Tým že neustále robím a chodím do školy som si neurobila žiadne plány na leto a odrazu zistujem , že každý už niečo ma a ja som zostala sama ako kôl v plote....ako by ste riešili ak nemáte s kým chodiť na výlety a festivaly ?
Este ti neviem povedat, ale poviem ti po lete. Zatial jedine co sa deje je ze chodim do roboty a poobede oddychujem, venujem sa sebe alias chodim kazdy den bud behat alebo cvicit. Pozeram filmy, pomaham rodicom.
@passarinho no ja momentálne žijem tak že zo školy do roboty o 7:00 idem do školy dojdem domov o 23:00 čiže som absolutne neni doma ..teraz mi to nevadí ...ale prídu prazdniny nebude robota nebude škola a ja ked nemám čo robit tak mam depresie a už teraz sa toho bojím
@trdelniiiq nie som píliiž vlk samotár ale ani človek čo ma okolo seba xy ľudí a rých pár priatelov čo mám odchádzaju preč neni lahké sa pridať ked maju kupene pol roka letenku, nachystné ubytko a pod. a ak niekoho niekam volam povedia mi že už nemožu minat na zbytočnosti ked maju ine plany .....
@pendecha dá ale neni jej toľko je to len brigáda a mam obmedzený počet hodín a na leto naberaju nových ludí da sa nájst aj ina brigáda ale ked človek býva v uplnom zapadakove kde len cesta na autobus trvá pol hodinu si rozmyslí kde bude robit a či sa mu to v konečnom dosledku po zdanení a ceste oplaca
Tak aspon mozes obohatit birdz o nové príspevky a blogy.
Ako nic v zlom ale urcite sa to leto nejak vyvinie. Aj ja tomu davam nadej. Ze ma zrazy nejake dievca na bicykli, ospravedlni sa, osetri ma, zacneme sa bavit, chodit von atd.. A leto bude pekne
ja som tiež nad týmto plakala každé leto už asi 5 rokov. potom som začala fotiť a všetko sa tým vyriešilo. proste chodím na koncerty sama s foťákom a tvárim sa profesionálne, na prechádzky chodím s foťákom a proste vôbec sa necítim sama.
a navyše som vďaka tomu spoznala pár skvelých ľudí, ktorí mi pomáhajú a máme spoločnú tému na trojdňový rozhovor.
@passarinho presne na to čakám len nech to nie je dievča ale chlapec ako vieš ale ja celý rok si zarabam aby som mala na leto peniaze aby som si mohla užívať chodiť a byť volná a ja som zrazu zistila že tu volnosť nemám s kým zdielat
@foxylady to je super napad ja som rozmýšlala že by som velmi rada aspon vypomáhala na festivaloch bola by som tam ale necítila by som sa tak sama ....čo by som fakt tam robila aj zadarmo len aby boli nejaké zažitky ale mam pocit že ak to človek vybavuje cez nejaku znamost ani sa tam nedostane ...aspon teda čo som písala nikto mi nikde neodpísal
@random666 ja nechcem voľno nebaví ma ...rada stale niečo robíma áno mam zaluby ale viac menej su to tie sedavé (malovanie umenie atd) a pri nich trávim vela času ale ked je konečne pekne teplo nechcem ho zabiť za kopou papierou ......
@mouette Takze asi si pojdem kupit bicykel a naberat kazde dievca Asi tak. Ucet plny, 30 dni dovolenky a ja budem chodit maximalne s rodicmi do madarska sa kupat.
A odkiaľ si? Máš naozaj iba 10 rokov? Festival Sziget alebo Pohoda pozná asi každý, je veľa zaujímavých miest, prírodných. Ak si z južného Slovenska, prípadne Maďarska napíš, poradím viac.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Ako nic v zlom ale urcite sa to leto nejak vyvinie. Aj ja tomu davam nadej. Ze ma zrazy nejake dievca na bicykli, ospravedlni sa, osetri ma, zacneme sa bavit, chodit von atd.. A leto bude pekne
a navyše som vďaka tomu spoznala pár skvelých ľudí, ktorí mi pomáhajú a máme spoločnú tému na trojdňový rozhovor.