Vlk ma totálne sklamal, naj komédia poslednej doby bola We are the Millers, horory nesledujem to ti neporadím a na dokumenty tiež nemám v poslednej dobe čas :/
Nie je to ani horror, ani komedia, ani dokument a uz som sa tu nad tym rozplyval ale ja som bol uplne uneseny z filmoveho (animovaneho) spracovania millerovho dark knight returns. Bol som uplne v napati od zaciatku prvej casti do konca druhej.
Pfu. Do zanru sa asi netrafim, ale moje najoblubenejsie filmy: Vtackovia, siroty, blazni
Zahrada
Ghost World
Kristian
Walk to remember mi este napada
Z dokumentov...Obrazky stareho sveta sa to tusim vola?
To mi teraz napada..ale su to vsetko dost creepy filmy, je dost mozne ze ani jeden sa ti nebude pacit
nepatrí to do žiadnej z uvedených kategórií, ale určite si kukni Atlas Mrakov, to je najlepšia vec, čo som za posledný rok (aj pol?) videla inak teda horory: V zajatí démonov, Lesný duch, Mama - sú za posledný rok top
dnes na film+ išiel taky fajny film nie je to ani komedia ani horor a dokument tiež nie ale skor také na zamyslenie tiež nemám rada také filmy ale tento ma fakt zaujal myslím že Miláčik sa volal (Loverboy)
@danieldevil neviem ako ta mohol Vlk z Wall Street sklamat
*Komédia: (hocičo s Jimmom Carreyim) alebo Pulp Fiction (ak si ho nevidel vyser sa na vsetko a pozri si to)
*Horor: Grave Encounters, Zena v Cernem, Lesni Duch...
*Film: (hocičo s Leonardom DiCapriom) napr Prokleti ostrov alebo spomenuty Vlk z Wall Street
*Dokument: Sport ocami vedy, Lov na zlocince, Drogy a.s. atd
dufam ze si nieco z toho vyberies
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
alebo Sweeny Todd wííí
horor: niečo od Hitchcocka
dokument: niečo od Herzoga
Zahrada
Ghost World
Kristian
Walk to remember mi este napada
Z dokumentov...Obrazky stareho sveta sa to tusim vola?
To mi teraz napada..ale su to vsetko dost creepy filmy, je dost mozne ze ani jeden sa ti nebude pacit
*Komédia: (hocičo s Jimmom Carreyim) alebo Pulp Fiction (ak si ho nevidel vyser sa na vsetko a pozri si to)
*Horor: Grave Encounters, Zena v Cernem, Lesni Duch...
*Film: (hocičo s Leonardom DiCapriom) napr Prokleti ostrov alebo spomenuty Vlk z Wall Street
*Dokument: Sport ocami vedy, Lov na zlocince, Drogy a.s. atd
dufam ze si nieco z toho vyberies