Ahoj volam sa Kubo volajte ma ako chcete Kubo, Kubko Jakub to je jedno... tak mam 19 priblizne 2roky dozadu som sa zacal zaujimat o motivacnu literaturu bolo by fajn spoznat nejaku holku ktora cita taketo knihy napr Kyiosaki atd. vie co chce a tak hladam
myslel som vseobecne motivanu litetaruru a proste Kyiosakiho a tak jaaj to vsetci tu su taky neprajny? len porste chcem spoznat nejaku fajn kamaratku z ktorou sa da pokecat a nie nejaku namyslenu blbku ktoru trapia nechtiky...
sak mu dajte pokoj chlapcovi sak toto je forum, kde sa ludia maju spoznavat nie? Ale Kubo... skorej sa skus zapajat do debat tebe blizkych mozno casom najdes babu co ma podobne zaujmy ako ty, ved na birdzi uz boli taki co si nasli priatela/priatelku, alebo proste chod von, do baru, do parku a hladaj tam
ak si myslis ze clovek ktory cita knihy moze vyzerat a byt ako v rozpravkach taky ten knihomol tak tak uprimne lutujem tvoj rozhlad do zivota aj ked t anepoznam nechcem ta sudit nech sa ti dari
@antifunebracka mne sa uz stalo 2 krat a to som vobec nepisal nic blbe ako kretino, normalna mluva chapes, ale pisal tu ze sa hanbi.... takze asi nenapise aj tak
@billyjoe ale hanbi sa oslovit, napisat je detska hracka, to musi zvladnut a nvm, potom si vyberas asi baby co sem moc nechodia abo netusim v com je problem
@antifunebracka no problem moze byt v tom ako tuto kolegyna mardzi93 opisuje inac ja som tiez taky "zabugovany" ze aj ked mi je baba sympaticka proste nenapisem bo nechcem byt za kkta v tomto aj zakladatela tejto kvazi temy chapem
? mne nik nepise @kubkooo
Kyiosakiho som čítala dávnejšie, má fajn prístup k životu, ale nič konkrétne tam napísané nenájdeš. Ako sa tam píše: Vašim bankomatom je svet a PIN k nemu získate svojimi skúsenosťami.
V preklade, každý si musí vyšlapať cestu sám. Nik nezbohatol presne tak isto ako druhý.
A k podnikaniu: Nepodnikám: 1. Nemám nápad, 2. Som na Slovensku, 3. Som na Slovensku bez nápadu.
Sorry ak to bolo negatívne a osobné, ale tretíkrát za tento mesiac mi vykradli auto.
cauko preco by som mal mat? prepac ale pytas sa lebo sa bojis ze si sam? nic v zlom chcem najst len kamaratku na pokecanie nic viac ak nemas co povedat k danej teme tak preco pisat blbosti od temy... poradim ti aj hlupak moze vyzerat mudro ale ked je ticho nic v zlom pekny novy rok ti prajem
prepac nebudem ospravedlnovat svoje spravanie tym ze mam 19 a este som nemal ziaden vztah bolo by to detinske, mal som najprv mysliet a potom pisat prepac nechcel som nikoho urazat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
tam som narazil len na blbky (cest vynimkam ktore som nestreol
ako to myslis premotivovany?
myslel som vseobecne motivanu litetaruru a proste Kyiosakiho a tak jaaj to vsetci tu su taky neprajny? len porste chcem spoznat nejaku fajn kamaratku z ktorou sa da pokecat a nie nejaku namyslenu blbku ktoru trapia nechtiky...
prečo si nehladáš partnerku v knižných kluboch a literárnych zrazoch ?
ja viem ze tym co robia si pomohli hlavne sebe ale vidim v nich motivaciu a tak
mne zalezi na obsahu co mi da do buducna nie ak ma zmanipuluju predajcovia
dik ze si sa ma zastal ale ja taky niesom niesom ako to napisa "spolocensky typ"
ak si myslis ze clovek ktory cita knihy moze vyzerat a byt ako v rozpravkach taky ten knihomol tak tak uprimne lutujem tvoj rozhlad do zivota aj ked t anepoznam nechcem ta sudit nech sa ti dari
diki kamo si ma rozosmial som to dlho nevidel
az tak vazne to nemyslim ked si podrobnejsie precitas co hladam tak pochopis ze nehladam kralovnu sveta
Zakladanie takýchto fór má skôr opačný efekt.
preto som navrhol aby isiel von alebo sa proste zapajal do normalnych pokecov
tym som nechcel nikoho urazit len napisat svoj nazor kazdopadne tvoju odpoved vnimam ironcky sprave?
@kubkooo
Kyiosakiho som čítala dávnejšie, má fajn prístup k životu, ale nič konkrétne tam napísané nenájdeš. Ako sa tam píše: Vašim bankomatom je svet a PIN k nemu získate svojimi skúsenosťami.
V preklade, každý si musí vyšlapať cestu sám. Nik nezbohatol presne tak isto ako druhý.
A k podnikaniu: Nepodnikám: 1. Nemám nápad, 2. Som na Slovensku, 3. Som na Slovensku bez nápadu.
Sorry ak to bolo negatívne a osobné, ale tretíkrát za tento mesiac mi vykradli auto.
cauko preco by som mal mat? prepac ale pytas sa lebo sa bojis ze si sam? nic v zlom chcem najst len kamaratku na pokecanie nic viac ak nemas co povedat k danej teme tak preco pisat blbosti od temy... poradim ti aj hlupak moze vyzerat mudro ale ked je ticho nic v zlom pekny novy rok ti prajem
prepac nebudem ospravedlnovat svoje spravanie tym ze mam 19 a este som nemal ziaden vztah bolo by to detinske, mal som najprv mysliet a potom pisat prepac nechcel som nikoho urazat
chapem ta dakujem a viem zesi cestu musim vyslapat sam, no vo veciach nadviazovania novych kamaratstiev som nula... take tak