Zdravim...vysebroka som mala partu s ktorou sme chodili von pit kurit stale sa tam len riesilo kde kto s kym a tak... Ja som tam bola z bab najstarsia boli sme 4 a 3 sme boli da sa povedat take slusnacky ja som bola asi druhy najvacsi certik... No mna nikdy nebavili reci typu kto s kym co mal a typicke babske ohovaracky... Moje kamosky boli skor take... S chalanmi som si tam dobre rozumela radsej som kecala s nimi ale viete no chalanom ktori si uzivaju je rozhovor s babou ukradnuty...chcu len jedno... Obzvlast jeden kamarat po mne siel no ja som dala najavo ze nechcem nic viac... No ale viete... Dom alkohol hudba...bozkavali sme sa a on ma neskutocne strapnil pred ostatnymi chalanmi...bolobto intimneho charakteru no a odvtedy s nimi nechodim von... On sa odvtedy neozval. Ani ja jemu (nebudem sa predsa sturat hlavne ked som zistila ze si zo mna cely cas len utahoval.. Najhorsie bolo ze mi na nom uprimne zalezalo ako na cloveku a dakujem mu za mnoho veci... I ked sa chova jak male decko... On ma ma len za dalsie dievca s ktorym si uzil... Dostal co chcel strapnil ma nakecal o mne sprostosti a uz sa ani neozval... Ajo by ste sa zachovali vy?
Este k tonu sa mi aj kamosky z party otocili chrbtom... Po tej akcii sa zacali ku mne chovat akosi povysenecky a dost mi to davali najavo...ja som sa snazila aby vsetko bolo ako predtym volala som ich aj von ale oni nic... Ptm chodili bezo mna a vsade som len pocula jak ma ohovaraju... Ptm sa mi kamoska po dlhsej dobe ozvala no ja som mala dost tej falose a povedala som jej co si myslim co som jej zrobila ze ma zacala ignorovat a ohovarat no ona sa tvarila ze ona nic... No a tak sme sa pohadali... Je mi to luto lebo mi na nej zalezalo preto som jej to povedala... A mrzi ma to... Trz sa uz vobec nerozpravame...no bola iniciativa furt len z nojej strany ona furt odmietala... A ten chalan tiez ho mam rada tak ale to bolo takestrapnenie ze nad tym sa nedalo mavnut rukou... Chcela by som aby bolo vsetko ako predtym no neviem co mam robit... Som dost tolerantna osoba takze ja ked sa uz s niekym rozhadam to musi byt silne kafe... Co by ste radili vy?
Nic kasli na takychto priatelov tieto ludia ani neboli tvoji priatelia a neponizuj sa pred nimi ked si ich raz vyvolala a oni nic nech potom idu do pekla nenechavaj zo seba robit blbu dievcinu ktora je dobra len na slusku s kym sa vyspim a chod do pice alebo urob za mna veci ale na nic ine nie si dobra tieto ludia si nezasluzia aby si sa s n8mi este aj minutku z hovarala radsej si najdi lepsich a ja si myslim ze ich este budes mat dost ale maj aj ty svoju hrdost nie len ty chod im lizat a oni kas,u na teba ved predsa aj ty mas taku istu rovno cennost ako oni
počkaj.. ak tomu dobre rozumiem ty mu chceš odpustiť a tváriť sa že je všetko okey? bože ľudia sa nikdy nepoučia, kto ťa raz sklamal, sklame aj druhý raz, nezaslužia si druhu šancu tak nechápem, čo je tebe ešte ľuto, kašli na nich, nájdi si tých real čo budu fakt tvoji kamaráti a nie len dementí fake
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Este k tonu sa mi aj kamosky z party otocili chrbtom... Po tej akcii sa zacali ku mne chovat akosi povysenecky a dost mi to davali najavo...ja som sa snazila aby vsetko bolo ako predtym volala som ich aj von ale oni nic... Ptm chodili bezo mna a vsade som len pocula jak ma ohovaraju... Ptm sa mi kamoska po dlhsej dobe ozvala no ja som mala dost tej falose a povedala som jej co si myslim co som jej zrobila ze ma zacala ignorovat a ohovarat no ona sa tvarila ze ona nic... No a tak sme sa pohadali... Je mi to luto lebo mi na nej zalezalo preto som jej to povedala... A mrzi ma to... Trz sa uz vobec nerozpravame...no bola iniciativa furt len z nojej strany ona furt odmietala... A ten chalan tiez ho mam rada tak ale to bolo takestrapnenie ze nad tym sa nedalo mavnut rukou... Chcela by som aby bolo vsetko ako predtym no neviem co mam robit... Som dost tolerantna osoba takze ja ked sa uz s niekym rozhadam to musi byt silne kafe... Co by ste radili vy?