Ahojte, mám na vás prosbu. Našiel by sa nejaký ochotný človek a našiel mi ( alebo ak má doma) slovíčka z učebnice Ausblick 1 ? Velmi by mi to pomohlo, lebo neviem to zohnať na internete. A zoradené podla lekcii, nie podla abecedy. Prosim pomozte
@nikkia ano to je presne ono... trieda si nechce kupovat pracovne zosity lebo sa nam zdaju drahe... tak sme hladali na nete ci tam nie je nieco take a nasli sme iba z Ausblicku 2... po jednotke ani stopy... mala by si nejaku radu prosim?
@batafun noo, tak možno to nie je najlacnejší PZ, ale dosť pomohol na precvičenie si učiva.. neviem či by to šlo tak dobre len s učebnicou každopádne, ak chceš, mohla by som ti oskenovať potrebné veci, lebo mám ich doma (aj 1, aj 2) a aj tak mi to je už k ničomu, tak aspoň by som takto pomohla...
...alebo je tu aj druhá možnosť: » calameo-download.tiny-tools.com/print.php?doc_i... na konci každej lekcie je Wortschatz
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
...alebo je tu aj druhá možnosť: » calameo-download.tiny-tools.com/print.php?doc_i... na konci každej lekcie je Wortschatz