa vyhýbam ženám, ktoré majú zlé vlastnosti a vyberám si partnerku na základe správania nie je to moja vec? Nechápem čo mne ide druhý komentovať môj život.
A áno zlé vlastnosti sú u každého ale je to individuálne. Lebo ak je niečo na partnerke čo mi prekáža a nezmení sa to najlepši variant je rozchod.
@rocafella Ja sa nenavážam, ja som tiež len vyjadrila svoj názor a zároveň som vyjadrila nesúhlas s tvojim názorom. A vyjadrím ho aj tentokrát. Ja mam tiež priateľa, sme spolu vyše rok a pol, čiže ružové okuliare už tiež dávno nemáme. Má chyby aj on, tiež mi občas lezú na nervy niektoré veci, ktoré robí,ale ani na sekundu ma nenapadlo, že by som sa s ním kvoli tomu rozchádzala. A na druhej strane ja som tiež hrozná, často náladová (ale povedzme si úprimne, ktorá baba taká nie je?!), žiarlivá, urazená, ofučaná a čo ja viem čo ešte, mohla by som tu vymenuvávať x mojich dalších zlych vlastností a čuduj sa svete moj priateľ je ešte stále so mnou. Nie si frajer keď pošleš niekoho do prdele lebo je taký a taký a tým to považuješ za vyriešené. Základom je rešpektovať sa a milovať jeden druheho aj so všetkými chybami.
@girl19955 No tak 99% chlapov pošle náladovú, ofučanú, žiarlivú k vode. Lebo ja netúžim mať nejaké decko čo sa bude urážať a scèny robiť. Raz by mi niečo odveci vyčítala išla by kadeľahšie. Ako ani ja nie som bez chyby a skoro vždy si chybu priznám a chcem to napraviť. Máš tu dosť naivné veci popísané. "Milovať so všetkými chybami" Na smiech to je lebo ak je fakt nejaká vadná psychopatka (kamarát ma vždy na také šťastie) tak čo najďalej od nej ale fajn ak bude chalan náladový a občas ťa preventívne udrie a tak ber to v pohode je to láska... Ako musím sa aj pochváliť, že momentálne s priateľkou bývam rok a pohodička. Žiadne zbytočné hádky(ani nič vážne sme sa nevadili), žiadne scèny, proste pohodička harmónia. Je pracovitá, vtipná, krásna, verná, má rada sex, inteligentná, dobrosrdečná a trošku naivná niekedy ale to preto lebo má dobré srdce.
on nema ziadne negativne...mozno je az moc citlivy na mna obcas..ale tak sa doplname pekne ..a este by mohol byt o pat centimetrov vyssi a uz by som si ho brala za muza a este nevie tancovat ale to je jedno lebo je to najmudrejsi najferovejsi clovek akeho poznam takze tie nepodstatne detaily ma nezaujimaju
ja mam tych negativnych vlastnosti viac.. niekedy je to so mnou velmi tazke ......takze sa cudujem ze to so mnou zvlada
žiarlivosť ..na zabitie toto..a ehm egoizmus
a moje..neviem asi ,že fuuurt meškám,som výbušná dosť,som hašterivá celkom dosť ..a náladová..
ježiš ja som furia
@rocafella 99% ? nepreháňaš to trošku? ja tu píšem naivné veci? to ty žiješ v nejakej svojej vymyslenej realite, kde sú všetci perfektní a bezchybní. ale ok, nechám ťa v tom. vidím, že nemá zmysel s tebou o niečom diskutovať, lebo ty zachádzaš do úplnych extrémov. buď si ďalej so svojou pani dokonalou, len aby raz nezačali jej vadiť tvoje chyby a neposlala ťa kade ľahšie.nemusíš viac reagovať na môj koment. :letim: :letim: :letim:
@rocafella a skús si ešte prečítať aj dalšie komenty tuto dievčat aby si videl ze vacsina zien je občas naladova a podrazdena a aj napriek tomu su ich chlapi s nimi. čize tych tvojich 99% je riadne pritiahnutych za vlasy. teraz som skončila. :letim:
@rocafella fakt máš 23 a žiješ na tejto planéte? Jedine s čím súhlasím v tvojich príspevkoch, že ak by partner mal prevažne negatívne vlastnosti a skoro žiadne pozitívne, tak asi by to bol dôvod na rozchod Teda ak by ten pomer bol taký, že by mal 90 vlastností negatívnych a 10 pozitívnych... ale inak mi príde dosť nereálne chcieť od človeka, aby mal len pozitívne vlastnosti a žiadne negatívne, neverím, že taký existuje
+ ďalšia vec, čo všetko považuješ za negatívnu vlastnosť? čo nie si ochotný tolerovať VOBEC u zeny aby si sa s nou dal dokopy?
asi by sa mi nepáčila neempatickosť a keďže som občas paranoidný a priveľmi sa zamýšľam, možno by mi vadila ľahostajnosť - i keď je pravda, že ma to zas na druhej strane priťahuje a potom si tie spoločné chvíle užijem viac ale tak čo ja vím...
a jasne lenivosť ísť so mnou von - s takým človekom by som nemohol fungovať ani za nič na svete a všeobecne, tráviť so mnou čas pri rôznych aktivitách. To asi dávam navrch. Ešte by mi vadilo málo spoločného času, ale ak by to bolo odôvodnené, tak by som mal len zlé pocity, deficit a všeličo ale nevidel by som v tom úplnu apatiu a to je fajn
nemám partnerku, ale keď som mal ...
za zlé vlastnosti som pokladal, keď miesto riešenia problému emocionálne vyvádzala a často v zápale hnevu vedela povedať slová ktoré ju potom mrzeli no hrdosť jej nedovolila sa skutočne ospravedlniť, že sa nedokázala úplne kontrolovať a teda aj keď jej racionalita vravela čo je a čo nie je správne, za niektorých okolností sa jednoducho nevedela ovládať a porobila sprostosti, nezmyselné žiarlenie na absolutne každé dievča s ktorým som bol v nejakom kontakte + veta o tom že každá je lepšia ako ona sama v mojich očiach - aj po logických argumentoch o tom že je to nezmysel nedokázala prijať pravdu ... a najviac zo všetkého ma štvalo že ma videla iného akým som bol ... niekedy keď o mne hovorila (v problémoch) mal som pocit že hovorí o niekom úplne inom a žial skoro nikdy nedala na moje argumenty v týchto pokrivených názoroch (aj keď boli pravdivé a logické) ... tá jej tvrdohlavosť a hrdosť ma strašne niekedy zabíjala
moje zlé vlastnosti sú tie (myslím) že som podozrievavý trochu viac, citlivejší, žiarlivý ... a na viac si teraz nespomeniem, čo mi bolo vyčítané ... možno ešte ževraj ,,chladný,, a celkovo som jej nepripadal ku koncu už absolutne ideálny, skôr naopak, vedel osm že som jej bol už príťažou aj keď sama mi do dnes vraví že to nie je pravda a navždy pre ňu budem výnimočný ... aj tak viem že tým aký som, som ju v skutočnosti obmedzoval v tom čo a ako chcela žiť ... že sa má teraz lepšie s tým ,,hokejistom,, a že na mňa si spomenie iba ako na prvú lásku ... no nemyslím si že som bol až taký hrozný ako mi to bolo od nej občas vyčítané, občas mi naozaj veľmi krivdila ... ale to už je jedno ... sme odlišní
@girl19955 Ako neurážaj sa hneď...nechcem sa hadat ani nic zle... vies clovek ma realitu taku aku si ju vytvara .ja som zdoraznil ze nikto nie je dokonaly a kazdy ma svoje chyby ako su veci co mi vadia a co by som netoleroval ... kazdy ma svoju predstavu o partnerovi a ine ocakavania a to ze nechcem hystericku pixlu je moja vec ja zivot vnimam krasny aj ked sa obcas nedari... vsetko sa snazim pozitivne preto aj partnerku chcem pozitivne naladenu a aby z nej slo dobro A ano pre mna je to pani dokonala
@alysia Ako takto viem, ze kazdy ma svoje chyby. Len ak mam s niekym stravit svoj zivot tak chcem aby som nemusel o nom pochybovat a prave pochybnosti sa vynaraju zo zlych vlastnosti. Ako vobec by som netoleroval naladovost(vsetko je fajn zrazu jej prepne a je nasrana), prehnanu ziarlivost, urazlivost (za nezmysli), namyslenost , prehnanu hrdost ( neprizna si chybu a je si vedoma ze nema pravdu ale aj tak sa bude hadat), ... Proste vo vztahu nechcem zbytocne rozbroje ale vsetko peknym slovom riesit... proste len to dobre vytvarat...ak ma byt matka mojich deti tak nech som si isty ze ked pozriem na nu, viem ze je ta prava... proste mam svoju predstavu ktorej sa drzim a napriklad moju terajsiu som si doslova vysnival... lebo je presne taka o akej som snival dokonca na kuse papiera som mal napisane aka by mala byt moja priatelka... a som stastny ze neprejavuje nic zle vyslovene...
@rocafella ok tento tvoj názor beriem, je oveľa lepšie napísaný ako ten hore čo si napísal ako prvý komentár
Toto sú vlastnosti, ktoré chápem, že nechceš tolerovať... aj ja mám napísaný zoznam ale zatiaľ akosi no... vždy som na niečo zabudla v zozname a to potom tomu chlapovi chýbalo
Zatial som nespozoroval ziadne co by stali za zmienku, ale sme spolu len mesiac, takze casom sa urcite nieco najde.
A moje? Kedze nemam rad fantasy a umelo vytvorene nezmysly, ktore by si ludia z vlastneho vrecka neplatili, a ona ma vystudovanu "art and literature", ktora je masivne dotovana statom, tak si z nej dost casto robim kvoli tomu srandu niekedy aj viac ako by bolo dobre.
Myslí si, že všetko musí byť podľa neho a je dosť ľahostajný voči ostatným .. síce ku mne až taký nie je, ale k ostatným kamarátom
Ja mávam občas také nálady a nechcem mu nič povedať, čo sa deje ..
a ak mi dovolíte citovať Zoči Voči "Prepáč mi moje hriechy, ale nikto z nás nie je bez chýb. Iba ja žiadne nemám, keď si pri mne." Podľa mňa to celkom platí
ako hovorim kazdy den, moj priatel je dokonaly fakt neviem dojst ani na jednu zlu vlasnost, aj ked by som chcela jednoducho nic mi na nom tak nevadi. iba ze ma hrozne monotonny hlas a stale to znie ako keby sa nudil ale to aj ja
a moja zla vlastnost je ziarlivost, sarkazmus a ze ho picham prstom medzi rebra a robim mu zle aj ked to nechce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
BTW: Aký je zmysel mať partnera s negatívnymi vlastnosťami?
a asi po roku ten deň nastal dnes :letim:
zozačiatku sa vo vzťahu každý zdá byť perfektný skvelý bezchybný atď, postupom času sa chyby ukážu pretože NIKTO nie je dokonalý. ale nemyslím si, že to nie je dôvod na to, aby človek musel meniť partnera, potom by všetky partnerstvá časom stroskotali.
Ja som zas povrchná
Ja som zase výbušná a netrpezlivá.
negatíva toho môjho si uvedomujem, ale sem písať nejdem, aby sa drahý neurazil
a moje negatíva sa prejavujú hlavne krátko pred krámami, plus som ako malé decko (neznášam, keď sa na dačo teším a na poslednú chvíľu sa to mení alebo keď niekam chcem ísť a drahému sa až tak nechce...) obdivujem svojho chlapa, že to zvláda
priatel: fuha...mozno to, ze ked si vyvodim vlastny zaver, tak ma necha obcas "potrapit" namiesto toho, aby mi rovno povedal ze to tak neni ako si myslim
co sa tyka skoly a ucenia, napriek tomu ze je sikovny, je hrozne lenivy ale ma strasne stastie a velakrat ma lepsie znamky ako ja, co ma obcas hnevka
je perfekcionista,raz mi pomáhal s dačim do školy a musela som to urobit na 100%, pričom ja som taka že mne stači aj 80
ale inak je to moje jedine zlatičko a hoci, si uvedomujem negativne strany, nič to nemeni na tom, čo k nemu citim..
Neboj sa viem aké je to vo vzťahoch. Mal som 3-ročný vzťah kde som býval s priatelkou a proste viem aké je to keď zo začiatku človek má rúžové okuliare a veľa vecí prehliada.
A aj ja som prehliadal zlè vlastnosti a bola to chyba. Lebo ak má niekto zlé vlastnosti a partner ich tak vníma tak vždy mu to bude vadiť. A ak sa to časom vystupňuje tak vzťah troskotá.
A byť s niekým ak má zlé vlastnosti má aký zmysel? Všetci sme nejakí to je pravda nehovorím, že sa rozchádzať pre maličkosti. Ale ak sú tie negatívne vlastnosti horšie a partnerovi vadia tak to bude dôvod rozchodu ak sa nič nezmení.
Ja som mal náladovú, výbušnú priateľku a som rád,že som to ukončil Aj chudák chalan ktorý je s ňou teraz je na tom blbo
@genksta O tom vravím. Ale tak je to individuálne a každý človek má na všetko vlastný názor. nevidím dôvod byť s niekym ak mi jeho vlastnosti prekážajú. Potom o čom je vzťah?
Nie o tom aby sa človek hádal.
@salkoo ty si jedna veľká ilúzia. Ako je to môj názor. Nie je to moja vec? Ak sa vyhýbam ženám, ktoré majú zlé vlastnosti a vyberám si partnerku na základe správania nie je to moja vec? Nechápem čo mne ide druhý komentovať môj život.
A áno zlé vlastnosti sú u každého ale je to individuálne. Lebo ak je niečo na partnerke čo mi prekáža a nezmení sa to najlepši variant je rozchod.
ja mam tych negativnych vlastnosti viac.. niekedy je to so mnou velmi tazke ......takze sa cudujem ze to so mnou zvlada
a moje..neviem asi ,že fuuurt meškám,som výbušná dosť,som hašterivá celkom dosť ..a náladová..
ježiš ja som furia
a co sa tyka inych veci, hudby, jeho hobby tak to je perfekcionizmus
+ ďalšia vec, čo všetko považuješ za negatívnu vlastnosť? čo nie si ochotný tolerovať VOBEC u zeny aby si sa s nou dal dokopy?
a jasne lenivosť ísť so mnou von - s takým človekom by som nemohol fungovať ani za nič na svete a všeobecne, tráviť so mnou čas pri rôznych aktivitách. To asi dávam navrch. Ešte by mi vadilo málo spoločného času, ale ak by to bolo odôvodnené, tak by som mal len zlé pocity, deficit a všeličo ale nevidel by som v tom úplnu apatiu a to je fajn
za zlé vlastnosti som pokladal, keď miesto riešenia problému emocionálne vyvádzala a často v zápale hnevu vedela povedať slová ktoré ju potom mrzeli no hrdosť jej nedovolila sa skutočne ospravedlniť, že sa nedokázala úplne kontrolovať a teda aj keď jej racionalita vravela čo je a čo nie je správne, za niektorých okolností sa jednoducho nevedela ovládať a porobila sprostosti, nezmyselné žiarlenie na absolutne každé dievča s ktorým som bol v nejakom kontakte + veta o tom že každá je lepšia ako ona sama v mojich očiach - aj po logických argumentoch o tom že je to nezmysel nedokázala prijať pravdu ... a najviac zo všetkého ma štvalo že ma videla iného akým som bol ... niekedy keď o mne hovorila (v problémoch) mal som pocit že hovorí o niekom úplne inom a žial skoro nikdy nedala na moje argumenty v týchto pokrivených názoroch (aj keď boli pravdivé a logické) ... tá jej tvrdohlavosť a hrdosť ma strašne niekedy zabíjala
moje zlé vlastnosti sú tie (myslím) že som podozrievavý trochu viac, citlivejší, žiarlivý ... a na viac si teraz nespomeniem, čo mi bolo vyčítané ... možno ešte ževraj ,,chladný,, a celkovo som jej nepripadal ku koncu už absolutne ideálny, skôr naopak, vedel osm že som jej bol už príťažou aj keď sama mi do dnes vraví že to nie je pravda a navždy pre ňu budem výnimočný ... aj tak viem že tým aký som, som ju v skutočnosti obmedzoval v tom čo a ako chcela žiť ... že sa má teraz lepšie s tým ,,hokejistom,, a že na mňa si spomenie iba ako na prvú lásku ... no nemyslím si že som bol až taký hrozný ako mi to bolo od nej občas vyčítané, občas mi naozaj veľmi krivdila ... ale to už je jedno ... sme odlišní
Toto sú vlastnosti, ktoré chápem, že nechceš tolerovať... aj ja mám napísaný zoznam ale zatiaľ akosi no... vždy som na niečo zabudla v zozname a to potom tomu chlapovi chýbalo
A moje? Kedze nemam rad fantasy a umelo vytvorene nezmysly, ktore by si ludia z vlastneho vrecka neplatili, a ona ma vystudovanu "art and literature", ktora je masivne dotovana statom, tak si z nej dost casto robim kvoli tomu srandu niekedy aj viac ako by bolo dobre.
a ja mam veeela negatívnych vlastnosti..no najhoršia asi je, ze som strašná nerváčka
Na mne je najnegativnejsia egomania
Ja mávam občas také nálady a nechcem mu nič povedať, čo sa deje ..
a ak mi dovolíte citovať Zoči Voči "Prepáč mi moje hriechy, ale nikto z nás nie je bez chýb. Iba ja žiadne nemám, keď si pri mne." Podľa mňa to celkom platí
a moja zla vlastnost je ziarlivost, sarkazmus a ze ho picham prstom medzi rebra a robim mu zle aj ked to nechce