no jasne viem o com hovoris....pred tyzdnom som sa rozisla s chalanom a je to dost smutne ked vidim tie happy pariky ale to chce cas, alebo si najst nahradu...ja to zatial riesim tym prvym sposobom....
hmm ... veru zazila rok som sa nevedela spamatat ked skoncil vztah s clovekom, ktoreho som velmi lubila ... priam som nenavidela tie pariky a reci o laske ...
Asi sklamem niektoriych ale ja neviem co je to laska. nikdy som ju nemal. Doposial som bol len sam a laskou sklamany takze ... neviem ci mi to chyba, lebo neviem ake to je. Ale tak trosku je mi to luto ked to vydim, ze to nemam aj ja. Ale to je tak na 50/50.
No ja mam nahaku, pokial som zamestnany niecim inym a moj mozog ma informacie na spracovavanie tak ma nesere ze som sam. Mam dost problemov sam so sebou, nie este to riesit dalsiu osobu. A uprimne je mi blivno ked si spomenem na to kazdodenne pisanie SMS prisposobovanie SVOJHO casu niekomu druhemu, nutnost sa niekomu venovat aj ked sa mi nechce len preto aby nemusel pocuvat tie dristy... No jo, som necitly zmrd a hajzel, viem to a som na to hrdy
keď som nikoho nemala, vždy ma chytala nostalgia... nevedela som z toho upustiť aby som sa netrápila... ale aj láska, ak už ju niekto má, nie je vždy len o šťastí a porozumení... treba na nej každý deň pracovať, aby sa z nej nestala rutina, aby ste sa hneď neznenávideli a tak... proste niekedy je náročné byť tu pre lásku pripravený na 100%...
preco ? vezmem si na to dotaznik a seriozne sa povypytujem prirodzene moj zaujem bude cisto profesionalny to len aby som na to pripravila adeptku pod heslom : nik nema byt sam ... smrt zalubenym parikom... aspon kym sa nezalubim sam
jasne bude tam vsetko ... od tvojich traum, uchyliek, cez oblubene jedlo , sportovy klub ci oblubenu polohu, dovolenkovu destinaciu , prichut zmrzliny a dzemu, prekonanych chorob a dusevnych poruch , ci si si uz strkal kesu oriesky do telesnych dutin //okrem ustnej // a tak bude to proste obycajny dotaznik a la Althinka a ty budes pokus ... eeehm ... teda stastny vyvoleny
Nirvanka ked pokus ... teda zoznamenie prebehne uspesne , Majlos bude v takej euforii, ze svoju priatelku bude po uliciach nosit drziac za clenok a dotaznik de facto kluc k jeho rajskej zahrade //jesis to je dvojzmyselne // bude mat prispendleny na chrbte ak budes rychlo kracat mozes si ho slobodne precitat
ja som na seba uplietla nechutny bic zhanat chlapom potesenie je po kupovani piva najnevdacnejsia uloha to nam za tie filantopisticke sklony raz na svoje dobre srdce doplatim ale pospekulujem a daco vymyslim ale nirvanka sa chyta majlos a to ten dotaznik ani nevidela!! Vidis ze to funguje!!
Hah, chcem hmatatelne vysledky, hmatatalene!!!! Z peknych slov na internete sa nenajeme, teda ... ah, nehajme to tak... Kazdopadne ked nebudu vstupy adekvatne vystupom tak cela ta tvoja teoria moze ist dokelu A my vecne slobodni aj zostaneme slobodni
no neviem , kedze sa Nirvanka chytila... mozno necha chytit aj teba budes mat rukolapne dokazy ... a ak to vyjde ziadam tomasa o titul : Dohadzovačka Birdzu
Akurat som s tomasom pisal a navrhoval som mu sutaze o tituly birdzacke, takze ked vyhras nad mojou sebelaskou a necitlivostou tak si ten titul zasluzis
to uvidime ... neviem sa rozhodnut ci je pre adeptku dolezite poznat tvoje uchylne skryte ja, alebo ju najprv presvedcit ze si mily mlady a dusevne vyrovnany mlady muz .. asi si s kamaratom sadneme a vymyslime ten dotaznik aby si mal dusu .. a ine organy na mieste a nebol saam
A Nirvanka chce ohmatat!!! kasli na dotaznik chyt sa sance * vytiahne transparent na zvlastne prilezitosti kissing_heart: MAJLOS GO GO GO a to 2x mlady si nevsimaj
nie kedze ma byt nasmerovany na vase chlapske uchylky pane, potrebujem konzultantov prirodzene mam cely tim pritazlivych konzultantiek to aby to steklilo tvoju fantaziu A Nirvanka bude korektorka
POckat pockat, takze ty robis dotaznik na ktory mam odpovedat a ma o mne nieco zenam povedat s tym ze sa ma budes vypytovat na uchylky o ktorych sa bavime my chlapi? toto je logika zeny = ziadna logika
nie Majlos to ma byt dotaznik aby som sa o tebe dozvedela vsetko JA adeptke poviem len nevyhnutne a ked cely plan vybuchne , napisem o tebe skandalozny clanok a postavim si na tebe karieru ... moja logika = muzska logika
Nirvanka on netlaci do hlavy kaleraby ale ... do ... okej to by bola debata na neskoru nocnu hodinu a nie na verejnom fore a dakujem , som polichotena ak so mnou niekto suhlasi
Neboj, ziadna plachost nehrozi plache su akurat srnky v nasom chotari... Inak ked uz ja budem nejaky dotaznik vyplnovat, tak budem rozhodovat aj o tom ktora z navrhovanych bude najvhodnejsia. Samozrejme budu mi poskytnute vsetky potrebne informacie
Majlos tak po prve, so mnou suhlasi vela ludi a ja ich v tom podporujem volam to dusevna onania a budu ti poskytnute rovnake informacie ako o tebe adeptkam ... len ja budem vediet vsetko MUHAHA titul Satana je uz obsadeny?
Nirvanka nik sa neda strhnut viac ako ked sa vedie diskusia o NOM som skvely psycholog mozem mat aj ten status? ale Nirvanka si prva rybka v mori ... takze vam dohodneme rande
Titul satana mam ja, a zatial sa nenasiel nikdo kdo by mi ho mal sancu vziat. A co mi zabrani v tom aby som ti povedal ucelne lzi? muhaha... Kazdopadne vo mne budes mat tazkeho supera, ja si nedam tahat len tak nejake medove motuziky pod nos
Presne tak, chceme zeny aj nechceme. NIeco ako vy zeny: neviete co chcete, ale neprestanete otravovat kym to nedostanete.
Myslis tie cukrikove nohavicky? Hmm, mam rad tie cukriky kusave Ale zeby mali mat zakazdym rovnaku majitelku, no... To je skorej vazenska gula na nohu...
proste tvoja diagnoza je jasna Majlos ty netrpis sebalaskou , si len nevyskakany a mas priliz horuce spodky a hej presne tie som myslela A este su vraj aj cokoladove , ako bonus ich budes moct z adeptky obliznut
64. jedine inac by som ti povedala ze mas moralku uzovky ale tak casom oceni chlap jednu dobru kvalitnu hracku napriklad ked bude v kostyme francuzskej sluzky... shom vasha shukrrromna hrracka
ale ved toto rozoberanie chceme, nechcem je nekonecny telenovelovy pribeh.. stale niekto nieco chce pripadne nechce. Vzdy to tak bolo aj bude. Jediny rozdiel v ludoch, v tom, ze niekto vie co chce, niekto nie.. tu niet co riesit
hm no mna to nejak ani nesere...ked mam skolu tak sa staram len o tu...netreba si to vsimat...popravde mam 20 rokov a pravu lasku som este nezazil tak to neriesim...uz pol roka som sa zo ziadnou ani nebozkaval...nevravim ze mi to nechyba ale co uz...
Nirvanka neries a chod sa chystat na rande rezervujem tebe a Majlosovi stol A Holyknight to nic, ja som prvu skutocnu lasku zazila v dvadsiatke a stalo to za t a niet sa kde plasit vyuzi Majlosovu zenovu teoriu kto nehlada ten najde
žena v podstate nemá mužovi okrem svojej vagíny čo ponúknuť. väčšinou nemá peniaze, čo do pobavenia nemôže konkurovať mužskej spoločnosti (v ktorej si lepšie zašportujeme, zaspievame aj zavrieskame ... ... ... ... ) žena nepodá výkon, nezloží symfóniu ani nerozštiepi atóm
A nevyskakany? To ma podrz, z celeho mojho okolia co poznam chlapov tak ja som ten najmenej testosteronmi ovladany jedinec A na vyskakanie je prilezitosti dostatok, len clovek ma niekedy aj ine hodnoty v rebricku nez ulavit svojim semenikom
Althinka nepodpichuj.. sorry chlapi, ale ste aki ste.. a mozem vas os**t.. nebudem si nicit madost rozculovanim sa nad tym, aki vy ste.. este mam nejaky ten rok cas.. treba si uzit volnost a nie zavesit si na krk neviem koho.. isto.. este ee
Takzvany je to trocharske ... za mnohymi moznymi muzmi stoja v skutocnosti este mocnejsie a inteligentne zeny v podstate to iste mozno tvrdit o vas ste len 14-22 cm stoporeny organ prinasajuci ulavu a zial ste velmi lahko nahraditelni skoda ze vo svojej podstate sa muzi a zeny proste potrebuju
Majlos hovoris tak rozumne az mi to zacina byt podozrive
Althinka: nadherny feministicky prihovor momentalne sa snazis o vyprovokovanie diskusie kto je dolezitejsi, lepsi, inteligentnejsi? ci muzi alebo zeny? Nedam sa zlakat do jamy levovej Tieto diskusie vedu len k porovnavani kto ma "vacsieho"
prepacte ze vam tu do toho skacem, ale nezabudli ste trochu na autora tohto fóra? ale to nevadi, aspon vdaka althinke vidi, ako sa dostat po rozchode čo najrychlejsie von z krízy. stačí vyplnit jej dotaznik a ona mu najde lasku zivota. myslim ze majlos a nirvanka sa na prvy pohlad k sebe nehodia. z ich stylu usudzujem velku vzajomnu vzdialenost duševnu aj na mape.
Mas smolu majlos nezrusilo sa nic a podotykam, ze kazdy novoprichodzi dokaze adekvatne reagovat na autorovu problematiku a viac menej aj popri ulete je to o teme lasky, samoty atd a 77. skor mam pocit , ze tvoj de facto prvy prispevok VOBEC neobsiahol temu
Majlos sklamem ta asi priserne ... NIE som feministka
a houby ... je to hologram ale nie, neznasam kecy okolo dolezitosti pohlavi ... nenavidim ak som sama, milujem pocit zamilovanosti a ked patrim k tym parikom co cukruju a rozculuju ostatnych ... a skor ty stratis pohlavie ako ja kontrolu
Althinka: omyl kompozicie - to ze jeden prvok zo skupiny ma istu vlastnost neznamena ze ju maju vsetky. Takze ked ty nemas rada samotu, tak to neznamena ze ostatni tak isto su celi zeravi hladat partnerov len aby neostali sami.
Majlos , bol to zart dokelu ... mam dost so svojim citovym zivotom, nie aby som hladala partnerov inym , kokos prepacte vasa uhladenost ze ste to brali vazne, asi prestanem zartovat a zacnem do fora pisat len hlboke moralisticke prispevky, inymi sa clovek nezavdaci .. a to ze nemam rada samotu neznamena ze som typ, co skoci rychlo z postele do postele ... po zlej skusenosti som sama cele mesiace kym som schopna opat zariskovat , tvoj pohlad na mna bol povrchny , ale vdaka zan
82. trapi ta nieco? na chlapov si vyslovene negativne naladena. ja som tvoj dotaznik spomenul vazne ako dobry nastroj na zalozenie vztahu medzi ludmi s podobnymi nazormi a zalubami. vetou, že moj prvy prispevok VOBEC neobsiahol temu, si ma zrusila akoby tu bol priestor len na tvoje "fundovane" nazory.
90. nemala som pocut ze to bolo myslene dobre, mala som pocit ze to bol jemny sarkazmus, preto som ho oplatila podobne, v tomto fore je clovek zial vzdy v ofenzive, lebo stale sa najde nejaky dobrak ktoremu sa proste nepaci uz aj to ako je prispievatel ucesany ... nik netvrdi ze mam "fundovane " prispevky , ja som sa bavila, pisala som to v dobrom, a kym si nezacal "chvalit" tych dvoch to bavilo ... cudny zvrat ... milujem takych "rozvaznych a rozumnych" zi si svoj zivot a laskavo na mna uz nereflektuj
ste ubohi ... Majlos mal to byt zart , citis sa so Stageom dobre? Hej? Velki chlapci si cosi dokazuju? Je mi luto ze som ta chcela podpichnut a pobavit , spada to zjavne do kolonky strata casu .. Nirvanka, spytaj sa ich, zjavne im moje "fundovane" prispevky priserne vadia ... a laskavo budte inteligentnejsi ako ja a diskutujte k teme
Nikomu nevadia tvoje fundovane prispevky, ale prezentovanei seba samej ako majitelky patentu na rozum. A teraz sa tu hras na ublizenu, ked po hodine a pol vypisovania vycuvas. A diskutovat k teme? si snad robis srandu. Sujet tejto diskusie tvoris aj ty, aj ja, aj Stage. Co ze sme odbocili od nadpsiu? Tema sa vyvinula tak jak sa vyvinula tak neviem co tym tvojim "diskutujte k teme" mienis?
A mas pravdu, budeme inteligentnejsi nez ty, lebo na tvojej urovni by sme to daleko nedotiahli.
Majlos nedaj sa vysmiat , Stage nabehol s tym ze ma zotrel a ze to cele nie je k teme, ja sa nepotrebujem vsuvat do pozicie chudery na to vystacis ty a stage ... a prezentovanie samej seba?!!! Kym sa debatovalo o TEBE o com cela ta debata bola tak si mi nevykrikoval patent na rozum, zial ziaden patent nemam, no tu mnohi nemaju ani ten obycajny sedliacky rozum ... HAWK a hladte si ego
nirvanka, tuto debatu už asi nenapravis, lebo althinka je z neznamych dovodov zahorknuta na chlapov, rada ich ponizuje svojimi "akože" inteligentnymi odpovedami, v ktorych sa vyživa v používani cudzich slov a čím chce dat najavo svoju akusi inteligencnu nadradenost a "odbornost" v oblasti vztahov muža a ženy. ja som len napisal suhlas s vasou milou debatou (vid 77) a pozri co mi odpisala (82). A teraz v tom iba pokracuje. Asi ked nieco myslim vtipne, tak jej za to napisem "hahaha". Lebo ona to nie je schopna rozoznat.
Majlos ako uz bolo povedane, tak z tejto diskusie uz asi nic nebude.. .. ale aj tak to bolo ok.. sa to pekne rozbehlo, len to niekde viazne...............
Ano viacero ludi sa vtedy citi tak lutostivo a smutne...No laska to je zaujimave, boli a dufam, ze este budu lebo to je pekne ked su dvaja ludia spolu..ale co je najhorsie ak je laska iba z jednej strany a z tej druhej strany je to ignoracia a nepochopenie..Tak vtedy z tej lasky trpis, ale ked uz dosiahnes po com srdce tuzi tak to je krasna vec a hlavne kratke lasky su najkrajsie...tak pozor teraz cez leto
na jednej strane mi to chyba jednoducho ta laska ktora bola od niekoho ineho a na druhej strane niekedy nechyba pretoze mozem si robit ciastocne co chcem,nemusim sa obavat za to ze som na nete alebo aj v zivote flirtovala s chalanmi,nemusim sa obavat co povie moj drahy na moj usec,na to ze nie som namalovana......takzeje to aspon u mna dvojstranne aj ano-aj nie
ja som rád sám momentálne. Potrebujem vela volneho času aby som všetko postíhal a nejaká zamilovanosť mi teraz vôbec nechýba, lebo ma zamestnávajú uplne iné veci, ktoré by som potom nemohol robiť (alebo by som to fušoval). Je to asi zvláštne, ale ja vôbec nepociťujem potrebu mať s niekým vzťah.
joj wiem o com hovoris..aj mne niekedy pride smutnoo..ked take daco vidim ( ale....furt si powiem..ze ked budem mat ja chalana opat tak budu opat ludia ja na nas pozeral cmaq
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
118 komentov
Ja som prestal hladat, vlastne ani som nezacal a nasiel som klud a pokoj vo vlastnej sebelaske
(Majlos neber to osobne.. ale proste to moze byt haluzz )
btw. s 36. suuuuuhlasim
potom ma zmotala moja terajšia
no a teraz sa pomaly ale iste (nevedome aj vedome) vraciam k pôvodným postojom
ťažko to v sebe zaprieť
takže tu o nejakom oblafovaní nemôže byť reč
Myslis tie cukrikove nohavicky? Hmm, mam rad tie cukriky kusave Ale zeby mali mat zakazdym rovnaku majitelku, no... To je skorej vazenska gula na nohu...
tu by som použil myšlienky istého českého autora:
žena v podstate nemá mužovi okrem svojej vagíny čo ponúknuť. väčšinou nemá peniaze, čo do pobavenia nemôže konkurovať mužskej spoločnosti (v ktorej si lepšie zašportujeme, zaspievame aj zavrieskame ... ... ... ... ) žena nepodá výkon, nezloží symfóniu ani nerozštiepi atóm
čiže s tým sexom je to vybavené
A nevyskakany? To ma podrz, z celeho mojho okolia co poznam chlapov tak ja som ten najmenej testosteronmi ovladany jedinec A na vyskakanie je prilezitosti dostatok, len clovek ma niekedy aj ine hodnoty v rebricku nez ulavit svojim semenikom
Majlos hovoris tak rozumne az mi to zacina byt podozrive
tak isto samozrejme je možné to isté povedať o mužoch (až na ten šport, vedu a umenie)
daľšie rozpisovanie by bolo ešte viac OT
Majlos sklamem ta asi priserne ... NIE som feministka
- lieta to ako kacka, kvaka to ako kacka, vyzera to ako kacka.... je to kacka
Althinka nie je feministka a bodka. naco to riesit.. ved kazdy z nas ma v sebe cosi, co ho proste nuti obranovat to svoje pohlavie, takze sa nahadajte
a na margo Majlosa: ved jej daj cas, ked chces, aby bol ten dotaznik permakany, tak si nad tym musi posediet.. tak vyckaj
A mas pravdu, budeme inteligentnejsi nez ty, lebo na tvojej urovni by sme to daleko nedotiahli.
ved mame slobodu prejavu.. viac-menej.. takze nech sa paci