som na ťažkej škole a hrozí mi prepadnutie z troch predmetov, musím sa starať o celú domácnosť, hlavne teraz, keď je moja mama v nemocnici a moj otec má chorobu, pri ktorej sa proste nesmie namáhať...
daju sa najst kamaratky/ti viacerymi sposobmi 1. skusala si spoluziacky si zblizit v skole? spolocne zaujmy? pozvat na vybehnutie von? ci neskocite spolu dakam do kina? alebo girls night u nejakej doma ako navrh? ... 2. kruzky teda ... 3. internet uz je tiez moznost - birdz, pokec, facebook (friend frienda sprava napr. : ahoj, zaujimas sa o Guns n Roses? (videla si v likoch, ze to ma) ... aj jaaa, ktory je tvoj oblubeny song? pocuvas rock aj viac? uz si bola na nejakom koncerte? ) priklad ... 4. rodina - kamarati surodenca, bratranca, sesternice a tak ak je to okolo tvojho veku a pokial je ochotny ta zobrat niekam, kde by ste sa mohli zabavit a rozumiete si
@flies9 Tak sa prihlás do všetkých možných krúžkov aj do tých čo ťa nebavia
ja som tak chodila na všetko možné,tanečná,klavír,gitara,flauta,dram.krúžok,tanečná č.2,tanečná č.3, spev , turistický (najviac keketina) , výtvarná...
proste fakt som chodila všade a všade som spoznala kopec skvelých ľudí ...
no a irónia je,že najlepšieho kámoša som spoznala vonku na lavičke kde sedel sám a ja som bola vonku sama
@7 no skúšala som sa baviť so spolužiakmi, ale prakticky my sa bavíme len v škole, každý tam má svoje skupinky zo základnej školy, súrodencov nemám, s bratrancami a sestrenicami nie som v kontakte. Naposledy som ich videla ako malé dieťa.
@17@flies9 sorry, nechceny odklik ... kazdopadne skupinky su neprijemnost, ale pokial je nejaka skupinka pri ktorej citis, ze si mas co s tymi ludmi povedat ci im ponuknut, tak to pojde sa pomaly integrovat, spytat sa na nieco, spytat sa, ci sa nemozes pridat do debaty, alebo sa nenutene pridat s nejakym postrehom, alebo si musis odchytit zaujimavu dievku zo skupiny a prihovorit sa jej, ona ta uz integruje ...
je to tazke taketo kroky na 14 rocneho cloveka, to mi je jasne, ono to len tak sprosto znie vsetko, ale to pojde prirodzene, lebo ak je moznost, ze mas co ponuknut a zaujmes, staci len jeden dobry dojem a uz sa to zosype samo pomaly v tvoj prospech
daj si na pokec niaku sympaticku foto, a napiš rôznym tebe sympatickym ľuďom a ani netušíš ako môžu byť niektorí v pohode a zavolajú ťa von ....ja keď som bola menšia som takto spoznala kopec super ľudí
Inak ja prvy polrok v prvom rocniku som sa neznasala s jednou spoluziackou nezdravili sme sa cisty ignor. Raz mi bolo treba nieco do skoly a ona bola posledna moznost komu som napisala... nejakym sposobom sme si zacali pisat v skole kecat potom posediet po skole potom von cez vikend potom som k nej isla spa , ona ku mne a teraz je to nenahraditelne najlepsia kamaratka uz dva roky....
čo ja viem toto bol aj môj problém ale časom to prešlo našla som si ich zopár najrpv som ich mala veľ a ale boli falošní zostali iba pri mne tí správni ja som najlepšieho bývaleho kamárata spoznala na zábave skús aj ty tam ísť spoznáš tam veľa skvelých ľuďí...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
A čo robíš také dôležité že na nič iné čas nemáš?
daju sa najst kamaratky/ti viacerymi sposobmi 1. skusala si spoluziacky si zblizit v skole? spolocne zaujmy? pozvat na vybehnutie von? ci neskocite spolu dakam do kina? alebo girls night u nejakej doma ako navrh? ... 2. kruzky teda ... 3. internet uz je tiez moznost - birdz, pokec, facebook (friend frienda sprava napr. : ahoj, zaujimas sa o Guns n Roses? (videla si v likoch, ze to ma) ... aj jaaa, ktory je tvoj oblubeny song? pocuvas rock aj viac? uz si bola na nejakom koncerte? ) priklad ... 4. rodina - kamarati surodenca, bratranca, sesternice a tak ak je to okolo tvojho veku a pokial je ochotny ta zobrat niekam, kde by ste sa mohli zabavit a rozumiete si
ja som tak chodila na všetko možné,tanečná,klavír,gitara,flauta,dram.krúžok,tanečná č.2,tanečná č.3, spev , turistický (najviac keketina) , výtvarná...
proste fakt som chodila všade a všade som spoznala kopec skvelých ľudí ...
no a irónia je,že najlepšieho kámoša som spoznala vonku na lavičke kde sedel sám a ja som bola vonku sama
A s rodičmi si to nejako dohovor,vysvetli si že už nie si päťročná a že treba chodiť aj von občas!
je to tazke taketo kroky na 14 rocneho cloveka, to mi je jasne, ono to len tak sprosto znie vsetko, ale to pojde prirodzene, lebo ak je moznost, ze mas co ponuknut a zaujmes, staci len jeden dobry dojem a uz sa to zosype samo pomaly v tvoj prospech
inak, občas je nemať priateľov lepšie ako takých, ako mám ja
Nemas cas???? Ako to ze nemas cas?????
Nemozes ist sama vonka???? Mala by si sa vzopriet rodicom!!!!
s tým facebookom je to dobrý nápad, pridať si niekoho koho poznáš z videnia, zo školy alebo tak