Ahojte v poslednom čase čítam čoraz menej kníh a je pre mňa oveľa ťažšie nejakú začať... Tak by som bol veľmi rád ak by sa našiel niekto ochotný mi poradiť niečo fakt dobré. Nemám veľmi striktne vybrané obľúbené žánre takže je to na vás čo mi poradíte.
Vacsinou teraz citam len povinnu literaturu a tak ti mozem odporucit od Mňačka Smrť sa volá Engelchen a Ako chutí moc ..a mimo to sa mi páčila kniha Halucinácie od Olivera Sacksa ..alebo dead zone od stephena kinga
Ak si ešte náhodou nečítal, tak Harry Potter je fakt dobrý aj keď má nálepku, že je to pre deti.
Inak sa mi celkom páčil "Priechod", aj keď s pomalším začiatkom, ale ono sa to rozbehne. A ak sa ti to zapáči, tak je to len prvá časť trilógie takže si vybavený na dlhý čas.
Prípadne "Hřbitov Zvířátek" od Kinga alebo "1Q84" od Murakamiho boli dosť čitateľné.
Ktorákoľvek od Pankovčína alebo fantazy od Rothfussa "Meno vetra" a "Strach mŕtveho muža" veľmi dobre preložené knihy, zaujímavé a neustále sa niečo deje. Neunudia a nedá sa od nich odtrhnúť.
@Hnisavica no síce mi nie je úplne jedno čo si prečítam ale kým som niečo nečítal predsa nemôžem povedať či sa mi to bude páčiť nie? Tak si nechám odporučiť čokoľvek
@Goodk Harry Pottera som prečítal toľko krát že niektoré pasáže poznám naspamäť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Inak sa mi celkom páčil "Priechod", aj keď s pomalším začiatkom, ale ono sa to rozbehne. A ak sa ti to zapáči, tak je to len prvá časť trilógie takže si vybavený na dlhý čas.
Prípadne "Hřbitov Zvířátek" od Kinga alebo "1Q84" od Murakamiho boli dosť čitateľné.
Čo som naposledy čítal pár kníh, tak ma najviac dostala táto.
@Hnisavica no síce mi nie je úplne jedno čo si prečítam ale kým som niečo nečítal predsa nemôžem povedať či sa mi to bude páčiť nie? Tak si nechám odporučiť čokoľvek
@Goodk Harry Pottera som prečítal toľko krát že niektoré pasáže poznám naspamäť