Idem do prvého ročníka študovať NJ a SJ (učiteľstvo)...je tu niekto kto to študuje?? viac ma zaujíma tá nemčina, či sa vôbec zo začiatku tým prednáškam po nemecky dá rozumieť, alebo s tým budem mať veľký problém..
@monikka ja študujem síce prekladateľstvo AJ-NJ na UKFke ..a v prváku (v zimnom semestri) sme nemali nemecké prednášky (iba semináre, ale neviem ako učitelia, či oni majú dáke prednášky), potom v letnom sme mali spoločne nemeckú literatúru prednášku spolu s učiteľmi..a dalo sa tomu porozumieť..i keď v nemčine neexcelujem,nemala som problém
..potom v druháku sme mali tiež mali prednášky..a tiež sa to dalo..čo nerozumieš, si domyslíš z kontextu..fakt
@monikka ..hlavne sa netreba báť, že budeš vyhúkaná na nemčine a podobne..dobre, sú tam aj zahraniční lektori, čo vedia, či skôr nevedia po slovensky ..to sa netreba vystrašiť
@jana2710 tak hádam tú nemčinu nejako zvládnem, už som počula že na UKF je najhoršia slovenčina, čo som si dala ako druhý predmet, takže nakoniec budem vyhúkaná z nej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
..potom v druháku sme mali tiež mali prednášky..a tiež sa to dalo..čo nerozumieš, si domyslíš z kontextu..fakt
..inak sa to zvládnuť každopádne dá