prosim poraďte mi..včera mi pocitac vyhodil hlásku že torrent poškodený nadbytočná tvorba udajov..nieco take..v zapati sa comp vypol a už ho nemôžem nastartovat.nabehne sice znak windows xp ale potom len čierna obrazovka s možnosťou start windows normaly
Ale som proti tomu aby niekto predaval cudzie prace.
Nieco co neexistuje(nie je hmatatelne) sa neda ukradnut.
Ja neuznavam nieco ako dusevne vlastnictvo.
A uz vobec nie vselijakych hollywoodskych trhakov co na seba zarobia za 5 dni a potom maju uz len zisky. A nepodporujem ani hudobne hviezdy ako Madonna ktorej z penazi uz j*b*. Podporujem jedine talentovanych domacich autorov a niekolko zahranicnych ktory to potrebuju.
To ze sa tu niekomu pokazil notebook je jeho chyba. Stahovat treba vediet.
Nepodporujem stahovacov. Vy si to kupte. Ja si to stiahnem.
presne toto iste sa stalo mne a vobec neviem co mam robit.... sice mi nenapisalo nic s torrentom ale ze som dostala virus tak som ho dala ako ,,zvicajne do truhly,, hned na to sa mi restartoval notebook a znova viskocilo ze mam virus zopakopvala som to a restartoval sa zasa no uz sa nezapol normalne vihodilo mi ciernu obrazovku s ponukami : start vindovs normaly, save.... a podobne tak som skusila totalne setky a aj tak nic !!!! som na dne pomoste !!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
hm, ja taketo vidlacke problemy riesim v jednom kuse, najnovsie som sa s tym jebal dnes v noci
skus reinstalnut windows (repair) z instalacneho cd..
alebo pri bootovani stlacaj F8 a zo zoznamu vyber safe mode with networking..
Ale som proti tomu aby niekto predaval cudzie prace.
Nieco co neexistuje(nie je hmatatelne) sa neda ukradnut.
Ja neuznavam nieco ako dusevne vlastnictvo.
A uz vobec nie vselijakych hollywoodskych trhakov co na seba zarobia za 5 dni a potom maju uz len zisky. A nepodporujem ani hudobne hviezdy ako Madonna ktorej z penazi uz j*b*. Podporujem jedine talentovanych domacich autorov a niekolko zahranicnych ktory to potrebuju.
To ze sa tu niekomu pokazil notebook je jeho chyba. Stahovat treba vediet.
Nepodporujem stahovacov. Vy si to kupte. Ja si to stiahnem.