nemcinarka ale spominala,ze by tam mohol byt Bewerbung um eine Stelle a ze na nasom mieste by si pozrela Wohnen,Familie und Reisen,ze sa to moze hodit.
ahojte aj ja hladam uz hodiny a bola by som rada keby ze daco najdete date vediet na pokec cucu1000 , alebo cucu1000@azet.sk a ked najdem ja tak vam sem napisem caute a drzte sa zajtra dik pa
ahojte! Prosim vas vie uz niekto tie zajtrajsie temy na nemcinu,alebo by mi dost pomohlo keby ste mi aspon povedali na ktorej stranke to mam hladat. DAKUJEM
Ahojte, zajtra maturujem z nemčiny a som z nej totálny debil prosím ak niekto vie kde mám tie témy hladať poradte mi, budem vám za to veľmi vdačná ak niečo zoženiem ja, samozrejme dám vám vedieť pekný den a zajtra všetkým držím palčeky, hádam to všetko dobre dopadne......
Ahojte, neviem ci vám to pomôže ale nám nemcinárka hovorila, aby sme si dobre zopakovali Nemecko, Rakusko,- jendoducho nemecké krajiny, potom Slovensko, Zivotopis, Motivačný list...ale uvidíme zajtra, držte sa
ahojte pocula som ze tam ma byt formalny list.ved ked to tak zoberiem aj by to mohlo byt lebo minuly rk mali na aj formalny a teraz bol neformalny a nj mala neformalny tak teraz moze byt formalny.co vy nato ale neviem ako sa taky list pise
To, ze niekto nevie pisat formalny list... Jeho smola - uci sa to na slovencine, nemcine a anglictine. Ano, ucili ste sa to, len ste nedavali pozor.
Co sa tyka temy - ak viete nemecku gramatiku, tak budete vediet napisat hocico - bude tam podla vsetkeho 5 podotazok, na ktore bude treba odpovedat a venovat im aspon jeden odsek. To znamena, ze cely sloh spociva v napisani uvodu (pri tom spominanom formalnom liste, alebo pri liste do redakcie oficialnu hlavicku), odpovedani na 5 otazok a zakoncenie.
* A aby som nezabudol - zjavne, ze sa stalo, o com som pisal (nepozornost na slovencine)... Najskor sa nauc pisat po slovensky, lebo za to predposledne slovo... ehm... hehe ^_^;
Totalny primitivizmus. Hotove za 20 minut, ani kontrolovat som si to nechcel, kedze uz to, ze som musel pisat o takej kravine stacilo, nie este po sebe citat.
A ako sa pisalo ostatnym? Hlavne tym, ktori sa tu rozculovali, ze aky som kkt...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
Ale dufam ze niekto zozenie nieco konkretnejsie.
diky Keby sa dačo ja dozviem dám vedieť! POMOŽME SI!!!!
To, ze niekto nevie pisat formalny list... Jeho smola - uci sa to na slovencine, nemcine a anglictine. Ano, ucili ste sa to, len ste nedavali pozor.
Co sa tyka temy - ak viete nemecku gramatiku, tak budete vediet napisat hocico - bude tam podla vsetkeho 5 podotazok, na ktore bude treba odpovedat a venovat im aspon jeden odsek. To znamena, ze cely sloh spociva v napisani uvodu (pri tom spominanom formalnom liste, alebo pri liste do redakcie oficialnu hlavicku), odpovedani na 5 otazok a zakoncenie.
ale teraz k nemcine
to vam az tak jebe ze nedokazete napisat pojebanu ziadost o pracu sak ked mate aspon trochu mozgu tak
asi vyskusam napisat do googla bewerbung a vyjebe vam to asi 3miliony odkazov sak krista sa spamatajte.
pardon za slovnik ale uz kurva jebe taketo vase vyjadrovanie a prosenie o temy
jak keby ste boli mentalni retardi fakt
A ako sa pisalo ostatnym? Hlavne tym, ktori sa tu rozculovali, ze aky som kkt...
velmi by ste mi pomohli....vdaka
z dovolenky pre priatela alebo niejaky opis pre priatela, napr.vasho domu