Zdravím,
Mám za úlohu si pozrieť tri súčasné zahraničné filmy s nekomerčnými umeleckými ambíciami podľa vlastného výberu. Máte nejaké dobré tipy? Rada by som si pozrela fakt niečo super.
Zatiaľ mi padli do oka tieto filmy:
Melancholia - » www.c
nekomerčný film = nevideli ho všetci + nebavia sa o ňom všetci a nie je ani dáko známy....mne sa páčil The blu is the warmest color....ale kukala som to v taliančine keďže v slovenčine som nenašla....francúzsky film...dostal dosť ocenení....a nemyslím si, že je komerčný veľmi...aspoň na svk som o ňom nepočula hovoriť
@hoperpohroma The Lovely Bones to je úžasný film! Videla som ho pred nedávnom a fakt ma chytil za srdce. Veľmi sa mi páčil. Ale myslíš si, že je nekomerčný? Vieš, predsa len tam boli dosť prepracované efekty...
Asi máš pravdu, Frozen je komerčný a Melancholiu som nevidela, je to fakt nuda?
@luxie....ten Frozen som nemyslela Ten, čo som mala na mysli bola taká survival dráma...ako sa traja teenageri zasekli na lanovke a snažili sa prežiť..také typical american bullshit
@sima136 myslim, ze to je nekomercne.. nebolo tam tolko znamych hercov (hlavnu postavu som nepoznala vobec), nikdy som na to nevidela reklamu nasla som ho len cez rachel weisz.
a melancholia mna nudila, no. je to film, ktory chce byt nasilu odlisny a mne take proste po chuti nie su.
to proste poznáš pre mňa sú komerčnými filmami také, ktoré sú známe a hlavná podstata je len aby vynášali ( sú tam také prvky ) ... príklad taký walking dead dosť zkomerčnel kedysi keď som ho odporúčala tak nikto nič, väčšine sa dokonca nepáčil ... a zrazu je to film v podstate pre každého ... a myslíš tento že » www.csfd.cz/film/254676-fro... ... podľa mňa to bol náhodou dosť dobrý kúsok ... super herci, napínavé scény a konečne niečo nové, nie vždy tá istá omieľajúca sa zápletka....
@lu409 vieš čo je vtipné? Ja som vďaka filmu Frozen(herečke Emme Bell) prišla na to, že nejaké TWD existuje, tak ma to hneď chytilo, ale teraz to už je asi v móde...
Myslíš?
Inak podľa mňa je dosť nekomerčný seriál Misfits alebo aj Skins... Poznáte tie seriály?
disconnect sa mi páčilo za poslednú dobu..a tá spomínaná Skrotená hora..neviem, či je nekomerčná..je to skrátka kontroverzný film, ale radí sa k mojim top teda! a v mojom okolí ho teda veľa ľudí pozná, ale nevideli ho
teraz neviem načo bolo smerované to myslíš ? ....a misfits to je dosť známy seriál by som povedala a to skins nepoznám vďaka.... ale myslím, že je zbytočné riešiť, že či je niečo komerčné alebo nie ak to máš raz skutočne rada a aj tak skôr či neskôr to bude viac poznané .... ja len to nemám rada ak ľudia vyhlasujú, že niečo majú nevieem ako radi a o rok si na to ani nespomenú vtipné, no skôr smutné ....
@iwuskabb zivot adele,nebolo o nom pocut ?
pred artfilmom a vobec film.sezonou nebolo komentovanejsieho ocakavanejsieho diela v takych verejnopravnych kruhoch a tak.
ak si to videla este davno predtym ,ale to asi nie .. to sa este dalo povedat
@tasha5@20 ibaže nie v "komerčných" kruhoch, v umeleckých a alternatívnych a blablabla kruhoch sú nekomerčné kvalitné filmy samozrejme komentované, to by malo byť dosť jasné
@tasha5 ja som o nom samotnom nepocula a ani nikto o nom nevedel....len v taliansku som videla kusok filmu ako taká dlhsia ´´uputavka´´....ale v mojom okoli o nom nikto na svk nevedel....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
a nemyslim si, ze frozen je nekomercny.
mne sa napriklad pacilo (z tych, co su podla mna nekomercne) the east alebo the lovely bones
Asi máš pravdu, Frozen je komerčný a Melancholiu som nevidela, je to fakt nuda?
@iwuskabb ďakujem pozriem to na csfd
A čo si myslíte o filme: Gracina voľba - » www.csfd.cz/film/170920-ses... ? Je podľa vás nekomerčný?
a melancholia mna nudila, no. je to film, ktory chce byt nasilu odlisny a mne take proste po chuti nie su.
» www.csfd.cz/film/1609-muz-k...
» www.csfd.cz/film/224941-moj...
» www.csfd.cz/film/134895-rek...
» www.csfd.cz/film/229968-con...
» www.csfd.cz/film/205732-pus...
» www.csfd.cz/film/162853-kaf...
» www.csfd.cz/film/183099-emp...
» www.csfd.cz/film/12967-smrt...
Myslíš?
Inak podľa mňa je dosť nekomerčný seriál Misfits alebo aj Skins... Poznáte tie seriály?
» www.csfd.cz/film/315535-ziv...
» www.csfd.cz/film/327119-vse...
» www.csfd.cz/film/277984-ma-...
sak skrotena je totalna komercnost, co si
hasta la vista mi napadlo ,zatial neviem
pred artfilmom a vobec film.sezonou nebolo komentovanejsieho ocakavanejsieho diela v takych verejnopravnych kruhoch a tak.
ak si to videla este davno predtym ,ale to asi nie .. to sa este dalo povedat
» www.csfd.cz/film/320606-cal... velmi dobre, putave a kapanek smutne
a filmy Xaviera Dolana
a na viac si teraz asi neposmeniem, pozerávam väčšinou staršie filmy