..boooshe zrzu nemm partiu kmosov ja newem č osa deje nemam už ani nejakeho chalana..... nho ja newem..čo s so mnou deje...le nechcem tho thaq!!!!PROSÍÍM POMOZTE AKO THO ZMENIT
ci pana, ty si prepnutá abo čo? už chceš mať aj 1. sex za sebou či čo? NO A ČO že nemá chalana??? ani ja nemám, ani poriadnú partiu (cháp už žiadnu) a žijem, dýcham a existujem. a ešte píšeš , UŽ nemám ani chalana...už ??? ci pana, ja keď budem mať deti,, asi ich budem vychovávať na inej planéte...
ked jej nechcete radit, tak jej neradte, ale nepiste jej veci, ktore jej pocity len zhorsia, by ste sa mozno divili, ale su ludia, ktori po podobnych vyzvaniach naozaj spachali samovrazdu, tak co keby ste najprv uvazovali a az potom nieco pisali
no neviem ako vyzeras,mozno keby si zmenila svoj pristup a vyzaz a ty musis spravit tie prve kroky,aby si si nasla novych priatelov,snad i chalana alebo zas ziskala tie stare vztahy treba sa vzchopit a nebyt opustena
ja mám takmer 19 nikdy som nemala chlopa, ani partiu, kt. by ma úplne naplňala.. a aj tú čo som mala pomaly odvrhujem, lebo to neni nič moc... a čo má byť? žijem, chodím do školy, do fitka, stále je čo robiť... ale to nič... z toho vyrastieš a uvedomíš si že mať "partiu" nie je najdôležitejšie na svete a na chlapov a chalanov máš času dosť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Akoze sodoma gomora Cecilko.
A chod si citat rozpravky