bud mam debilne obdobie alebo som fakt tak blba..ze neviem o com sa s ludmi bavit...aj vy mate obcas take mesiace..a dlhe obdobia? alebo sa mam zacat liecit..nejaky psycholog nablizku?
ja sa fakt s ludmi cim dalej tym menej mam o com bavit :/
to je v pohode. alebo mozno nie je.ale mala som tiez take a obcas aj mam. ked ti niekto poda ruku a povie ze ho tesi ze ta spoznava a ty mu neodpovies nic aby si neklamala...- to bolo najmiernejsie. mam obdobia fatalnej mizantropie a neznasanlivosti.
nič neobvyklé... pre mňa úplne normálne. Nepozerám TV takže nepoznám žiadnu súčasnú telenovelu, "celebrity" sú mi ukradnuté, hudbou som vraj tiež mimo... a ešte k tomu aj gay... Síce je malilinká skupinka ľudí s ktorými mám veľa spoločného a keby chcem tak pokecáme, len ja nechcem, ešte stále ale neviem prečo to nechcem
Mala by si najst ten zlomovy bod. Ak si predtym taka nebola , muselo sa stat nieco, co zapricinilo tvoju zmenu. Nemusela to byt len jedna vec, mohol to byt aj suvisly sled udalosti....
Ale osobne by som odporucal nesnazit sa to zmenit, lebo ide o cast tvojho vyvinu mozno mas suche obdobie prave preto, aby si porozmyslala co dalej.... to uz ja neviem. Ale ak ta to fakt stve, tak najdi pricinu a skus ju v sebe vyriesit. Akym sposobom, to uz zalezi na tej pricine....
Potom je uz len jedno riesenie, ktore osobne velmi neuznavam - pretvarovat sa.
@henci toto neuznavam ani ja..snazim sa tu byt minimalne a celkom sa mi to dari..mozn treba viac omedzovat..kontakt s ludmi nezanedbavam...ale cim dalej tym viac sa tam citim menej dolezita
@all....vdkaa za nazory ..aj tak si bduem musiet pomoct sama alebo najst nejaku zakliatu zabu co mi pomoze
@donatela201 máš kamarátov?? ak hey, a nemáš o čom z nimi kecať, tak ich zmeň, ale určite nie cez internet... vybehni von, prejdi sa po sídlisku, a ku niekomu s pripoj, alebo nejký starý známi.. chod z ním...
Mne sa to nestáva že nemám o čom, skôr že mi je zo všetkých zle a nechcem byť v ich spoločnosti a najradšej by som sama veľmi ďaleko odišla. Ale s komunikáciou nemám problém.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
resp., nechceš sa ich dotknúť, tak nevieš o čom...........extrémna politická korektnosť........
čítaj.......noviny, napr a rozprávaj sa o obsahu.........
časom si zvykneš
Ale osobne by som odporucal nesnazit sa to zmenit, lebo ide o cast tvojho vyvinu mozno mas suche obdobie prave preto, aby si porozmyslala co dalej.... to uz ja neviem. Ale ak ta to fakt stve, tak najdi pricinu a skus ju v sebe vyriesit. Akym sposobom, to uz zalezi na tej pricine....
Potom je uz len jedno riesenie, ktore osobne velmi neuznavam - pretvarovat sa.
mas pravdu.treba od niekial zacat..
mozno uz do dneska
@picasso depka nie ej vhodne slovo..
@henci toto neuznavam ani ja..snazim sa tu byt minimalne a celkom sa mi to dari..mozn treba viac omedzovat..kontakt s ludmi nezanedbavam...ale cim dalej tym viac sa tam citim menej dolezita
@all....vdkaa za nazory ..aj tak si bduem musiet pomoct sama alebo najst nejaku zakliatu zabu co mi pomoze