ee, zhanam takasiho to je taky tipek z ruzinova on brigaduje ci robi v nejakom obchode kde iba tieto predavaju a nepametam si nazov a cislo nemam teakze sa caka, chodim tam 2-3 krat z atyzden a on nikde, takze tak, a ty?
ahaa ale ved je zima a prsii kazdu chvilu. ked je mokro sa nejazdii , lebo sa nicia loziskaa. no ja teraz nie, bo bolo mokro a napadalo listie zo stromou a natom sa neda jazdyt.
no ale ja som moc hambliviii a neviem ako uvas , ale tu v meste sa moc jazdit neda, same zakazy este aj tak musim kupit nove blady, lebo moje stare uz su moc zodrate z slajdovania na zabradli. takze musim kupit new
hamblivy? blbost, u nas sa da akurat tak v skateparku v ruzinove, potom este na namestiach ale to tak vacsinou okolo 11 rano potom je vela ludi , a zakazy som si este nevsimol, a nejaky portal co bys i mi poradil odkial kupit-,? pocuj inak jaky mas frame teda jaky je asi najelepsie, tak abysom aj grindoval slidoval a tak, ale tzase freesttyle frame nechem lebo chddievam jazdit aj len tak po ulici a nemame moc dobre cesty a to by sa asi dost znicilo,
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov