Zdravím, mám taký problém, že nemôžem pribrať. Mám okolo 172 cm a len 50 kg. Bol som u doktorky a vraj je všetko v tak povedala, že mam brať B12 ale ani to mi nepomohlo, potom aj pangamin alebo ako sa to volá a tiež nič :/ . Môžete mi poradiť ako by som
cvicis len dva tyzdne, to este poriadne vysledky neuvidis a v lete vobec nie, najlepsie sa pribera v zime a ak vytrvas, tak to prave v zime uvidis, ja som v puberte vdaka vela jedeniu a vela cviceniu (v priemere 5 hodin tanca tyzdenne) pribrala v priebehu dvoch rokov 12 kil... najlepsie sa pribera z chleba, aj ked to nie je prave najzdravsi sposob, ale pomaha, ked budes cvicit ti to pojde do svalov... k tomu treba zvysit prisun bielkovin, ale netreba zabudat, ze strava ma byt pestra, takze treba papat aj ovocie a zeleninu...
aha, biele plášte opäť zabodovali. B12 - univerzálne riešenie na všetko.
bez ohľadu na tvoj jedálniček ti mnohí napíšu, že proste musíš viac kŕmiť telo, a hlavne všeličím hutným. čo u niekoho môže platiť, ale rozhodne nie u každého. ja som napr. bez toho neurotického fľochania na váhu teraz od začiatku leta skoro výlučne na ovocí nabral 5 kíl, ani neviem ako (teda, tuším, ale hlavné je, že sa dobre cítimeš, všakže).
@peter314 skús viac cvičiť... A zalezi ze co cvicis, skús silové treningy, dvihanie ciniek atď, nie beh a podobne kde sa nenamahas a veľa hybes...
Ja som pred rokom spravil 10 klikov a ze aký ťažký tréning do týždňa budú výsledky, ... skús fakt hodinu v kuse sa namáhať silou, musíš mať svalovicu, a o rok máš +10 kg.... Chce to tak isto aj čas keď sa mesiac nič, tak nevzdávaj a ďalej, telo si musí zvyknut, o pár mesiacov budú vysledky aj na vahe
Mam 180cm a 62kg. Ako pre mna nieje problem pribrat.. 2-3x cvicenia do tyzdna, tazke vahy, 6-12opakovaní. Najprv trochu menej jest nech si zvykne metabolizmus a potom sa prezierat ale ze v kuse aj ked syty budes. Najlepsie keby si k tomu poobede po jedle lahol si spat. Vela vody, najlepsie nejaku sladkú. Popripade Gainer+kreatín. Akurát ze ked ja priberám tak nejde to vsetko len do svalov ale aj do brucha :/
To poznam.. Ja mam vysku 173cm a 43kg a uz roky je toto mojim problemom ... Takisto som bola u doktorky, na vysetreni so stitnou ale vsetko je v poriadku... No cim dalej, tym viac som s tym zmierena. Asi je to len o dobrom metabolizme a o niekolko rokov budem za nho vdacna
@peter314 aj ja mám 173cm a ešte na začiatku prázdnin som mal 54kg povedal som si že tieto prázdniny musím pribrať tak som začal tým že som začal strašne veľa jesť a cvičiť: kliky, drepy, a takéto "jednoduché" cviky (s činkami a ani so žiadnym iným náradím nie proste len so svojou vlastnou váhou). No a dnes, tuším to je už dva a pol týždňa, mám 57kg
Takže začni cvičiť a veľa jesť(pestrá strava).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
bez ohľadu na tvoj jedálniček ti mnohí napíšu, že proste musíš viac kŕmiť telo, a hlavne všeličím hutným. čo u niekoho môže platiť, ale rozhodne nie u každého. ja som napr. bez toho neurotického fľochania na váhu teraz od začiatku leta skoro výlučne na ovocí nabral 5 kíl, ani neviem ako (teda, tuším, ale hlavné je, že sa dobre cítimeš, všakže).
Ja som pred rokom spravil 10 klikov a ze aký ťažký tréning do týždňa budú výsledky, ... skús fakt hodinu v kuse sa namáhať silou, musíš mať svalovicu, a o rok máš +10 kg.... Chce to tak isto aj čas keď sa mesiac nič, tak nevzdávaj a ďalej, telo si musí zvyknut, o pár mesiacov budú vysledky aj na vahe
Takže začni cvičiť a veľa jesť(pestrá strava).