Nejaký PC maniak, ktorý vie ako nastaviť normálne zobrazenie na obrazovke...
...proste mám na Fb zväčšenie ---ako keď si dáte lupu...nwm ako som to udelala...neco som stlačila a začalo sa to približovať a približovať....pls help
@zajko30 ty stačí, že napíšeš do nejakej diskusie bodku a nájde sa nejaký blb čo zatlieska ... som si to všimla už dávno, ale nechcela som sa k tebe a k tebe podobným vyjadrovať ...
@fanklublbl veď v poho...ja len, že už keď som zakladala túto tému som vedela, že zase tu budú komenty úplne od veci - ale v pohode - len vieš už keď sa téma uzavrela - tým, že som sa poďakovala, čo znamená, že problém už je vyriešený, tak nechápem, čo komenty lezú ďalej...ale fajn berem to s nadhľadom
@uniqueprivilegium niekomu napísať, že si ma hladaťsexi maniaka a dotyčna osoba sa na to naserie, svedčí o tvojej zaujatosti vôči mužom alebo nepoznáš srandu?..........filip
@uniqueprivilegium nevadí, ak tomu stále nechápeš tak ja Ti to objasním, si na diskusnom fóre pre mladých ľudí a preto je tu taký uvolnenejší postoj k fóram s parametrami humor ON, nadhľad ON, irony ON, spam ON, hormony ON atď, ak by si chcela čistú strohú odbornú odpoveď, napísala by si túto otázku na nejaké PC alebo Windows forum a predpokladám, že by si sa to čo chceš dozvedela hneď v prvom príspevku a aj by sa to hneď uzatvorilo bez zbytočného balastu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
myslíš, že je lesbá?...........filip
@zajko30 myslím, že si primitív
ale to je riadna blbost v @14 ze staci, ked zajo napise bodku, a blbci tlieskaju ale vcera vecer mu riadne islo, neda sa nic robit
@normalkomar mozilla, ale už je to pohode ďakujem
@pubertslatinocelny ja znám srandu, ale nepovažujem každú pičovinu čo tu niekto vypíše za straaašne vtipné ...
prosím ťa čo stále riešiš, si už fakt trapná...........filip
a myslieť si môžeš čo chceš, tvoj problém....