chodil som len na SHŠ a aj tak robím niečo iné, vlastne mám dve "práce", hyhyhy a neľutujem........filip
a tí leniví nezamestnaní nech sa strčiado riti u nás v Žiline je napr. v Žilinskom večerníku ponúk práce toľko, že si má z čoho vybrať...
komu sa nelení tomu sa fialovie....každý by mal najskôr robíť v zahraničí, takom nemecku, aby videl ako sa robí na chechtáky a potom pindať, že na Slovensku sa málo zarába....
Kto sa chce presadit a bojuje o to , aby sa presadil, ten sa preadi. Nebude to mat take jednoduche ako ti, ktorych teraz vsade potrebuju to je jasne, ale nakoniec to dokaze.
A kto nerobi pracu, ktora ho naozaj bavi a naplna, toho je mi uprimne luto....
Som z gymnazia s teraz studujem no FEI STU odbor aplikovana informatika. Lutujem to, vobec ma to nebavi, nezaujima, nejde mi to. Nie, pocas studia nebrigadujem, nie je na to cas.
...teda, náš študijný program vraj nemá neuplatnených absolventov, ale my si myslíme,že tam rátajú aj tých, ktorí skončili pri pokladniach v Tescu alebo sme len my taký debilný ročník, že sme šli na niečo, čo nechceme robiť
Očakávam veľmi široké uplatnenie. Od práce na katastri, cez programovanie a tvorbu máp, až po prácu so satelitmi... Tí čo vyštudovali u nás sa momentálne majú veľmi dobre, snáď sa za najbližšie 3 roky nič nezmení.
u nás sa všetci do radu smejeme, že budeme robiť šatniarky v divadle, hajzelbaby a tak podobne... umenovedné smery silno podporujú imagináciu ohľadom budúceho života. keď to spojím s tým, že mám k tomu ako druhý odbor filozofiu (prerušenú momentálne), tak som silný budúci prínos, na ktorého sa budú sypať ponuky z každej strany.
je mi to jedno, neľutujem, že som, kde som, pretože sa nemusím nútiť do vecí, čo ma nebavia.
Ani nie , že budem nezamestnaná, ale skôr, že skončím robiť niečo, čo ma nebaví, t.j. v mojom prípade učiť (lebo pri mojom obore - jazyky - je tých možností viac a holt nie každý bude prekladať). Dosť sa ten celkový pocit odvíja od momentálnej nálady
a brigádujem. Vdaka tomu viem, že nechcem (keď doštudujem) učiť na jazykovke, čo som si nejakú dobu dosť idealizovala. (ale stále nevylučujem úúplne ani možnosť, že som vyskúšala proste nesprávnu jazykovku a v iných to bude kreatívnejšie...)
@semhamforas ja viem, lenze ja to zasrane "C-ecko" vobec nevjem uz nejak ratam s tym, ze ma tento rok vyrazia, no na rok chcem skusit s kamaratom zas toto iste. siel by som aj inde, lenze neexistuje nic take, co sa da studovat a bavilo by ma, takze toto je jedina alternativa
@semhamforas tak v cechach je neporovnatelne vyssia uroven (stacilo mi, ked mi spoluziak, co ho vyhodili tusim z VUT a teraz je na FEIke, opisoval, jak to fungovalo tam), lenze myslim, ze je to tam aj o dost tazsie
ja budem zrejme nezamestnaný,lebo to v našom obore je bežne,ale čo už...a nebaví ma to a ľutujem,ale neviem, čo iné by som si mal vybrať, aby ma to bavilo...
podnikový manažment v drevospracujúcom priemysle študujem mimochodom...
rozhodne neľutujem že som si vybral vysokú školu -variable-null-or-undefined-, čas strávený v nej utiekol ako voda, ani ma príliš nenudila, ľudia tam boli v pohode, a nezamestnanosti sa nebojím, teda bojím, ale nemá to nič spoločného s -variable-null-or-undefined-, ale skôr s mojou lenivosťou...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
a tí leniví nezamestnaní nech sa strčiado riti u nás v Žiline je napr. v Žilinskom večerníku ponúk práce toľko, že si má z čoho vybrať...
komu sa nelení tomu sa fialovie....každý by mal najskôr robíť v zahraničí, takom nemecku, aby videl ako sa robí na chechtáky a potom pindať, že na Slovensku sa málo zarába....
filip
A kto nerobi pracu, ktora ho naozaj bavi a naplna, toho je mi uprimne luto....
je mi to jedno, neľutujem, že som, kde som, pretože sa nemusím nútiť do vecí, čo ma nebavia.
a jo, brigádujem popri škole.
a zároveň ale aj s @inkheart v tej časti,že prácu si človek nájde určite, len je dosť možné že skončí robiť to čo ho nebaví..
A čo ak skončím ako taxikár, hlavné je že som inteligentná bytosť
@15 chemicke inzinierstvo ..je tazke,a nudne som pocul )a praca byva po skole vecsinou v chemickych zavodoch,nie?
podnikový manažment v drevospracujúcom priemysle študujem mimochodom...
ale stopro nie kvôli škole! školu mám doslova všeobecnú........