Čaute.... Mam 15 a vela kamarátok ale tak neak sa vôbec neviem rozprávať s chlapcami vždy poviem upne nezmysel proste trapasss,.. ..tak na začiatok ak má niekto záujem si aspon písať napíšte...
V 15 rokoch je to ešte v poriadku, problém to bude ak budeš mať s tou komunikáciou problém aj za pár rokov. Ale inak, puberťákom ako "trapassss" pripadá takmer všetko, no polovica z toho skutočný trapas nie je, takže si možno len nahováraš,že pred chalanmi hovoríš niečo, čo ťa strápni.
Prosím ťa, v 15ke je trápny celý život a za pár rokov zistíš, že to vôbec trápne nebolo. Buď sama sebou, nemysli na to, že hovoríš niečo trápne alebo divné. (Ja rozprávam trápne veci aj teraz v 21 a prídu mi úplne pohode
-ahoj .....ja si praveže s chlapami viac rozumie su proste iný vedia pomôct neohovaraju tak nezavidia a tak ....aj ja som mala problem nadviazat s nimi kontakt no postupne to prišlo lepšie vztahy so spolužiakmi a vonku a tak ....s babami je to pre mna tahšie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
a to od detstva som skor medzi chalanmi bola