Je podľa Vás normálne, ak máte s niekym vážny vzťah, ľúbite ho, veľmi sa Vám páči ale už si moc nerozumiete... (alebo si nerozumiete len práve v tomto čase) ale v podvedomí rozmýšľate o iných chalanoch ...sníva sa Vám stále o jednom príp. dvoch chalanoch?
jj stáva s ami to pomerne často ,minule s ami snívalo že som bola v mcdonalde a zrazu to boo kúpalisko a nejaký blondiak tam prišiel(mimochodom ja na blondiakov niesom) a čoto sa tam techtle mechtle začali diať a mne to nevadilo veď je to len sen.....toho chalan som nepoznala
ale už sa mi znívalo aj o známych mocjih a to bolo trochu horšie ale bolo to dosť neopodstatnene
NO ja sa tiež zamýšľam čo to vlastne za sny o nich... či túžim po nich alebo čo ale v podstate oni ani pekní nie sú no ja neviem asi mi šibe a hlavne v noci v snoch lebo dakedy sa mi totálne kraviny snívajú že to ani možné nie je napr. som v obchode a kupujem si JOJO vexty cukríky a ten sen sa mi opakuje častejšie...
sny zobrazuju to ,na co cez den stale myslime ,alebo chceme ,ver tomu ,,mne sa deju podobne veci ... sice som nemala vztah este ,ale bola som zamilovana velmi ,ale sa mi snivali sny aj o inych chlapcoch ,ale nie preto ,ze by som ich chcela ,ale ja neviem preoc ,,lebo som asi na nich strasne casto myslela ....ale to uz ty musis vediet koho chce )
Podla mna na tom nic nie je to sa ti len pomocu v hlave informacie a vznikne ten "cudny"sen. Ja mam chlapca uz 2 roky a velmi ho Milujem a tiez mam obcas divne sny s inymi chalanmi ale neberiem to ako varovanie alebo ako cosi take.... Je to proste iba sen...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ale už sa mi znívalo aj o známych mocjih a to bolo trochu horšie ale bolo to dosť neopodstatnene
Čo si vyrástala v kláštore?