AHojte, všimla som si, že je tu celkom dosť Potterheads (čo ma vždy tak zahreje pri srdci ) tak som chcela urobiť takú menšiu anketu a opýtať sa vás páru vecí
Aká je vaša najobľúbenejšia kniha a film z HP? Aký je váš obľúbený citát ? Obľúbená post
Práve si dokukala HP 7 a chceš ešte pokračovanie ale uz nie je tak sa snažis vytvárať diskusie na birdzi a inde a myslíš si ze stále budeš takto v tom HP svete.....
Moja obľúbená kniha je asi šestka. A film - trojka. Ťažko povedať.
Zbožňujem Malfoyovcov asdfghjkl sú proste super. Obľúbený výrok? Narcissa: "There's nothing I woudln't do anymore!"
Žiadne dodatky som nečítala. Ani tú novú knihu od Rowlingovej, lebo stojí 22€ a nemám na to peniaze
Nejdem sa tu veľmi rozpisovať, lebo by som tu sedela do rána
Samozrejme všetko som čítala aj videla niekoľko krát, aj tie prídavky a dokonca som aj hry hrala a to nie som žiadny gambler. Nemám diel špeciálne obľúbený, ale asi sedmička a predtým ako vyšli posledné diely to bola štvorka. Jednotku už veľmi neobľubujem lebo kedysi som mala obdobie, že som ju musela vidieť každý víkend aspoň raz
Obľúbený citát si nespomeniem, ale postavy, ktoré mám rada (teda okrem hlavných) sú Draco a Fred s Georgom
Aká je vaša najobľúbenejšia kniha a film z HP?
Z filmov mám najradšej HP 2, z kníh HP 3.
Aký je váš obľúbený citát ?
"All was well" - posledná veta v poslednej časti
Obľúbená postava ?
Mám ich viac, najbližšia mi je Luna.
Máte doma všetky knižky?
Áno, dokonca dva krát, mám slovenskú ediíciu a anglický box set, adult edition od Bloomsbury
Máte alebo ste čítali aj tie prídavky, ako Metlobal v priebehu vekov, Fantastické zvery a ich výskyt, Rozprávky Barda Beedla ?
Mám všetky, čítala som všetky!
Obľúbená pesnička zo soundtracku?
Máte doma aj nejaké artefakty?
Zatiaľ nie Ale strašne by som chcela fakultnú uniformu
Ok, dám ďalšiu otázky ktoré mi chýbajú:
- Najmenej obľúbená postava?
- Najobľúbenejší moment film/kniha?
- Čo pre teba znamená HP?
obľúbený film aj kniha je určite 3jka.
Obľúbené postavy:Snape, Dumbledore, Voldemort, Bellatrix a Sirius.
Song je Hedwig's theme a mám doma všetky knihy aj prídavky aj prázdne miesto. Dokonca aj prútik, časovrat, prívesok darov smrti, čokoládovú žabku a mala som aj fazulky,ale tie som zjedla.
a obľúbený citát je Albus Severus, you were named for two headmasters of Hogwarts. One of them was a Slytherin and he was probably the bravest man I ever knew. (Harry Potter)
Na potterovi som mala najradsej ten slovensky preklad, niektore slova boli fakt uzasne, vtipne, zlate a ziaden iny sa na to nechyta! napr preto som mala rada Lavender kto sa uz vola Levandula? Siriusa blacka som milovala, on nemal zomriet!! Pomahal Harrymu... A Fleur de la Cour ci ako... Lebo etericka vila ooo Hermiona!! Bifla, dokonale moralny clovek, jedinecna a pekna herecka. Mame vsetky knihy ale od 5 sa mi uz nepacilo moc. Mame aj 5ku dvd. Vsetky pridavky mame zboznovala som tie divne zvieratka na soundtracku neficim a artefakty? Najradsej som mala 3ku lebo sa objavil Sirius a film asi 4.
Z kníh mám najradšej Ohnivú čašu (4) a filmovo sa mi zdajú všetky na jednej úrovni, ale celkovo sa mi páči Polovičný princ atmosférou, čiže asi to považujem za najobľúbenejšiu filmovú časť.
Citát: ,,Domov je tam, kde je tvoje srdce." Ale neviem, či je to z HP, ale zdá sa mi, že áno.
Obľúbená postava dvojčence Weasleyové, Záškodníci.
Mám všetky knižky doma a prídavky som nečítala a ani ich doma nemám
Obľúbená pesnička je tá keď v sedmičke v druhej časti obraňovali rokfort.
Artefakty nemám žiadne.
nečítala som ani jednu knihu ale možno raz. filmy som videla všetky a asi prvé 2 časti mám najradšej a potom ešte 5-ku. obľúbenú postavu mám Hermionu... toť vše...
@siouxie
Najmenej obľúbená postava je asi Fenrir Greyback, totálne sa mi hnusil všetkým, čo robil. A potom ešte Cho nemám veľmi rada
Najobľúbenejších momentov je veľmi veľa: keď sa Harry dozvedel, že je čarodejník, keď vstúpil prvýkrát do Šikmej uličky, ked prichádzal prvýkrát k Rokfortu, keď sa Hermiona skamarátila s Harrym a Ronom, metlobaly všetky, keď sa Harry dozvedel, že Sirius je dobrý, Vianoce na Rokforte, ako Hermiona ide na bál s Krumom a všetci ju uvidia takú krásnu , keď Hermiona zistí, že Rita Skeeterová je animágus a hovorí im to vo vlaku, keď sa prvýkrát zíde Dumbledorova armáda, ohňostroj Freda a Georga a ich útek zo školy, keď Dumbledore Harrymu vysvetľuje veci o proroctve, prvý bozk Ginny a Harryho (ten v knihe, filmový neznášam), prvý bozk Hermiony a Rona (tiež mám radšej ten knižný), súboj Voldemorta a Harryho (ten vo Veľkej sieni, filmovú verziu nenávidim !), ako harry pred smrťou použije kameň oživenia, smrť Voldemorta.
A hlavne PRINCOV PRÍBEH ♥
naj je asi 4ka alebo 6ka 7ka je super ale už to to nie je ono ked nie su v škole knižky mam doma všetky + rozprávky barda beedla, a vždy som mala najradšej Ginny :3 už od 1ky som dufala že sa daju dokopy s Harrym
a "artefakty" sú ešte len na ceste - z ebayu mam objednany chrabromilský šál a idem si robit náramky, teda niečo ako: » encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:AN... tak potom sem postnem fotku
Aká je vaša najobľúbenejšia kniha a film z HP? Aký je váš obľúbený citát ? Obľúbená postava ? Máte doma všetky knižky? Máte alebo ste čítali aj tie prídavky, ako Metlobal v priebehu vekov, Fantastické zvery a ich výskyt, Rozprávky Barda Beedla ? Obľúbená pesnička zo soundtracku? Máte doma aj nejaké artefakty? Hehe
Ťažko povedať ktorá časť je naj. Z kníh sa mi najviac asi páčila 4ka lebo bola najhrubšia. Z filmov asi 3.
Obľúbená postava? dvojičky Fred a george a tiež Ron lebo sú vtipní, Dumbledore pre jeho hlášky, Snape, Lupin a Harry pre ich osobnosť a mohla by som pokračovať. Proste neviem vybrať len jednu
Z kníh mám doma len posledné dve , ostatné som mala z knižnice.
Nečítala som žiadne prídavky len ak sa nerátajú aj tie na Pottermore.
Ani žiadne artefakty nemám :/
Knihy mám všetky, niektoré aj v angličtine, prídavky žiadne. Obľúbená kniha asi štvorka, tú som čitala najviac krát, film trojka, ale ťažko sa mi vyberá, všetky diely mám rovnako rada. Z postáv mám najradšej Hermionu, Nevilla a celú Weasleyovskú family Výrok "After all this time?" "Always".
Z týchto mám zimomriavky:
oblubena kniha aj film - vazen z azkabanu
postavy - snape, sirius, lupin, fenrir
v hlave som si prepisala koniec lebo ma sklamal
dodatky okrem barda precitane
vyrok a soundtrack nemam
veta, kt. som si osvojila a bežne občas používam, je z opisu Narcissy "bola by to inak pekná žena, ak by sa neustále netvárila, akoby jej pod nosom niečo strašne smrdelo", pretože na niektorých ľudí to fakt sedí
a v jednotke som mala rada vo filme Herminu vetu "to je ale idiot", lebo to vystihuje môj názor na hlavnú postavu a ešte som mala v jednotke rozhovor medzi dvojičkami a Molly, tam s tým vyhadzovaním záchodu do vzduchu a "dobrý nápad, mami"
Inak neviem, mne je to jedno, až tak si to nepamätám
Film 2 a 7
Kniha 7, tu akurat nemam vlastnu, inak vsetky mam
Citat od Dumbledora, "Happiness can be found, even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.".
Postava: Voldemort :3
Filmy neviem, z knih asi dvojka, lebo sa vracal do minulosti rokfortu cez dennik a tajomna komnata kam sa vchadzalo cez hajzel, šuper a este 6ka bola fajn, tam zase divna popisana ucebnica - take veci milujem : )
citat - always, ako inak a nasledne soundtrack vtedy ked to povedal.
najradsej som mala Siriusa, ale len knizneho. a zla strana.
no a momenty, v 6ke hodiny elixirov ked ho Horace povazoval za genia, a potom ked si jebol felix felicis
Kniha: Harry Potter a väzeň z Azkabanu
Film: Harry Potter a Väzeň z Azkabanu
Citát: Hagrid na konci 4. knihy: "Čo musí prísť, príde, a keď to príde, dáko si s tým poradíme" ten som vzala do života.
a vždy som sa strašne smiala na tých ronových "btw" trefných poznámkach ako v knihách tak aj vo filmoch
Obľúbená postav: Severus Snape - neskutočne dotvorený charakter, vo filme perfektný Alanov herecký výkon
Mám všetky knihy ale iba v slovenčine, plánujem si pokúpiť postupne všetky aj v angličtine
Čítala som aj tie prídavky, všetky....metlobal a zvery len na nete...Rozprávky mám doma v anglickom originály a povedala by som, že je to aj taký môj artefakt
Soudtrack: In Noctem, Sirius Death, Whizard Wheezes, Snape to Malfoy Manor, Quidditch third year...a bolo by toho ešte viac.
Najmenej obľúbená postava: Dolores Umbridge- neznášala som túženskú
moja pikoška: verila som, že Snape je na dobrej strane a keď zabil Dumbledora sabotovalo som 7 a čítala som ju až asi 2 roky po tom ako vyšla na pulty. Aj to len preto, že som ju dostala.
@siouxsie ja mám doma chrabromilský šál, záškodnícku mapu, pozvánku na vianočný ples, plagát siriusa blacka have you seen this wizard a kudlyovských kanónov, indentifikačnú kartku na ministerstvo mágie, list čo prišiel harrymu v prvom ročníku, zoznam zápasov na svetový pohár v metlobale, rozprávky bardla beedla, učebnicu elixírov, tetovanie temné znamenie na predlaktie, dekréty pre vzdelávanie číslo 49, 119, 98, 82, 30, 29; katalóg vydarené výmysly weasleyovcov, ale hlavne som hľadal noty na soundtracky lebo som sa ich chcel učiť tak už mám aj pre klavír ale mám ja pre celé orchestre
a ešte si vyšívam doma chrabromilský erb ale ešte ho nemám dokončený
@pesadilla ja som bola, teda som ale absolútne si nepamätám meno, login nič, nebola som tam snád 100 rokov @hypocrit dobre ty! neviem sa rozhodnúť ktorú z tých vecí ti najviac závidím z tých všetkých vecí čo máš mám len rozprávky barda beedla časom snáď toho bude viac :happy: odkiaľ si vlastne všetky tieto veci zohnal?
ale zase nemám fantastické zvery a ich výskyt ani metlobal v pribehu vekov
väčšinu z toho čo som ti napísal bolo v jednej knihe a tá sa volá Harry Potter: Filmové čary ale stála okolo 30 €
a ešte mám jednu kamarátku a sňou si dávame na narodeniny a na vianoce HP dárky nemusí to byť niečo kúpené lebo tie artefakty zrovna niesu lacné, ja som jej vyšil obrázok deravého kotlíka a zas od nej som dostal brko
a to si toho plánujem zohnať ešte viac sú aj české a slovenské eshopy kde toho je dosť
a ešte nezabudnem ako sme s kamarátkou usporiadali na koniec prázdnin trojdňový maratón HP (pozerali sme všetky časti za sebou) sme si urobili patričnú výzdobu a pomedzi to čo sme nepozerali nám hrala HP hudba a sme kecali, pili tekvicový džús a tak
proste perfektné zakončenie prázdnin
- Ani neviem... nedokážem sa rozhodnúť, mám ich rada všetky, ale najviac sa mi asi páčila 5. kniha - Fénixov rád, pretože bola jednak najdlhšia spolu so 4. a jednak tam bolo písané niečo o minulosti Záškodníkov, ktorých mám veľmi rada. No ten koniec ma dosť zasiahol, Sirius bol moja najobľúbenejšia postava a veľmi ťažko som jeho smrť znášala A taktiež sa mi nesmierne páčili kapitoly zo 6., ktoré opisovali život mladého Toma Riddla a posledná kniha bola tiež skvelá, najmä odhalenie, čo sa stalo medzi Lily a Severusom
Aký je váš obľúbený citát?
- Mám z HP veľa obľúbených citátov a hlášiek, mnoho tam bolo vtipných, aj zaujímavých, ale asi by som vybrala tento:
"Samozrejme, že sa to deje vo vnútri tvojej hlavy, Harry. Ale prečo by to preboha malo znamenať, že to nie nie je skutočné?" - Dumbledore Harrymu v 7. knihe
alebo Hermionin: "Knihy a známky nie sú všetko, sú aj dôležitejšie veci: priateľstvo a odvaha."
Obľúbená postava ?
- Je ich veľmi veľa, skôr by si sa mohla opýtať na postavy, ktoré nemám rada. Ale úplne najviac som mala rada Toma Riddla (hlavne teda zamlada, bol to fešák ) alias Voldemorta, pretože mám slabosť pre záporákov Takže som mala rada, samozrejme aj Draca a Luciusa Malfoyových, Bellatrix (pokým nezabila Siriusa) a spol. A okrem toho som bola zaľúbená do Siriusa, odkedy sa objavil prvý raz v 3. knihe, až pokým nezomrel Taktiež dvojičky Weasleovcov, všektých Záškodníkov a Lily Evansovú a tď... a ešte Luna bola super! aj Oliwer Wood...
Najneobľúbenejšia postava?
Dolores Umbridge a Percy Weasley
Máte doma všetky knižky?
- Mala som, ale pár z nich som popožičiavala a dodnes mi ich niektorí ľudia nevrátili :/
Máte alebo ste čítali aj tie prídavky, ako Metlobal v priebehu vekov, Fantastické zvery a ich výskyt, Rozprávky Barda Beedla ?
- čítala všetky veľmi sa mi páčili tie Harryho a Ronove čmáranice a poznámky v nich
samozrejme, že táto, vždy mám pri nej zimomriavky, aj teraz
mám malé sošky Hedvigy, ktoré som dostala ku knihe vždy, keď vyšla nejaká nová, ak sa to počíta
Fanfikcie som kedysi čítala ako o život a aj písala, aj teraz si občas nejakú prečítam, keď mám čas, ale často sa to nestáva.
A inak, vďaka Harrymu Potterovi som si založila blog a objavila veci ako anime a podobné sranda
- Mojou obľúbenou knihou bola vždy , ani neviem prečo, prečítala som ju 17x za sebou.
Z filmov sú to v podstate všetky od päťky (vrátane) a vyššie. V päťke hlavne boj na Ministerstve.
Šestka úplne lebo Draco!
Oh tých je veľa! Napr.:
-After all this time?
- Always.
"There is no good and evil, there is only power, and those too weak to seek it."
- Cattermole! It's still raining inside my office!
- Uh... have you tried an umbrella?
Obľúbená postava ?
Draco! Bellatrix, Voldemort, Snape.
Máte doma všetky knižky?
Všetky
Mám a čítala som
Viacero, asi klasika:
a potom: (úplne pri počúvaní hudby vidím, čo sa odohráva ^_^ )
top:
Okrem kníh a časopisov mám HP hry, Slytherin makeup súpravu Slytherin tričká, súpravu bižutérie so zlatou strelou, ďalšie náušnice s Hedwigou, sošku Hedwigy, hrnček, papierovú maketu Rokfortu, kľúčenku, HP tenisky, Harryho prútik a okuliare. Možno ešte niečo ale už si nespomeniem
@hypocrit Viem asi ktorú knihu myslíš a presne tá cena ma na nej odradila ale neprestala som o nej premýšľať a ešte aj ty si mi nasadil chrobáka do hlavy teraz! Ale Fantastické zvery a ich výskyt a Metlobal v priebehu vekov mám, tak aspoň niečo čím sa môžem pochváliť :happy:
@tryffanya Daj mi do TSky blog a fanfic a tak! Ja si rada prečítam!
@hypocrit aj ja mám tú knihu a všetky artefakty z nej, milujem ju.
Inak ja mám zberateľskú edíciu DVD všetkých, taký box, mám aj všetky tie veci z knihy (list, tetovačku, ..), potom mám prútik ešte, a všetky dodatky + lexikón. A chcem aj kopu iných vecí.
jej toto je milá téma . Milujem HP pretože som s nimi vyrastala práve som bola v takom veku ako harry trošičku staršia keď nastupil do rokfortu a potom somnou tak krásne rástol preto mi je velmi blízky srdcu knihy som čítala na jeden hlt. najoblúbenejší film je asi 6 ale páčili sa mi všetky každá jedna časť mala niečo do seba. Kniha hm to neviem asi 7 kvôli tomu že je tam všetko krásne vysvetlené a hlavne ma velmi zaujal príbeh o daroch smrti a aj to že Harry a ostatný sú už dospelý .. Nemám žiadne veci k tomu nikdy som nemala žiadne takéto suveníry stačí mi v nudný večer sadnúť ku knižke alebo zapnúť film a hneď som v tom krasnom rozprávkovom svete.
Kniha Polovičný princ a film Väzeň z Azkabanu.
Poslednú časť Deathly Hallows som nevidela doteraz a ešte stále nie som odhodlaná, aj ke´d som ju už asi celú videla v gifoch na Tumblri. Ale je to mne pre mňa emocionálne neúnosné (a vôôôôbec sa mi netisnú slzy do oči, keď to teraz píšem )
Have a biscuit, Potter.
Obľúbená postava?
Snape. V mojej hlave stále žije a oženil sa so mnou
(Not even sure I'm joking.)
Máte doma všetky knižky?
Samozrejme.
Nie.
Hedwig's Theme neoriginálne.
Nie, ale odkedy som videla v knižnici holku so slizolinským šálom (na FCHPT, chápete? ), mienim si ho pořidit.
Obľubenu knihu a film si neviem vybrať všetky sú užasné.
Citát fíha to už neviem.
Obľubená postava Hermiona.
Nie,nečítala som ani nemám ale ckeby viem kde sa dajú zohnať tak určite chcem.
Knižky doma všetky nemám iba posledné dve ostatné som mala požičané z knižnice.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
A zo soundtracku určite Hedwig's theme a Harry in winter, In noctem, Fireworks, The Weasley stomp, Of war & love, Another story.
Zbožňujem Malfoyovcov asdfghjkl sú proste super. Obľúbený výrok? Narcissa: "There's nothing I woudln't do anymore!"
Žiadne dodatky som nečítala. Ani tú novú knihu od Rowlingovej, lebo stojí 22€ a nemám na to peniaze
Nejdem sa tu veľmi rozpisovať, lebo by som tu sedela do rána
Samozrejme všetko som čítala aj videla niekoľko krát, aj tie prídavky a dokonca som aj hry hrala a to nie som žiadny gambler. Nemám diel špeciálne obľúbený, ale asi sedmička a predtým ako vyšli posledné diely to bola štvorka. Jednotku už veľmi neobľubujem lebo kedysi som mala obdobie, že som ju musela vidieť každý víkend aspoň raz
Obľúbený citát si nespomeniem, ale postavy, ktoré mám rada (teda okrem hlavných) sú Draco a Fred s Georgom
A toto je veľmi dobrý soundtrack
Z filmov mám najradšej HP 2, z kníh HP 3.
"All was well" - posledná veta v poslednej časti
Obľúbená postava ?
Mám ich viac, najbližšia mi je Luna.
Máte doma všetky knižky?
Áno, dokonca dva krát, mám slovenskú ediíciu a anglický box set, adult edition od Bloomsbury
Mám všetky, čítala som všetky!
Zatiaľ nie Ale strašne by som chcela fakultnú uniformu
Ok, dám ďalšiu otázky ktoré mi chýbajú:
- Najmenej obľúbená postava?
- Najobľúbenejší moment film/kniha?
- Čo pre teba znamená HP?
Obľúbené postavy:Snape, Dumbledore, Voldemort, Bellatrix a Sirius.
Song je Hedwig's theme a mám doma všetky knihy aj prídavky aj prázdne miesto. Dokonca aj prútik, časovrat, prívesok darov smrti, čokoládovú žabku a mala som aj fazulky,ale tie som zjedla.
a obľúbený citát je Albus Severus, you were named for two headmasters of Hogwarts. One of them was a Slytherin and he was probably the bravest man I ever knew. (Harry Potter)
Neviem, citátov je veľa čiže jeden obľúbený nemám, ale Lunine hlášky mám strašne rada
Obľúbené postavy - asi Snape, Luna, Draco a dvojičky
Nie, väčšinu kníh si požičiavam z knižnice.
Rozprávky Barda Beedla som čítala jedine.
Soundrack je celý dobrý ale najradšej mám asi Lily's Theme a artefakty ešte nemám ale budem mať!
Citát: ,,Domov je tam, kde je tvoje srdce." Ale neviem, či je to z HP, ale zdá sa mi, že áno.
Obľúbená postava dvojčence Weasleyové, Záškodníci.
Mám všetky knižky doma a prídavky som nečítala a ani ich doma nemám
Obľúbená pesnička je tá keď v sedmičke v druhej časti obraňovali rokfort.
Artefakty nemám žiadne.
Najmenej obľúbená postava je asi Fenrir Greyback, totálne sa mi hnusil všetkým, čo robil. A potom ešte Cho nemám veľmi rada
Najobľúbenejších momentov je veľmi veľa: keď sa Harry dozvedel, že je čarodejník, keď vstúpil prvýkrát do Šikmej uličky, ked prichádzal prvýkrát k Rokfortu, keď sa Hermiona skamarátila s Harrym a Ronom, metlobaly všetky, keď sa Harry dozvedel, že Sirius je dobrý, Vianoce na Rokforte, ako Hermiona ide na bál s Krumom a všetci ju uvidia takú krásnu , keď Hermiona zistí, že Rita Skeeterová je animágus a hovorí im to vo vlaku, keď sa prvýkrát zíde Dumbledorova armáda, ohňostroj Freda a Georga a ich útek zo školy, keď Dumbledore Harrymu vysvetľuje veci o proroctve, prvý bozk Ginny a Harryho (ten v knihe, filmový neznášam), prvý bozk Hermiony a Rona (tiež mám radšej ten knižný), súboj Voldemorta a Harryho (ten vo Veľkej sieni, filmovú verziu nenávidim !), ako harry pred smrťou použije kameň oživenia, smrť Voldemorta.
A hlavne PRINCOV PRÍBEH ♥
a "artefakty" sú ešte len na ceste - z ebayu mam objednany chrabromilský šál a idem si robit náramky, teda niečo ako: » encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:AN... tak potom sem postnem fotku
Ťažko povedať ktorá časť je naj. Z kníh sa mi najviac asi páčila 4ka lebo bola najhrubšia. Z filmov asi 3.
Obľúbená postava? dvojičky Fred a george a tiež Ron lebo sú vtipní, Dumbledore pre jeho hlášky, Snape, Lupin a Harry pre ich osobnosť a mohla by som pokračovať. Proste neviem vybrať len jednu
Z kníh mám doma len posledné dve , ostatné som mala z knižnice.
Nečítala som žiadne prídavky len ak sa nerátajú aj tie na Pottermore.
Ani žiadne artefakty nemám :/
Môj obľúbený soundtrack je Dumbledores farewell
Z týchto mám zimomriavky:
postavy - snape, sirius, lupin, fenrir
v hlave som si prepisala koniec lebo ma sklamal
dodatky okrem barda precitane
vyrok a soundtrack nemam
a v jednotke som mala rada vo filme Herminu vetu "to je ale idiot", lebo to vystihuje môj názor na hlavnú postavu a ešte som mala v jednotke rozhovor medzi dvojičkami a Molly, tam s tým vyhadzovaním záchodu do vzduchu a "dobrý nápad, mami"
Inak neviem, mne je to jedno, až tak si to nepamätám
Citát - Nacvičuješ balet, Potter?
Postava - hlavné trio, Hagrid
Kniha 7, tu akurat nemam vlastnu, inak vsetky mam
Citat od Dumbledora, "Happiness can be found, even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.".
Postava: Voldemort :3
Soundtracky nepoznam
citat - always, ako inak a nasledne soundtrack vtedy ked to povedal.
najradsej som mala Siriusa, ale len knizneho. a zla strana.
no a momenty, v 6ke hodiny elixirov ked ho Horace povazoval za genia, a potom ked si jebol felix felicis
Film: Harry Potter a Väzeň z Azkabanu
Citát: Hagrid na konci 4. knihy: "Čo musí prísť, príde, a keď to príde, dáko si s tým poradíme" ten som vzala do života.
a vždy som sa strašne smiala na tých ronových "btw" trefných poznámkach ako v knihách tak aj vo filmoch
Obľúbená postav: Severus Snape - neskutočne dotvorený charakter, vo filme perfektný Alanov herecký výkon
Mám všetky knihy ale iba v slovenčine, plánujem si pokúpiť postupne všetky aj v angličtine
Čítala som aj tie prídavky, všetky....metlobal a zvery len na nete...Rozprávky mám doma v anglickom originály a povedala by som, že je to aj taký môj artefakt
Soudtrack: In Noctem, Sirius Death, Whizard Wheezes, Snape to Malfoy Manor, Quidditch third year...a bolo by toho ešte viac.
Najmenej obľúbená postava: Dolores Umbridge- neznášala som túženskú
moja pikoška: verila som, že Snape je na dobrej strane a keď zabil Dumbledora sabotovalo som 7 a čítala som ju až asi 2 roky po tom ako vyšla na pulty. Aj to len preto, že som ju dostala.
a ešte si vyšívam doma chrabromilský erb ale ešte ho nemám dokončený
@hypocrit dobre ty! neviem sa rozhodnúť ktorú z tých vecí ti najviac závidím z tých všetkých vecí čo máš mám len rozprávky barda beedla časom snáď toho bude viac :happy: odkiaľ si vlastne všetky tieto veci zohnal?
väčšinu z toho čo som ti napísal bolo v jednej knihe a tá sa volá Harry Potter: Filmové čary ale stála okolo 30 €
a ešte mám jednu kamarátku a sňou si dávame na narodeniny a na vianoce HP dárky nemusí to byť niečo kúpené lebo tie artefakty zrovna niesu lacné, ja som jej vyšil obrázok deravého kotlíka a zas od nej som dostal brko
a to si toho plánujem zohnať ešte viac sú aj české a slovenské eshopy kde toho je dosť
proste perfektné zakončenie prázdnin
- Ani neviem... nedokážem sa rozhodnúť, mám ich rada všetky, ale najviac sa mi asi páčila 5. kniha - Fénixov rád, pretože bola jednak najdlhšia spolu so 4. a jednak tam bolo písané niečo o minulosti Záškodníkov, ktorých mám veľmi rada. No ten koniec ma dosť zasiahol, Sirius bol moja najobľúbenejšia postava a veľmi ťažko som jeho smrť znášala A taktiež sa mi nesmierne páčili kapitoly zo 6., ktoré opisovali život mladého Toma Riddla a posledná kniha bola tiež skvelá, najmä odhalenie, čo sa stalo medzi Lily a Severusom
Aký je váš obľúbený citát?
- Mám z HP veľa obľúbených citátov a hlášiek, mnoho tam bolo vtipných, aj zaujímavých, ale asi by som vybrala tento:
"Samozrejme, že sa to deje vo vnútri tvojej hlavy, Harry. Ale prečo by to preboha malo znamenať, že to nie nie je skutočné?" - Dumbledore Harrymu v 7. knihe
alebo Hermionin: "Knihy a známky nie sú všetko, sú aj dôležitejšie veci: priateľstvo a odvaha."
Obľúbená postava ?
- Je ich veľmi veľa, skôr by si sa mohla opýtať na postavy, ktoré nemám rada. Ale úplne najviac som mala rada Toma Riddla (hlavne teda zamlada, bol to fešák ) alias Voldemorta, pretože mám slabosť pre záporákov Takže som mala rada, samozrejme aj Draca a Luciusa Malfoyových, Bellatrix (pokým nezabila Siriusa) a spol. A okrem toho som bola zaľúbená do Siriusa, odkedy sa objavil prvý raz v 3. knihe, až pokým nezomrel Taktiež dvojičky Weasleovcov, všektých Záškodníkov a Lily Evansovú a tď... a ešte Luna bola super! aj Oliwer Wood...
Najneobľúbenejšia postava?
Dolores Umbridge a Percy Weasley
Máte doma všetky knižky?
- Mala som, ale pár z nich som popožičiavala a dodnes mi ich niektorí ľudia nevrátili :/
- čítala všetky veľmi sa mi páčili tie Harryho a Ronove čmáranice a poznámky v nich
samozrejme, že táto, vždy mám pri nej zimomriavky, aj teraz
mám malé sošky Hedvigy, ktoré som dostala ku knihe vždy, keď vyšla nejaká nová, ak sa to počíta
Fanfikcie som kedysi čítala ako o život a aj písala, aj teraz si občas nejakú prečítam, keď mám čas, ale často sa to nestáva.
A inak, vďaka Harrymu Potterovi som si založila blog a objavila veci ako anime a podobné sranda
- Mojou obľúbenou knihou bola vždy , ani neviem prečo, prečítala som ju 17x za sebou.
Z filmov sú to v podstate všetky od päťky (vrátane) a vyššie. V päťke hlavne boj na Ministerstve.
Šestka úplne lebo Draco!
Oh tých je veľa! Napr.:
-After all this time?
- Always.
"There is no good and evil, there is only power, and those too weak to seek it."
- Cattermole! It's still raining inside my office!
- Uh... have you tried an umbrella?
Obľúbená postava ?
Draco! Bellatrix, Voldemort, Snape.
Máte doma všetky knižky?
Všetky
Mám a čítala som
Viacero, asi klasika:
a potom: (úplne pri počúvaní hudby vidím, čo sa odohráva ^_^ )
top:
Okrem kníh a časopisov mám HP hry, Slytherin makeup súpravu Slytherin tričká, súpravu bižutérie so zlatou strelou, ďalšie náušnice s Hedwigou, sošku Hedwigy, hrnček, papierovú maketu Rokfortu, kľúčenku, HP tenisky, Harryho prútik a okuliare. Možno ešte niečo ale už si nespomeniem
@tryffanya Daj mi do TSky blog a fanfic a tak! Ja si rada prečítam!
Inak ja mám zberateľskú edíciu DVD všetkých, taký box, mám aj všetky tie veci z knihy (list, tetovačku, ..), potom mám prútik ešte, a všetky dodatky + lexikón. A chcem aj kopu iných vecí.
Kniha Polovičný princ a film Väzeň z Azkabanu.
Poslednú časť Deathly Hallows som nevidela doteraz a ešte stále nie som odhodlaná, aj ke´d som ju už asi celú videla v gifoch na Tumblri. Ale je to mne pre mňa emocionálne neúnosné (a vôôôôbec sa mi netisnú slzy do oči, keď to teraz píšem )
Have a biscuit, Potter.
Obľúbená postava?
Snape. V mojej hlave stále žije a oženil sa so mnou
(Not even sure I'm joking.)
Máte doma všetky knižky?
Samozrejme.
Nie.
Hedwig's Theme neoriginálne.
Nie, ale odkedy som videla v knižnici holku so slizolinským šálom (na FCHPT, chápete? ), mienim si ho pořidit.
Citát fíha to už neviem.
Obľubená postava Hermiona.
Nie,nečítala som ani nemám ale ckeby viem kde sa dajú zohnať tak určite chcem.
Knižky doma všetky nemám iba posledné dve ostatné som mala požičané z knižnice.