Ahojte, mám "zase" nejaky problém do mobilu Nokia C5 03 som si nainštalovala istú aplikáciu, ktorú neviem absolutne odstraniť ani cez spravcu aplikácii..nevedel by mi niekto poradiť ako to stade dostať? + ešte niečo.. tieš problem ohladom mobilu..ked si c
@kosmiklove určite ho tam nemam dvakrat ale skusim sa na to pozrieť a nainštalovala som tam KMS 0.9 je to nejaky antivirus alebo čo newiem ale odked yho mam mam na c-ku menej a menej pamäti..už aj spravi mi chodia cez antivirus newiem sa toho zbaviť furt ma na niečo upozorňuje :/
@kosmiklove ja som nevedela čo to je stiahla som to cez mobil na nokia.com ci kde to :/ myslela som že daka hra cez spravcu aplikácii a nejde to odinštalovať :/ idem všetko len to tam nechcem mať a ked príde sprava tak mi ani mobil nezazvoni ani nič ale antivirus ma upozorni na spravu daky program je na odstranenie aplikacii z mobilu len newiem aky presne
tak ta aplikácia kedže su ju nainštalovala tak musíš mať minimálne v správci app ... tam sa dá odinštalovať ... alebo ked prejdeš do zložky v menu aplikácie by si tam tú app mala mať ... ak áno tak daj cez voľby usporiadať a potom dať odstrániť
... jedna z týchto dvoch možností musí ísť ak nie tak bude treba urobiť reset mobilu a tak sa to zbaviť
@nathal naco instalujes nieco co nevies naco je? to je jedna vec...a druha vec je ak nieco stahujes z nokiackej stranky tak tam mas napisane ci je to hra alebo co to je...su tam screenshoty..je tam popis...komenty pouzivatelov...to aj na pc instalujes vsetko co ti pride pod ruku? potom musis mat dobre rozjebany windows...
ale k veci...uz treti krat (a naposledy..potom budem toto forum ignorovat) CO TI NEJDE PRI ODINSTALOVANI TOHO ANTIVIRU? napis popis ako to robis alebo ja neviem kde je kurva problem..
@tomtoylc ona zrejme jak to nainstalovala tak sa zapla automaticky ochrana..cize to musi priamo v nastaveniach kaspersky deaktivovat aby jej system dovolil to odstranit..
Zaloha chceneho obsahu do pc (idealne je mat zalohu pred instalovanim sprostosti a balastu), nasledne preinstalovat firmware, sformatovat pamatovu kartu a obnovit obsah zalohy.
vypni si Real-Time protection alebo vlastne vsetko co tam bude v nastaveniach daj off a ak ani to nepomoze tak skus » forum.mynokia.cz/viewtopic.php?f...
a k telefonnym cislam, robi to pri duplicite .. alebo volbe pamate .. ked ukladas , napise cislo ulozene v pamati telefonu? Ak ano ... skontroluj v nastaveniach ,ci nemas nastaveny preferovany zoznam "cisla SIM" a tak
nevypíše mi nič len ho uloží ale to číslo sa ani neprepíše na meno ostane len číslom neviem čím to bude :/ zoznam mam na pamäti telefónu tak neviem prečo mi takto šaškuje :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
a konkretne co si si nainstalovala a co ti to pise pri odinstalovani?
... jedna z týchto dvoch možností musí ísť ak nie tak bude treba urobiť reset mobilu a tak sa to zbaviť
ale k veci...uz treti krat (a naposledy..potom budem toto forum ignorovat) CO TI NEJDE PRI ODINSTALOVANI TOHO ANTIVIRU? napis popis ako to robis alebo ja neviem kde je kurva problem..
bud vypni a zapni telefon a potom to skus a ak to nepojde tak ho spusti a tam najskor vypni ochranu a potom ho zmaz..
@tomtoylc
chlapci dakujem už som to vymazala
@althinka
nevypíše mi nič len ho uloží ale to číslo sa ani neprepíše na meno ostane len číslom neviem čím to bude :/ zoznam mam na pamäti telefónu tak neviem prečo mi takto šaškuje :/