@anniedecadence tak dako priebezne furt ja to zerem hlavne z toho ze ja sa nehorazne nasieram proste mne je lepsie supnut si 2 tabletky a byt trosku okrepena ako by som mala niekomu hodit do hlavy stolicku
akoze normalne nie v 99% pripadov fungujem normalne s tym ze sa mi ani neda nasrat alebo inak vybocit z normalu to je uplne take ze citim ze je tam daka hranica za ktoru to nepojde a som v pohode
ked sa ti prejavia tie vedlajsie ucinky (nvm ci je to oficialne uvedene na letaciku ale viacero ludom sa stava ze obcas su jak zdrogovani z toho tak mozno malinko ale nikdy ta to uplne neodpali
@zuzanne112 Viem ako si to myslela, len ta trochu natahujem. To su zrejme tvoje pocity, ja ich nezdielam Tie paranoje treba odignorovat, ale stres tam urcite nie je. Dost dolezite je vediet co clovek fajci a nefajcit toho moc vela.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
ale nesmies s tym soferovat
a ked to prezenies alebo ta zle chyti moze to mat lahke vedlajsie ucinky typu hojdam sa na stolicke a rehocem sa
ale je to hrozne fajn
akoze normalne nie v 99% pripadov fungujem normalne s tym ze sa mi ani neda nasrat alebo inak vybocit z normalu to je uplne take ze citim ze je tam daka hranica za ktoru to nepojde a som v pohode
ked sa ti prejavia tie vedlajsie ucinky (nvm ci je to oficialne uvedene na letaciku ale viacero ludom sa stava ze obcas su jak zdrogovani z toho tak mozno malinko ale nikdy ta to uplne neodpali
kup a uvidis to stoji dake 2e
» img.ulekare.cz/dbpic/alkohol_a...
to už som dávno skúšala, ale nič sa tým nevyriešilo..