Ahojte , pravdepodobne budem neklasifikovana z jedneho predmetu na polroka nemam ziadnu znamku ten predmet mame raz do tyzdna a nejako mi to nevydalo , este som takto nikdy nebola teraz co budem musiet robit nejake skusky alebo co bude nevie niekto a pust
komisionálky, zaplatíš 17€ a môžeš dostať aj za 5 ideš normálne k maturite. Ja to tak mám tiež ale nie preto že by som nemal známky ale nedal som riaditelský test, ktorý si na nás vymysleli (poľka triedy robí komisionálky)
Tak a spravim komisionalne skusky a podla toho mi tam daju znamku na vysvedcenie ako som spravila tie skusky ? Ako spravim na 1 tak mi daju 1 na vysvedceni ?
no uz len zajtra mozem ist odpovedat , lebo zajtra uzavieraju poobede znamky ... ale kazdopadne skusim vybavit aby som mohla odpovedat alebo pisat pisomku a ked sa nepodari tak prezijem aj tie komisionalne skusky co uz potom ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
ja som robil iba rozdielove skusky ked som prestupil na inu skolu
Vypadni hlavne za ním a si za vodou...