Mam taky problem ze dievca ma nelubi tak ako by podla nej malo.. Teda vravi ze ma ma rada viac ako kamarata ale neciti ku mne to co k byvalemu ... vraj si nevie predstavit ze by sa chcela zabit keby sme sa rozisli ... je este nejaka sanca ze sa to zlepsi?
keby si mohla vybrat teba/byvaleho alebo luxusnu kabelku tak dam krk na to ze si vybere kabelku , este nieco potrebujes objasnit o pseudovztahoch vo vasom veku?
bud to chce aby si ju presviecal a dokazoval jej svoju lasku, alebo je to uplne bez sance.. hlavne z toho robi dramu.. ze odkazujem nech chvilu nepozera tv kasli na nu. bol by si stastny keby chodis s niekym kto ta "ma rad ale nelubi az tak"?
"je este nejaka sanca ze sa to zlepsi?" ja fakt nemám slov, úplne meradlo lásky drama queen ale odhliadnúc od toho, aké je strašné, že sa mladý človek kvôli tebe nechce zabiť, to nemusí byť až také hrozné, to môže byť len upínaním sa na minulosť, nie skutočným nedostatkom lásky.
Asi ešte po bývalom nebola pripravená na ďalší vzťah.
A už nikdy nebude nikoho ľúbiť tak ako jeho, to je normálne, že toho prvého frajera si zapamätáš najviac a potom ti sklamanie bráni zažiť to isté pri niekom ďalšom
vidím len jednu možnosť. ty si divný a extrémne majetnícky a ona je emo so sklonmi k chorobnej psychickej závislosti na ľuďoch, až je jej divné že ju pri tebe nemá.
v tomto vzťahu si ešte obaja užijete kopu srandy, za to ti ručím
keď sa s tebou náhodou bude chcieť rozísť tak sa jej nezabudni vyhrážať, že sa zabiješ ak ťa nechá... to naberie úplne nový rozmer samovražednosti ako ste v prvopočiatkoch očakávali!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
keby si mohla vybrat teba/byvaleho alebo luxusnu kabelku tak dam krk na to ze si vybere kabelku , este nieco potrebujes objasnit o pseudovztahoch vo vasom veku?
Zrejme jej bývalí ešte stále chýba... Neboj, nejak to prežiješ,,,
mravciar7 Nemáš akési privysoké nároky na lásku?
ako toto vyznelo tak, že ty chceš ak sa rozídete aby sa zabila?
teraz tomu prestávam chápať
A už nikdy nebude nikoho ľúbiť tak ako jeho, to je normálne, že toho prvého frajera si zapamätáš najviac a potom ti sklamanie bráni zažiť to isté pri niekom ďalšom
Ale podľa mňa to, čo ti povedala neznačí len to, že s tebou to nepreháňa, ale asi aj to, že fakt k tebe toho nejak strašne veľa necíti.
No keď už si raz vo vzťahu, kde je neistota, je to dosť komplikované ...
@mm47
Ty si zasa znalec duší, mal by si si nejakú živnosť založiť
Fakt, skoro to isté, ako vymýšľať si o ľuďoch blbosti, dostal si ma
To je ale trapne
Hej, upozornenie na neodôvodnenú dedukciu je určite trápnejšie ako samotná neodôvodnená dedukcia, samozrejme
Však zahováraj, zahováraj, vymýšľaj si nedôležité percentá, stále ide nemiestne vyvodenie o človeku, o ktorom vieš akurát jednu vetu z fóra
vidím len jednu možnosť. ty si divný a extrémne majetnícky a ona je emo so sklonmi k chorobnej psychickej závislosti na ľuďoch, až je jej divné že ju pri tebe nemá.
v tomto vzťahu si ešte obaja užijete kopu srandy, za to ti ručím