niežeby som mala strach... ale človek je často v situácii (pozícii), kedy si nemôže dovoliť byť sám sebou.
obzvlášť, keď je druhá strana o pár pozícií vyššie a o 3 hlavy nižšie. to je extrémne nebezpečná kombinácia... keď si to tak spätne vezmem, medzi tými hobitmi som nemala šancu ani keby som bola nemý robot...
skoro vkuse som cynicky lebo sa bojim ze by ma ludia odmietli, aj ked ked som k niekomu uprimny tak si ma vacsinou oblubi...uz ma asi odmietlo prilis vela ludi xD
@georg21 napríklad sa objavím v spoločnosti, kde má väčšina ľudí odlišný názor na nejakú vec ako ja a môj názor je považovaný za kontroverzný. V takom prípade je lepšie nebyť sám sebou a svoj názor verejne nevyjadrovať, pre všeobecnú pohodu a dobrú atmosféru, ktorú chcem udržať.
Zasa ak by sa jednalo o profesionálnu hladinu, tam sa svoj názor vysloviť patrí
ja osobne sa nebojím byť sama sebou... nie všetkým v mojom okolí je to po vôli, ale aspoň mám potom pri sebe ľudí ktorí ma berú takú aká skutočne som a nie takú na akú by som sa len hrala. viem že keď budem sama sebou tak budem mať pri sebe ľudí ktorí budú skutočnými priateľmi, a tiež sa nebudú na nič hrať.
Mám "strach" z prehnanej cieľavedomosti. Pretože sa obávam že ma zničí a urobí zo mňa niečo iné ako som plánoval. Zase inokedy mám strach či som si toho nenaplánoval až priveľa a zničím sa skôr ako niečo z toho dosiahnem. Kto vie život ale nie je o tom aby som sa donekonečna strachovali, treba niečo konať. Časom sa ukáže či boli naše rozhodnutia správne. Takže vlastne nemám strach. Skôr je to taký môj vnútorný démon ktorého musím držať pod kontrolou.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
...inak sa nerád pretvarujem lebo potrebujem aby ma mali ľudia radi pre to aký som a nie aký nie som...... (slza by vám mala teraz vybehnúť)
obzvlášť, keď je druhá strana o pár pozícií vyššie a o 3 hlavy nižšie. to je extrémne nebezpečná kombinácia... keď si to tak spätne vezmem, medzi tými hobitmi som nemala šancu ani keby som bola nemý robot...
a niekedy mam pocit hraniciaci s istotou, ze ludia by ma nepochopili...a mozno sa bojim aj toho, ze by sa ani nesnazili ma pochopit
rada som sama so sebou, pisem knihy
Zasa ak by sa jednalo o profesionálnu hladinu, tam sa svoj názor vysloviť patrí
Všetko s mierou.
A dostatočnou, potláčať len v nutnej miere