Včera som si bola v T-come odblokovať mobil, aby mi išiel na orange kartu... Odblokovali mi, všetko super, prišli mi smsky a tak.. A dnes večer pozerám, a mobil nemám pripojený k sieti... A nejde sa mi odvtedy pripojiť, nech robím, čo chcem. Aj keď si dám
@miraculeux ...neprenášala si si náhodou číslo?
odblokovanie mobilu sa totiž nijak netýka simkarty, a okrem toho mobily už sa ani neblokujú, pokiaľ viem.
čiže najbližšie čo mi napadá je, že si chcela povedať že si si bola preniesť číslo z t-comu na orange, a snažíš sa používať starú t-com kartu, ktorá už je samozrejme neaktívna.
@miraculeux môže sa stať, prečo nie? únava materiálu, zavolaj si odniekiaľ na orangeovskú 905 a spýtaj sa na stav tej karty u nich, ak ti povedia že u nich v systéme je v poriadku, tak mám pravdu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
odblokovanie mobilu sa totiž nijak netýka simkarty, a okrem toho mobily už sa ani neblokujú, pokiaľ viem.
čiže najbližšie čo mi napadá je, že si chcela povedať že si si bola preniesť číslo z t-comu na orange, a snažíš sa používať starú t-com kartu, ktorá už je samozrejme neaktívna.